TΣΑΦ....

Reaction score
0
Ενω εβλεπα το 1860-ΠΑΤΕΜΠΟΡΝ...ξαφνικα ακουγετε ενα πολυ εντονο ΤΣΑΦ...και πεφτει η ασφαλεια του δωματιου...σηκωνω την ασφαλεια..ερχετε το ρευμα αλλα η LG "δεν νοιωθει"..αναβει το λαμπακι του stand buy απο κοκκινο πρασινο...αλλα εικονα παπαλα...και σε λιγο ξαναγινετε κοκκινο..σαν να την εκλεισα απο το τηλεκοντρολ...μιλαμε για τηλεοραση 7 μηνων..αλλα ειχα προβληματα απο την αρχη..για παραδειγμα την αναβα απο το stand buy ανοιγε...αλλα δεν εδειχνε τιποτε...και επρεπε να την βγαλω απο την πριζα για να "ξαναρθει"χωρις προβληματα..ειχα καλεσει την τεχνικη υποστιριξη της LG πηρε την τηλεοραση αλλα δεν βρηκανε τιποτε...τωρα "την πηρα στο χερι"..ελπιζω να μην χρειαστει να πληρωσω κατι γιατι θα εκνευριστω..η τηλεοραση ειναι ακομη στην εγγυηση αλλα δεν ξερω τι γινετε σε περιπτωση μεγαλης βλαβης(αν εχει),σε περιπτωση αντικαταστασης η να δεχθω να αλλαξουν αυτο που "καηκε"..7 μηνων τηλεοραση ρε μαμοτο μου.....(ασχετα αν την ετοιμαζα για πωληση 8))..Εχει κανεις ιδεα τι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις??μηπως θαπρεπε να ζητησω κατι που αυτοι δεν θα μου πουνε απο μονοι τους οτι το δικαιουμαι?

Reaction score
14
Καλό είναι να διαβάσεις τους όρους της εγγύησης (που φαντάζομαι οτι έχεις)...τότε θα ξέρεις πραγματικά τι να ζητήσεις ακόμα και αν οι ίδιοι δεν ειναι διαθετιμένοι να το κάνουν. Αν και έχω την αίσθηση οτι αν ειναι σωστοί σαν εταιρία θα σου την αντικαταστήσουν!
Έχει κανείς ιδέα τι "λέει" η αντιπροσωπία?

Reaction score
0
Σαν πρωτη αντιδραση μου ειπαν να κανω μια φωτοτυπια την αποδειξη αγορας για να μπει στην εγγυηση..το μεσημερακι θα την παρουν και θαχουμε απο αυριο νεα...παντως ειναι καλο αυτο απο την αποψη οτι ετσι δοκιμαζονται και τα σερβις των αντιπροσωπειων και οχι μονο οι δυνατοτητες των προιοντων.Ελπιζω μονο να μην πεσω πανω σε τιποτε μισολογα αν η βλαβη ειναι σημαντικη καιχ ρειαζετε αλλαγη κανενα πανελ.

Reaction score
14
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Το πιο πιθανό είναι πρόβλημα στο τροφοδοτικό... το πάνελ δεν καταστρέφεται έτσι εύκολα...
trust mr. Akratopoulos... η διάγνωση του είναι πάντα μέσα!!!

Μιλάμε εκ πέιρας :p

Reaction score
0
Και εγω νομιζω οτι ειναι το τροφοδοτικο..αν και το τσαφ δεν ηταν ακριβως τσαφ..σαν μπομπ ακουστηκε πεσαν οι ασφαλειες του σπιτιου...χαμος :?αντε να δουμε και χρονο αντιδρασης της LG..παντως δεν μου αρεσει που ειμαι εγω αυτος που τεσταρει την συγκεκριμενη εταιρια :( :(..σε 6 μηνες ειναι η 4η φορα που ερχονται......

Reaction score
0
Τελικα ηταν τροφοδοτικο..μονο που απο την Δευτερα το τροφοδοτικο ολο ερχετε και ακομη δεν ηρθε..και μετα μιλαμε για σερβις στο Βελγιο..ενα απλο τροφοδοτικο και περιμενουμε 4 μερες :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
kompaiasi said:
Τελικα ηταν τροφοδοτικο..μονο που απο την Δευτερα το τροφοδοτικο ολο ερχετε και ακομη δεν ηρθε..και μετα μιλαμε για σερβις στο Βελγιο..ενα απλο τροφοδοτικο και περιμενουμε 4 μερες :)
Mήπως να γίνω τεχνικός στην Philips??? :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
kompaiasi said:
Mήπως να γίνω τεχνικός στην Philips??? :lol: :lol: :lol:
LG ειναι η τηλεοραση ¨)
τελικα την φερανε και ολα καλα..τωρα αν πω οτι βλεπω μια βετλειωση στην εικονα θα πειτε οτι δεν ξερω τι μου γινετε??¨)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το Philips το έγραψα για τον dream_gr που του έλεγα την ιστορία με την δικιά μου Philips crt...

Βελτίωση;;; ίσως λόγω σταθερότερης τροφοδοσίας... δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής...

Reaction score
1
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βλέπεις καλύτερα,αφού το τροφοδοτικό που σου κάηκε ήταν αυτό της πλακέτας του panel, και αυτό γιατί μετά το ΤΣΑΦ εξακολουθούσε να ανάβει το λαμπάκι.
To τροφοδοτικό αυτό αντικαθίσταται μαζί με την πλακέτα.
Συνήθως καινούρια πλακέτα σημαίνει και νεότερο firmware.
Νεότερο firmware,καλύτερη εικόνα.

Reaction score
0
Ειναι σιγουρο οτι βλεπω καλυτερη εικονα..και αυτο το καταλαβα στην μεχρι πριν τραγικη ΝΟΒΑ..τωρα βλεποντας ματς δεν υπαρχει εκεινη η "λασπουρα"αλλα και στα αλλα δορυφορικα εχω βελτιωση..σημερα που θα δοκιμασω και HD πο το πρεμιερ θα εχω μια σφαιρικη αποψη..παντως η αιτιες του ΣΩΚΡΑΤΗ Σ. μου ακουγονται λογικες

Reaction score
0
NAI....EΠITΕΛΟΥΣ...ΕΙΚΟΝΑ... :D

Εβαλα premiere hd και ειδα εικονα..αν θυμαστε παντα εκανα παραπονα για ενα βρασιμο που εκανε η εικονα μου ειδικα στο HD καναλια..εδειχνε δλδ κυριως στο μαυρο background λεκεδες.....ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΙΑ....και φυσικα περιτο να πω οτι εδω και 2 μερες τα καναλια του Γερμανου ειναι μονιμα στην οθονη...
Τι εργο ειπαμε οτι ειχε χθες το MEGA??και σε τι αναλυση??

υγ.τωρα ειμαι προκλητικος φιλε ΣΩΚΡΑΤΗ..οχι πριν :D :D

Reaction score
0
Βάλε φιλέ μου κανένα Ups τουλάχιστον δεν θα φοβάσαι μην την πάθεις από χαζομάρα της ΔΕΗ...
Άκου τον φίλο σου τον Δημήτρη Μ.
χαχαχαχα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508