Sunfire SDS 10 vs CAMBRIDGE AUDIO AERO 9

Reaction score
3
Στην αρχή όσο έψαχνα για sub για μουσική, ένα μου είχε καρφωθεί στο μυαλό με όσα είχα διαβάσει για αυτό: SVS SB1000.

Όταν όμως κατάλαβα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην το βρω φθηνότερα από τα 600€ που κάνει καινούριο, προσγειώθηκα και άρχισα να κοιτάω εναλλακτικές.

Έτσι, βρήκα τα του τίτλου, και τα δύο σε παρόμοια τιμή, 300-350.

Υπερτερεί κάποιο από το άλλο?
Ποιο θα διαλέγατε εσείς και γιατί?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.905
Αν και δείχνουν ολόιδια με active 10', passive radiator και 500W max, οι προδιαγραφές γράφουν πως το CA κατεβαίνει χαμηλότερα.
Αν δεν γράφουν παραμύθια, κάτι που είναι δύσκολο να διαπιστώσεις, ίσως να είναι προτιμότερο.

Reaction score
3
Ποστάρω και τα χαρακτηριστικά για να μην γκουγκλάρετε βραδιάτικα:

https://www.cnet.com/products/cambridge-audio-aero-9-subwoofer/specs/
http://www.sunfire.com/productdetail.asp?id=35

Αν και δείχνουν ολόιδια με active 10', passive radiator και 500W max, οι προδιαγραφές γράφουν πως το CA κατεβαίνει χαμηλότερα.
Αν δεν γράφουν παραμύθια, κάτι που είναι δύσκολο να διαπιστώσεις, ίσως να είναι προτιμότερο.
Και εγώ αυτό είδα, είναι βασικά ίδια, γι' αυτό είπα να ζητήσω τα φώτα σας.

Πόσες είναι οι πιθανότητες άραγε να έχει ακούσει και τα δύο κάποιος εδώ μέσα? :D

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Πιθανώς και εγώ για το SVS SB1000 θα στόχευα αρχικά. Βλέπω όμως ότι η τιμή είναι "φίξ" πανευρωπαικά... Όχι ότι είναι πολύ ακριβό για την απόδοσή του στη μουσική, αλλά αν είσαι απ' αυτούς που θέλουν να "νιώθουν στο πετσί τους κάθε έκρηξη" :p, δέν...
Όσον αφορά τα άλλα δυό, παρόλο που συμπαθώ σχεδόν κάθε ηλεκτρονικό της Cambridge (και ως vfm), και παρόλο που η Sunfire δεν είναι πια αυτό που ήταν (η SVS της εποχής της), μόνο και μόνο για τη δυνατότητα χρήσης του crossover (stereo line in - out), θα ξεκινούσα απ' το sunfire... (ίσως και το 12άρι...) :)

Άν επιτρέπεται, που βρίσκεις το sds10 για 300-350 ευρώ;;

Last edited:

Reaction score
3
Όχι, σίγουρα δεν θέλω να νιώθω στο πετσί μου ούτε εκρήξεις ούτε τίποτα άλλο :p
To sds12 ξέρω ότι δεν είναι άσχημο, αλλά άμα είχα να δώσω 560€, τα υπόλοιπα 40 για το sb1000 δεν θα ήταν πρόβλημα :D

Το sds10 το πέτυχα μεταχειρισμένο στα 350, αλλά αφού έχει ~400 καινούριο, άμα δεν ρίξει την τιμή του στα 300, μάλλον πάω για το aero 9 που το βρήκα καινούριο στα 350.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos