stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Ενήλικα όμως ας πούμε 4χRe-Audio18' 100dB /10Hz.
Σίγουρα? Ο ear μόνο 4?Να αγοράσω θέλω, όχι να πουλήσω.
Μου είπε ο EAR οτι θέλω 4.
Του dimi πέστα!
Τέσσερα είναι καλάΣίγουρα? Ο ear μόνο 4?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/If_a_tree_falls_in_a_forestΤο πώς και αν αισθάνεσαι εσύ τον ήχο, δε θα διαφοροποιήσει ούτε τις μονάδες μέτρησης, ούτε τον ορισμό του.
Αλήθεια.Ολα αυτά μπορει να μην εχουν σχέση με την αναπαραγωγη μουσικής, αλλα στο Χόλιγουντ τα γνωρίζουν καλά.
Είμαι βέβαιος ότι δε γνωρίζουν την τύφλα τους.αλλα στο Χόλιγουντ τα γνωρίζουν καλά.
Μπα, σκοτώνονται λόγω αδυναμίας των μεγαφώνων να δονήσουν τον όγκο του χώρου.Σε εμένα τα σκοτώνει ο χώρος.Flat 20-80Hz, -7dB στα 16.
διαφωνώ...Το πώς και αν αισθάνεσαι εσύ τον ήχο, δε θα διαφοροποιήσει ούτε τις μονάδες μέτρησης, ούτε τον ορισμό του.
Ορθοπεδικέ.
Πάντως πέραν των φιλοσοφικών ερωτημάτων (αμπέλου φιλοσοφίας) κάτω από 20 κύκλους, δεν έχει νόημα να ασχοληθεί κανείς και ποτέ.
Νεβερ.
Όλοι πρέπει να βάλετε ένα τόνο 18 κύκλους να παίζει το σαμπ σας, ή και 10 αν σας βαστάει. Θα δείτε τι είναι αργή κίνηση μεγαφώνου, φυσικά δεν ακούγεται τίποτα, πέραν φυσημάτων και παραμόρφωσης, φυσικά δεν μπορεί να μη πάρεις το μεγάφωνο στο χέρι αν πας να δεις μέχρι που φτάνει, και φυσικά δε θα νιώσεις τίποτα, εκτός κι αν έχεις τίποτα τέρατα που ξεπερνούν με άνεση τα 120 ντεσιμπέλ εκεί κάτω. Αν νιώσεις κάτι, θα είναι μόνο ναυτία, τίποτε άλλο.
(Δεν υπάρχει κανένας κραδασμός, καμία δόνηση εκεί κάτω)
Τα 100 ντεσιμπέλ εκεί κάτω, είναι μη αισθητά από οποιαδήποτε αίσθηση.
Αν νομίζετε ότι ακούτε ή νιώθετε κάτι, είναι από προϊόντα παραμόρφωσης (ενδοδιαμόρφωση, αρμονικές, ιδιοσυντονισμοί, κλπ) σε αρκετά υψηλότερες συχνότητες.
Το απόλυτο (sub?)-subwoofer.Είναι εγκληματική ανοησία ολκής να αφήνουν περιεχόμενο μέχρι και σε 1 κύκλο!
Μα ...1 κύκλο;
Πόσο μυαλό να θέλει για να καταλάβει κανείς πόσα κιλά μ@λάκες είναι...
Τζάμπα ταλαιπωρία ενισχυτών και μεγαφώνων.
Χωρίς κανένα κέρδος. Πουθενά.
Το απόλυτο (sub?)-subwoofer.
Τα παλικάρια προτείνουν rotary sub απο 1-20Hz,
ένα 18-ινστο 18-30Hz
και "μερικά" 15inch για 30-80Hz....