SW για Dali Oberon 1

Reaction score
1
Καλησπέρα σε όλους, σκεφτομαι να αγορασω ενα sw για το συστημα μου που αποτελειται απο ενα CA EVO 150 και ηχεια Dali Oberon 1. Tα Oberon τα ειχα αγορασαει 3-4 χρόνια πριν. Θελοντας να αναβαθμισω τον ηχο η λογική με παέι πρωτα σε αγορα sw, αντι να αγορασω αλλα ηχεια μιας και αυτα μια χαρα μου ακουγονται. ΑΠο την εμπειρια σας πιο sw παει καλυτερα με τον CA EVO και τα DALI? Να επισημανω πως μόνο ο EVO εχει εισοδο για sw. Επίσης για να κλεισω αν εχετε και μια ολοκληρωμενη προταση πχ και για αγορα ηχειων μαζι με sw δεν θα την απεριπτα καθως θα ηθελα ενα συστημα να με βγαλει για τα υπολοιπα χρόνια.

Reaction score
3.523
Καλημέρα. Για τι μέγεθος χώρου και τι απόσταση ακρόασης μιλάμε; Ο ενισχυτής σου είναι αρκετά δυνατός (2X150W 8Ω) οπότε ηχεία μπορείς να αλλάξεις και να πας σε κάτι πιο καλό απο τα Dali Oberon. Σίγουρα ένα ηχείο πιο κοντά στα specs του ενισχυτή σου θα δεις διαφορά. Τα Oberon είναι 6ωμα και όχι πολύ ευαίσθητα με 86db. Σκέψου και τι ηχεία θες, βάσεις, δαπέδου ή ακόμα και ενεργά καθώς ο ενισχυτής σου παίζει και σαν προενισχυτής. Όσων αφορά το sub εγώ έχω αγοράσει το SVS SP1000 PRO και είμαι πολύ ευχαριστημένος και απο άποψη μουσικής και ταινιών. Τέλος σημαντική πληροφορία είναι πόσα χρήματα θέλεις να ξοδέψεις;

Reaction score
1
Ευχαριστώ για την απαντηση!
Ο χώρος ειναι λίγο περιεργος δηλαδη έχει πλατος 3Μ και μήκος 8Μ Απο τη δεξια μερια παράθυρα , πίσω απο τα ηχεία τζαμαρία. Εγώ κάθομαι απένταντι απο τα ηχεία σε απόσταση 2-2.5μ.
Budget αν είναι για s/w φτάνω τα 600€, αν πρέπει να αναβαθμίσω και τα ηχεία δεν ξέρω ακόμη ή μάλλον δεν το έχω προυπολογίσει, σιγουρα όμως μέχρι 2000€ (μαζι με το s/w).
Δεν ξέρω αν ειναι σωστό αυτό που θα γράψω αλλά γενικά δεν ακούω δυνατά μουσική. Με ενδιαφέρει περισσότερο η ευκρίνια και η όσο το δυνατό για το budget μου καθαρότερη δυνατή αποτύπωση. Τέλος το σύστημα το χρησιμοποιώ μόνο για μουσική.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab