Summerwine!

Reaction score
877
Τις περισσότερες φορές τα όμορφα πράγματα στη ζωή και την τέχνη είναι τόσο απλά...Υπέροχοι απλοί στίχοι, υπέροχη απλή μουσική και όλη η ζωντάνια και η χαρά που δίνουν η νειότη και ο έρωτας...Βλέπεις, ακούς, θαυμάζεις, χαζεύεις, φεύγεις, ταξιδεύεις, σοκάρεσαι, ζηλεύεις λίγο που δε μπορείς να μπεις και συ μέσα σ'αυτό το όνειρο...Τελικά όμως μ' όλα αυτά που νοιώθεις έχεις μπει... Αυτή είναι η μουσική...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Summerwine!

Strawberries, cherries and an angel's kiss in Spring...

Το πιθανότερο είναι πως τον καθένα απο εμάς τον πηγαίνει αλλού αυτος ο στίχος, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως όλους κάπου μας ταξιδεύει...

Reaction score
17.451
Βλέπεις, ακούς, θαυμάζεις, χαζεύεις, φεύγεις, ταξιδεύεις, σοκάρεσαι, ζηλεύεις λίγο που δε μπορείς να μπεις και συ μέσα σ'αυτό το όνειρο...Τελικά όμως μ' όλα αυτά που νοιώθεις έχεις μπει... Αυτή είναι η μουσική...
Ειδικα αυτοι οι στιχοι Strawberries, cherries and an angel's kiss in Spring...,ειναι μια εφικτη πραγματικοτητα....Κοιτα γυρω σου....;-)

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Summerwine!

Ειδικα αυτοι οι στιχοι Strawberries, cherries and an angel's kiss in Spring...,ειναι μια εφικτη πραγματικοτητα....Κοιτα γυρω σου....;-)

Κοίταξα αριστερά μου Χριστίνα και είδα το πρόγραμμα της εξεταστικής του μεταπτυχιακού! :crazy_3:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Summerwine!

Μόνο εσύ κι ο Μητσοτάκης θα το λέγατε αυτό...
Πάλι καλά που δεν κοίταξα και δεξιά να δω το βουνό απο σημειώσεις, δε λες? :pc:

Μετά τις εξετάσεις θα ξαναγίνω πάλι τρυφερός να σε προσέξω όπως σου αξίζει τζουτζούκο μου, το υπόσχομαι! :mrgreen:

Reaction score
877
Κοίταξα γύρω μου σήμερα το πρωί όντας στο μετρό καθ' οδόν προς τη δουλειά...
Πράγματι ένας άγγελος στεκόταν από πάνω μου...Το άρωμά του σαν δροσερές φράουλες και τα χείλη του σα τραγανά κεράσια... Αλλά δεν έσκυψε να με φιλήσει...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ναι, γεγονός είναι ότι με τις φράουλες και τα κεράσια το πράγμα είναι εύκολο, στα φιλιά των αγγέλων σκοντάφτει ο περισσότερος κόσμος...

Reaction score
3
Απάντηση: Summerwine!

Δεν πειράζει, στον επόμενο άγγελο.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo