Tί γίνεται αντιληπτό ως ''λάθος'' στη φωτογραφία

Reaction score
1.844
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

Αυτό είναι ΄΄χιούμορ΄΄;Η επιμόνως αποδιδόμενη ταυτοπροσωπία μου με άτομα που δεν γνωρίζω προσωπικά;
Κι αν κάποιος αυτό το εκλάβει ως σοβαρή παρατήρηση,τί θα έχεις να πεις; ...
Όχι και επιμόνως! :601: Η ακριβής φράση ήταν "αναρωτιέμαι τώρα τελευταία", δεν ήταν "είμαι σίγουρος".
Εξάλλου κάποιος άλλος μπορεί να το δει σαν προβιβασμό σου από κοινό θνητό σε κάτι ανώτερο .... :125:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Ο Ερωτας ενωμενος με την Αφροδιτη σε αισθησιακο αγκαλιασμα..
Ενα εργο του Agnolo di Cosimo που αναπαριστα ολα τα στοιχεια ενος ερωτα στο παρον του και το μελλον του.
Το παθος που ομως συνοδευεται απο εξαπατιση..(ο Ερωτας προσπαθει να κλεψει το διαδημα της Αφροδιτης ενω εκεινη αποσπα το βελος απο το χερι του Θεου)
Η Κλεψυδρα. Ο Χρονος σβηνει καθε παθος. "Κατω απ την απατηλη ομορφια και την ηδονη διακρινονται τα ελλατωματα που γεννιουνται απο αυτες".
Το κοριτσι ερπετο, ο δολος, τοποθετημενο ακριβως πισω απο τη Χαρα..
Η Ζηλια..Κρατα το κεφαλι της ουρλιαζοντας θυμωμενη...Παντα θυμωμενη, απελπισμενη και παντα παρουσα.

Πως γινεται η τελεια ομορφια να αποτελειται τοσο αντιφατικα στοιχεια? Δεν ειναι παραδοξο?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.989
Απάντηση: Aνέμελη ζωή στον πλανήτη ... Άρη

Όχι και επιμόνως! :601: Η ακριβής φράση ήταν "αναρωτιέμαι τώρα τελευταία", δεν ήταν "είμαι σίγουρος".
Εξάλλου κάποιος άλλος μπορεί να το δει σαν προβιβασμό σου από κοινό θνητό σε κάτι ανώτερο .... :125:
Προτιμώ να είμαι κατώτερος,από ψεύτικη προσωποποίηση-έστω κι αν είναι ανώτερη.Μου φτάνει το ΄΄αναρωτιέμαι΄΄ ως λάθος,αλλά προτιμώ το σκέπτεσθαι με σιγουριά γιά να μη γίνονται λάθη ως προς τα προς τα πρόσωπα,που γιά μένα είναι σημαντικό αφού το έχω ξαναβιώσει εδώ.
Θ'αρχίσουμε όλοι ν'αναρωτιόμαστε εάν εμείς είμαστε εμείς κι αν αυτοί είναι οι άλλοι...:126:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Aνέμελη ζωή στον πλανήτη ... Άρη

Προτιμώ να είμαι κατώτερος,από ψεύτικη προσωποποίηση-έστω κι αν είναι ανώτερη.Μου φτάνει το ΄΄αναρωτιέμαι΄΄ ως λάθος,αλλά προτιμώ το σκέπτεσθαι με σιγουριά γιά να μη γίνονται λάθη ως προς τα προς τα πρόσωπα,που γιά μένα είναι σημαντικό αφού το έχω ξαναβιώσει εδώ.
Θ'αρχίσουμε όλοι ν'αναρωτιόμαστε εάν εμείς είμαστε εμείς κι αν αυτοί είναι οι άλλοι...:126:

Ελααααα!!! Αφου καταβαθος σου αρεσει αυτο που γινεται!!!:143:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.785

Ο Ερωτας ενωμενος με την Αφροδιτη σε αισθησιακο αγκαλιασμα..
Ενα εργο του Agnolo di Cosimo που αναπαριστα ολα τα στοιχεια ενος ερωτα στο παρον του και το μελλον του.
Το παθος που ομως συνοδευεται απο εξαπατιση..(ο Ερωτας προσπαθει να κλεψει το διαδημα της Αφροδιτης ενω εκεινη αποσπα το βελος απο το χερι του Θεου)
Η Κλεψυδρα. Ο Χρονος σβηνει καθε παθος. "Κατω απ την απατηλη ομορφια και την ηδονη διακρινονται τα ελλατωματα που γεννιουνται απο αυτες".
Το κοριτσι ερπετο, ο δολος, τοποθετημενο ακριβως πισω απο τη Χαρα..
Η Ζηλια..Κρατα το κεφαλι της ουρλιαζοντας θυμωμενη...Παντα θυμωμενη, απελπισμενη και παντα παρουσα.

Πως γινεται η τελεια ομορφια να αποτελειται τοσο αντιφατικα στοιχεια? Δεν ειναι παραδοξο?
κορυφαίο! :126:

Reaction score
17.370
Γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ ;

Αυτον εψαχνα!:112:
"Δεν ειναι καλο να ειναι ο ανθρωπος ΄μόνος΄...":601:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.785

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.785

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.989

Ελααααα!!! Αφου καταβαθος σου αρεσει αυτο που γινεται!!!:143:
Ακόμα δεν έφτασα στα ψυχολογικά επίπεδα του Δρος Τζέκυλ ώστε να μ'αρέσει να παριστάνω διάφορες προσωπικότητες!
Εάν ήταν όπως το λες,δεν θα διαχώριζα κατηγορηματικά τη θέση μου,αλλά θα το άφηνα να ΄΄παίζει΄΄(αφού θα ήταν και πιό ΄΄συμφέρον΄΄ γιά μένα).
...
Καλά το σκέφτηκες...Όμως η oμορφιά από μόνη της είναι μία...αντιφατική έννοια,καθορισμένη διαφορετικά από τον καθένα μας.Η πλέον καθοριστική πάντως ΄΄επανάσταση΄΄ στη ζωή μας δεν είναι η ομορφιά,αλλά η αισιοδοξία που μας κάνει να τα βλέπουμε όλα όμορφα.
Είτε την έχουμε,είτε είναι στο χέρι μας να την αποκτήσουμε,γι αυτό και δεν χωράνε αντιφάσεις...

http://ideaplants.org/wp-content/up...ontent/uploads/2009/12/FOTO-FLEXIBLE-LOVE.jpg

[youtube]LbEEXMIhZR0[/youtube][youtube]pkEDDj7TTHE[/youtube]

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.989
Απάντηση: Γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ ;

Αυτον εψαχνα!:112:
"Δεν ειναι καλο να ειναι ο ανθρωπος ΄μόνος΄...":601:
Όποιος μπορεί να ζει με τη μοναξιά του,είναι ο ίδιος που αντέχει να ζήσει και με το πλήθος.Γιατί αυτά τα δυό θέλουν ψυχολογική στήριξη από τον εαυτό μας μιά και βρίσκονται στην ίδια ευθεία...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Για το δικο μου γουστο, αυτα τα επιπλα ειναι αθλια!:139::139::139:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.989