Sunfire Cinema Grand 200~seven

Reaction score
5
Όπως λέει και ο τίτλος πωλείτε ο 7κάναλος τελικος Sunfire Cinema Grand 200~seven.
Μερικά από τα χαρακτηριστικά του:
200watt σε κάθε κανάλι στα 8Ω, 400watt στα 4Ω, 800watt στα 2Ω (οδηγεί άνετα σχεδόν όλα τα ηχεία),
σύνδεση rca & xlr,
για τα μπροστινά κανάλια υπάρχει δυνατότητα biwire και για όλα τα κανάλια υπάρχει δυνατότητα διπλοενισχυσης (νομίζω ακόμα και τριπλοενίσχυσης).
Επίσης για τα 2 μπροστινά κανάλια υπάρχoυν 2 τρόποι σύνδεσης (στην περίπτωση που δεν γίνει biamp ή biwire). Η μία είναι η χρήση της εξόδου voltage source η οποία έχει σχεδόν μηδενική αντίσταση η οποία είναι κατάλληλη για όλες τις χρήσεις και η άλλη είναι η χρήση της εξόδου voltage source που προσφέρει χροιές λαμπάτου τελικού.
Ένα άλλο (μεγάλο) προνόμοιο του τελικού είναι η τεχνολογία tracking downconverter η οποία επιτρέπει στον τελικό να μην ζεστένετε καθόλου.

Μια φώτο του τελικού (και μια με την πλάτη του τελικού που βρήκα στο διαδύκτιο).

Κατάσταση τελικού άψογη. Ακρόαση υποχρεωτική (ακόμα και στον χώρο σας), λοιπές πληροφορίες στο 6984222935 ή μέσω πμ.

Τιμή 2300€ συζητήσιμή.
Συζητήσιμη και η περίπτωση ανταλλαγής (με ενδιαφέρεί αξιόλογο σαμπ 10" και άνω ή av προενισχυτής - ενισχυτής ή κάποιο power regenerator).

ΥΓ. Σε περίπτωση πακέτου με τον densen που υπάρχει σε άλλη αγγελία θα γίνει πολύ καλύτερη τιμή.

Reaction score
5
Απάντηση: Sunfire Cinema Grand 200~seven

ΥΓ. Δεκτή πληρωμή με paypal ή κάποιο ποσό να μπει σε δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
ΥΓ. Για να μην θεωρηθεί up νέα τιμή 2250€ (ισχύει και η περίπτωση ανταλλαγής).

Reaction score
5

Nεα τιμή 2200€

ΥΓ. Εδώ έχω κάνει ένα λάθος. Η μια έξοδος είναι η voltage και η άλλη η current.

Η μία είναι η χρήση της εξόδου voltage source η οποία έχει σχεδόν μηδενική αντίσταση η οποία είναι κατάλληλη για όλες τις χρήσεις και η άλλη είναι η χρήση της εξόδου voltage source που προσφέρει χροιές λαμπάτου τελικού.

Reaction score
5

Νέα τιμή 2100€. Δεκτές ανταλλαγές (σαμπ 10" και άνω ή av προενισχυτής - ενισχυτής ή κάποιο power regenerator), πληρωμή με paypal ή μέρος του ποσού μεσω πιστωτικής (και με δόσεις).

Reaction score
5

Nέα τιμή 1800€.
Επίσης, αν κάποιος επιθυμεί, θα μπορούσε να δωθεί πακέτο με τον emotiva umc-1 στα 2300.

Πληροφορίες με πμ.

Reaction score
5

Νέα και τελική τιμή για τον τελικό 1700€. Πακέτο με τον Emotiva umc-1 στα 2200€.
Να ξεκαθαρίσω γιατί έχω δεχθεί διάφορα πμ. ότι τον emotiva δεν έχω σκοπό να τον δώσω μόνο του (δεν έχω λόγο αφού είμαι απόλυτα ικανοποιημένος) και αν τον δώσω θα το κάνω γιατί δεν θα έχω τελικό για να οδηγήσω τα υπόλοιπα κανάλια (δεν έχω σκοπό να ξαναπάω σε πολυκάναλο).
Δεκτές ανταλλαγές με καλο AV ολοκληρωμένο + διαφορά (για όλο το πακέτο) ή για μόνο τον τελικό δεκτή ανταλλαγή με av ή σαμπ ή τρικάναλο τελικό + διαφορά.
Δεκτή και πληρωμή μέσω paypal.
'Οποιος ενδιαφέρετε μπορούμε να κανονίσουμε ακρόαση.

Reaction score
5

Μαζί με τον sunfire θα δωθεί δώρο ένα έπιπλο Yamaha YEF-ST1010 και καλώδιο ηχείων QED Silver aniversary για τα 3 μπροστινά ηχεία (2.5 μτρ για το LR και 2 μτρ για το κεντρικό, ιδανικό και για διπλοενίσχυση). Δεκτή ανταλλαγή μόνο με ενισχυτη av (μεγάλα μοντέλα) + διαφορά σε μετρητά (ή με paypal).

ΥΓ. Η προσφορά πακέτου δεν ισχύει μιας και ο emotiva πουλήθηκε.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos