Switch: Service could not be found

Reaction score
0
Γεια,

Τελικά χτες έβαλα τα hardware του sat:

2x lnb OPTICUM LTP-04H Germany
DiSEqC Switch 1x4 Micro Germany
30m VECTOR SAT 110 Biokal
1m Xtreme Europe
DM500s

Τα lnb κεντραρίστηκαν με πεδιόμετρο άρα σε αυτό το επίπεδο έχει γίνει ότι καλύτερο γίνετε.
προς το παρόν ΔΕΝ έχω σύνδεση το DiSEqC για να μην λέμε ότι φταίει αυτό πουθενά.
Το πρόβλημα που παρουσιάζεται στον Dreambox με Gemini 4.2 που μόλις flashara είναι
πως τα περισσότερα κανάλια λένε "Switch: Service could not be found" και στα settings του
DM500 έχω διάλεξη "one satelite" και "Hotbird" κατέβασα και transponders. Τα μονα
κανάλια που παίζουν είναι τα ArabSat και τα RAI αλλα ότι πεζει (έστω και αυτά τα λίγα) παίζουν τέλεια.

Τα μονα κανάλια που δείχνουν εικόνα είναι:

Arabsat:

991 AL-Iraqia TV
1010 AL Mustakilla
990 ESC
1005 ESC R2
1008 ESC R3
1009 Jordan TV
986 Kuwai
987 Libya TV
989 Oman
984 Qatar TV
1011 Saud - Quran
985 Saud II
983 Sharjan TV
988 Sudan TV

Rai

544 Rai Scuola
540 Raii
541 Rai2
542 Rai3
543 RaiMead
1069 RealTime Pixelated
508 Mango 24 Pixelated
545 Senato

να σημειωθεί επίσης πως όλα είναι καινούργια εκτος του DM500S. Kάνω και attach και screenshots από τα menu του DM500s μήπως βοηθήσουν στα troubleshooting

Photos:

http://img193.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=tv2010123002225600.jpg

Σημερα λοιπόν έβαλα το DiSEqc εκανα reset το factory settings τον DM500s και ξανά κατέβασα τα κανάλια και από τους 2 δορυφόρους. Δυστυχώς από τον Astra παίζουν μονο:

1229 Arte
1224 Arte
337 BVM

τα υπόλοιπα είναι Μαυρα χωρίς όμως μήνυμα λάθους

Photos:

img232.imageshack.us/slideshow/webplayer...2010123100464800.jpg

Ευχαριστω.

Reaction score
0
Απάντηση: Switch: Service could not be found

ευχαριστω το yahoo/google το είχα ψάξει πριν κάνω post στο forum και αυτό που μου έστειλες το είχα διάβαση λέει πως είναι το tuner πιθανόν.

Reaction score
4

ευχαριστω το yahoo/google το είχα ψάξει πριν κάνω post στο forum και αυτό που μου έστειλες το είχα διάβαση λέει πως είναι το tuner πιθανόν.
Να σε ρωτήσω πριν το Firmware update το είχες δουλέψει ? έπαιζε κανονικά ? μπορεί να έχει κάνει η εταιρία καμιά πατάτα και μέχρι να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει περισσότερα θα σου πρότεινα να βάλεις ξανά το παλιό και να το δοκιμάσεις ξανά.

Reaction score
0

το έχω πάρει το DM500s από γνωστό used και είχε Gemini πάνω και εγώ απλός πέρασα το Gemini 4.2 πάνω για τα σβήσω k τα settings που είχε πριν

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

μάλλον tuner πρόβλημα είναι. Φαίνεται ότι τελειώνει την "καριέρα" του. Έχεις κάποιον άλλον δέκτη να δοκιμάσεις ?

Reaction score
114

Εισαι σιγουρος οτι εχεις κεντραρει τους δορυφορους ?
Μηπως τους εχεις πιασει με χαμηλο σημα αλλα δεν εχουν κεντραριστει σωστα ?
Παλι πως γινεται, και ενω δεν 'λοκαρουν' οι συχνοτητες, να κατεβαζεις τα καναλια ?
Περνας ετοιμη λιστα ?
Το Gemini ειναι ενα image με εκδοσεις με time bomb που καλο θα ηταν να μην χρησιμοποιειται.
Βαλε Eagle η' PLI image ,για μενα.

Reaction score
0

ε για να μην βλέπω καλά προφανώς η στόχευση θα είναι λάθος. Τα κανάλια τα κατεβάζει μονος του ο δεκτης δεν έβαλα κάτι εγώ.

Δοκίμασα διαφορα images μέχρι να καταλήξω στο Gemini και το 4.2 είναι το πιο τελευταίο χωρίς time bomb.

πάντως σήμερα χειροτέρεψε η κατάσταση δεν βλεπω τίποτα χάχα. Ομως πες μου όμως και ένα παράδειγμα από εύκολο κανάλι και από ένα δύσκολο, πιο είναι το κριτήριο

Photos:

http://img600.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=311220101037.jpg

Reaction score
114

Ακομα και με 0,80μ. κατοπτρο με κεντρο Astra 19*E και παρακεντρα Hotbird 13*E βγαινουν οι συχνοτητες απο Αθηνα.
Και μαλιστα οι περισσοτερες πολυ δυνατα.
Και με 1,00μ. που εισαι λοιπον δεν πρεπει να εχεις προβλημα.
Απλως κωδικοποιημενα και free στον dreambox δεν ξεχωριζονται.
Δοκιμασε Hotbird 13*E - 10719 V 27500 - το 4 Fun TV

Reaction score
4

Ανάλογα τι πυξίδα έχεις.
Αν είναι μαγνητική, το magnetic. Η τιμή αυτή είναι περιλαμβάνει και την απαραίτητη διόρθωση.
Αν εχεις gps ή πυξίδα που μετράει το πραγματικό νότο, τότε βάζεις το πραγματικό.

Reaction score
0

Γεια,

Τελικά αφού όλα ήταν έτοιμα και δούλευαν και έβλεπα satellite tv το Dreambox χάλασε, μια μέρα το βραδυ έβλεπα tv τον έκλεισα για να κοιμηθώ και την άλλη μέρα dead δεν έπαιζε καθόλου σήμα στην tv ούτε με το scart ούτε με το rca ΌΜΩΣ στο pc με το com φαίνεται και το DreamUP μπορεί και τον κάνει flash, δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό αλλα τίποτα, Το πράσινο λαμπάκι είναι μόνιμα ανοιχτό και το κουμπί δεν ανταποκρίνεται και το remote που κανονικά αναβόσβηνε το λαμπάκι του Dreambox τώρα δεν κάνει τίποτα. Έχετε συνάντηση ξανά αυτή την συμπεριφορά εμενα μου φαίνεται νεκρός τελείως

Αφού τώρα χάλασε ο DM500S είναι καιρός να πάρο δεκτη HD όμως οι dreambox είναι πολύ ακριβή για μένα. Έχετε να μου προτείνεται κανένα HD δεκτη σχετικά φτηνό γιατί το θέμα τιμής τώρα είναι κρίσιμο και μετά καλο θα ήταν να υποστηρίζει κάποιο cam, και να κάνει για στόχευση πιάτου δηλαδή να λέει σήμα αναλυτικά και χωρίς lag, βεβαια ξέρω πως φτηνό και με αυτά που λέω ΔΕΝ γίνετε όπως βάζουμε πρώτο ορο το θέμα τιμής και μετά AΜΑ έχει κάτι από τα αλλα που ζητάω καλός.

Έχω δει τον Openbox S9 HD με 70 euro + μεταφορικά που είναι πολύ καλή τιμή για τέτοιον δεκτη αλλα δεν ξέρω κανένα να τον έχει δοκιμάσει για να μου πει εντυπώσεις, πάντως είναι φτηνός HD και υποστηρίζει cams, HD, τώρα για άμα κάνει για στόχευση το γνωρίζω.

Photo από την εγκατάσταση

http://img510.imageshack.us/img510/4951/panoramal.jpg

Ευχαριστω

Reaction score
114

Σου ειχα προτεινει να μην χρησιμοποιησεις το Gemini image.
Αν δεν ηταν μεταχειρισμενος ο δεκτης σου θα ημουν σχεδον σιγουρος οτι αυτο σου εκανε τη δουλεια.
Αν θες linux δεκτη, θα προτεινα τον VU+ , αλλιως Spiderbox HD
Eιναι απο τους λιγους δεκτες που ενω δεν ειναι linux μπορει να λειτουργησει και ως server.
Τα υπολοιπα,λιγο πολυ γνωστα.
Ο Openbox S9 HD φτηνος βεβαια ,καλος - οχι.

Reaction score
0

είχα βάλει Gemini 4.7 mod από τους G.S.F που έχουν ΒΓAΛΕΙ το timebomb και έχουν μέσα και ένα utility που σου λέει άμα είναι γνήσιος ο δεκτης και εμενα είπε πως ήταν γνήσιος

Reaction score
114

To timebomb ειχε χτυπησει και γνησιους.
Τωρα για το τι image εχει φτιαξει ο καθενας δεν θα ασχοληθω.
Εγω Gemini οriginal η' τροποποιημενο δεν βαζω.
Μπορει και να μην ειναι αυτο το προβλημα απλως σταθηκα στο ενδεχομενο γιατι καποιος να ρισκαρει για τετοιο λογο.

Reaction score
0

Βαλε αυτο η' το PLI ,για μενα.
johnny78, έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη έκδοση για PLI image? Έχουν timebombs αυτά τα images ή δεν έχουν τέτοιου είδους πράγματα; Γενικά, θα τα χαρακτήριζες σταθερά;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508