Superman returns DVD

Reaction score
14
Και εγω δυστυχώς το βρήκα αψυχο τελείως...
Το ξεχνούσα την ώρα που το έβλεπα..
Και η εικόνα του μπορούσε να είναι πολυ-πολύ καλύτερη... Είχε μια πιό dark αίσθηση αλλά χωρίς καλή λεπτομέρεια..
Πολύ καλός ο Κέβιν Σπείσι στο ρόλο του Λούθορ..

Reaction score
50
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άσχημη ταινία, αλλά αυτό που με χάλασε ρε παιδιά ήταν οι πρωταγωνιστές. Μα είναι δυνατόν ο superman να φαίνεται 25 χρονών "παιδάκι"; Ειδικά δεδομένου του γεγονότος ότι υποτίθεται πως βλέπουμε sequel, όπου έχουν προηγηθεί 2 ακόμα επεισόδια + 5 χρόνια απουσίας. Δηλαδή όταν ξεκίνησαν οι περιπέτειες του πόσο χρονών ήταν; 15;;; Ε τώρα κάτι σκηνές όπου ο Superman συναντάει τη Lois και της λέει "Miss Lane you really shouldn't smoke" ή κάτι τέτοιο τέσπα (που παραπέμπει στην αντίστοιχη σκηνή του αρχικού Superman) ήταν απλώς αστείες. Εγώ τουλάχιστον πήγα να βάλω τα γέλια. Ήταν σα να συναντιούνται δυο παιδιά και το ένα ν' αποκαλεί το άλλο "Miss Lane" (υπερβάλλω επίτηδες). Ενώ στην αρχική ταινία η ηλικία και γενικά ο τύπος των ηθοποιών τις σήκωνε κάτι τέτοιες ατάκες. Αν είχαν επιλεγεί άλλοι πρωταγωνιστές (πιο ώριμος Superman, πιο "αυστηρή" Lois) το έργο σίγουρα θα αναδεικνυόταν περισσότερο.

Reaction score
6
Για μένα εάν είναι να ετοιμάσουν συνεχεια και να είναι σας αυτήν την επιστροφή τοτε καλύτερα να το αφήσουν.

Δυστυχώς ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων έμελλε να πεσει σε μια ομαδα σεναριογράφων (μεσα σε αυτή και ο σκηνοθέτης) που στις παραπάνω από δυο ώρες ταινίας δεν ειχαν να επιδείξουν τιποτα ευρηματικό και νέο από αυτά που έχουμε ήδη δει στο παρελθόν.

Με εξαίρεση τα πρωτα είκοσι λεπτα μετα από κει ξεκινά η κατήφορος που κανουν την ταινία διαρκείας 150 λεπτων να φαίνεται 180 λεπτα ( κατι σε Lord )

Αυτό που μου την έσπασε ακομα πιο πολύ είναι πως μετα από τοσα χρόνια υπαρχει ακόμα ο κρυπτονίτης ως το αντίπαλο δεος για το Superman.

Επιτέλους ξεκολλήστε με αυτό το χαλίκι …

Για το είδος της 5/10

Reaction score
29
Αυτό που μου την έσπασε ακομα πιο πολύ είναι πως μετα από τοσα χρόνια υπαρχει ακόμα ο κρυπτονίτης ως το αντίπαλο δεος για το Superman.
E αφού αυτό είναι το μόνο που μπορεί να τον καταστρέψει.Τι να βάλουν, βακελίτη ? :D

Εμένα μ' άρεσε.Θα συμφωνήσω οτι θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία τον superman.
Πολύ καλός ήχος και πολύ καλή εικόνα(σε προβόλι).

8/10

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης