super λεπτές Samsung

Reaction score
0
Είναι απίστευτα λεπτές, αλλά μπορεί κάποιος να μου πεί κάποια πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα για τις tv αυτές που δεν είναι πιό χοντρές από 2-3 δάκτυλα;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: super λεπτές Samsung

Πλεονεκτήμα:κυρίως αισθητικής φύσεως και κατανάλωσης(led γαρ)
Μειονεκτήματα:Σε εικόνα τα των led γενικώς και συγκεκριμένα του κάθε είδους υλοποίησης(αν είναι edge ή οπίσθια,με local ή global dimming).Δλδ halo effect(συνεφάκια γύρω απο φωτεινά αντικείμενα σε σκούρε σκηνές),bleeding(διαροή φωτός περιμετρικά της οθόνης),ανομοιογένεια στο μαυρο στην έκταση του πάνελ.
Φαινόμενα της τεχνολογίας με led συστοιχίες που υπάρχουν και σε όσες τηλεοράσεις κάνουν χρήση αυτών.

Reaction score
968
Ποτέ δεν κατάλαβα την αγωνία για "λεπτότητα" στις τηλεοράσεις. Μάλλον είμαι κουτός.
Αναρωτιέμαι υπάρχουν άραγε κάποιοι που τις βλέπουν απ' το πλάι?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: super λεπτές Samsung

Ποτέ δεν κατάλαβα την αγωνία για "λεπτότητα" στις τηλεοράσεις. Μάλλον είμαι κουτός.
Χαχ πολύ σωστό, ούτε εγώ την καταλάβαινα αυτή την αγωνία, μέχρι πρότεινος όπου έχω να αντιμετωπίσω ένα θέμα. Πρέπει να μπεί μια lcd tv σε έπιπλο τροχήλατο με πλάτη (πρέπει να είναι κάποια Philips λόγω ambilight) αλλά δεν πρέπει αυτό το έπιπλο να υπερβαίνει τους 30πόντους πλάτος γιατί είναι πολύ στενό πέρασμα από τον οποίο θα περνάει (για να υπάρχει θέαση σε 2 δωμάτια). Βέβαια δεν ξέρω εάν θα στέκεται σωστά από θέμα ισορροπίας το έπιπλο αυτό, αλλά αυτό είναι ζήτημα για επίλυση σε 2ο στάδιο. Πάντως σε αυτή τη περίπτωση όσο πιό λεπτή κ ελαφριά τόσο το καλύτερο, αλλά δε νομίζω οι Philips να έχουν τόσο λεπτές tvs.

exs

Reaction score
3
Κι όμως, αυτό το θέμα με απασχολεί τους τελευταίους μήνες, αφού τελειώσει το γυψοκατασκευαστικό του ταβανιού, στο κενό που αφήνει μέχρι τον τοίχο, πρέπει να χωρέσουν:η οθόνη του προβολέα-TV-βάση τοίχου TV.
Η βάση πρέπει να είναι λεπτή, η οθόνη λεπτή, για να πέφτει η οθόνη μπροστά απο την TV...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529