Tελικά αγοράζουμε ενισχυτή ή ισοστάθμιση;

Reaction score
460
Απάντηση: Tελικά αγοράζουμε ενισχυτή ή ισοστάθμιση;

Τωρα ετοιμαστειτε να υποδεχτειτε την 3αδα (Αργυρης-Σωτηρης-Γιαννης)

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Yamaha DSP-Z7 Vs Yamaha RXV-3900/1900

Αν μιλάμε για h c καθαρά τότε ναι είναι μια χρυσή τομή(πες το και λύση ανάγκης αν θές Αντώνη.Τα πάντα είναι θέμα πορτοφολιού.Για εμένα μπορεί να είναι το τέλος του δρόμου αλλά για κάποιον άλλον λύση μέχρι να σκάσει κάτι καλό σε προενίσχυση+ισοσταθμιση μαζί).
Εξαιρετική ισοσταθμιση (για σύστημα ενσωματωμένο σε ενισχυτή) και τελικά στάδια ΙCE.
Για το audio υπάρχει ο παράγοντας δεν μ αρέσουν οι χροιές του(ελέω ICE).
Τώρα γιατί τους αρέσουν σε χαιεντάδικες λύσεις,ε δεν θα μου το κάνετε δικάναλο bar εδω πέρα:142:
Ειχα ρωτησει σε αλλο ποστ τι ηχητικες διαφορες παντα και μονο για σινε ακροαση εχει ο 82 με τον 4810 ?ο 82 ειναι μαλακος σε χροιες και ο4810 σκληρος ας πουμε και ποιος ακουγετε ποιο ουδετερα?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ειχα ρωτησει σε αλλο ποστ τι ηχητικες διαφορες παντα και μονο για σινε ακροαση εχει ο 82 με τον 4810 ?ο 82 ειναι μαλακος σε χροιες και ο4810 σκληρος ας πουμε και ποιος ακουγετε ποιο ουδετερα?

Πιο ουδετερα απ τους HARMAN/ KARDON δεν υπαρχει.

Για οποιον δεν γνωριζει, εργαζομαι στην αντ/πεια της Harman απ το 1995.

Reaction score
460

Για οποιον δεν γνωριζει, εργαζομαι στην αντ/πεια της Harman απ το 1995.
Το γνωριζουμε το γνωριζουμε!

Reaction score
29.546

γιατί το λες αυτό?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ξερετε οτι μιλαω παντα με την πραξη.Λοιπον θεωρειτικα παντα τα ice ειναι ice.Αλλα το εχω ξαναπει ο 82 σε ρευματα συμπεριφορα ειναι ενα μπαζο δεν μπορει να του χωνεις 5 ρουφηχτρες σαν τα γιαμο και να τον ζεματανε ice πραμα.Και να του κουμπωνεις ενα τελικο ροτελ 5x 120 και να τον δροσιζει και να ακους αλλα.Οσο αφορα την ισοσταθμιση σε ενα χωρο ιδαιτερα προβληματικο ακους πιο γεματα παντου , σε σχεση με ενα πιο ποιοτικο αλλα συχνοτικα μερικως αδειο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

χαρμαν ειχα ακουσει το 2002 στην ηχοδομη να τρεχει 5 γιαμο 7αρια.Καλο μηχανακι αλλα η λουκ ειναι ολιγο ντενομντε.Ας ειναι καλα οι ιαπωνες που δειχνουν το δρομο στη λεξη μοντερνο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

για να το πιο πιο απλα , ας πουμε οτι η ντενον (ή η καθε ντενον) εχει τον καλυτερο ηχο.
ΟΚ λοιπον
και ειχαμε μια τρυπα στο σαμπ στους 40-60 κυκλους
δεν θα θελαμε ενα κομπλε ηχο?
Μαλλον ναι , οποτε με ενα ηχο λιγο χειροτερο (σχετικο ετσι?)
και μια ισοσταθμιση δεν θα ειμασταν πιο κομπλε ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

χαρμαν ειχα ακουσει το 2002 στην ηχοδομη να τρεχει 5 γιαμο 7αρια.Καλο μηχανακι αλλα η λουκ ειναι ολιγο ντεμοντε.Ας ειναι καλα οι ιαπωνες που δειχνουν το δρομο στη λεξη μοντερνο

Αυτο ειναι θεμα γουστου βρε argi...

Ας ακουσουμε κι αλλες αποψεις about look.

Reaction score
15.548

προσωπικα απο εμφανιση μ'αρεσει ο HARMAN/ KARDON απο ολα τα μηχανακια και μπορω να πω οτι και ηχητικα ειναι πολυ καλος και σε πολυκαναλο και σε δικαναλο προγραμμα.....

Reaction score
150
Τα πάντα σχετικά είναι όμως και το ξέρετε. Τι θα πει αγοράζουμε ενισχυτή?

Αγοράζει ο καθένας ότι καλύτερο μπορεί για τα ηχεία του. Π.χ. έχει κάποιος τα Χ ηχεία και θέλουν Ψ ρεύμα για να οδηγηθούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Τι κάνει λοιπόν? Παίρνει μια απόφαση ανάλογα με την τσέπη του και τέρμα. Αν έχει σκοπό αργότερα να πάει σε τελικό που ούτως ή άλλως θα είναι καλύτερος, τότε αγοράζει κάτι με την καλύτερη δυνατή ισοστάθμιση και "υπομένει".

Το θέμα είναι πότε έχει σκοπό να πάει σε τελικό γιατί αν αυτό θα γίνει δυο χρόνια αργότερα τότε πρέπει να ξανασκεφτεί μήπως πρέπει να θυσιάσει την ισοστάθμιση για πιο δυνατό AVR ενισχυτικά.

Το τι αναλογίες θα τηρήσει ο καθένας και για πόσο είναι και ο συμβιβασμός που πρέπει να κάνει ανάλογα με το τι σηκώνει η τσέπη του.

Απλά πράγματα - θέμα κόστους είναι όλα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

επιτελους μια φορα εγραψες νηφαλιος, και εγραψες δικε μου:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οσο αφορ την εμφανιση διαλεγω
1 ντενον - γιαμι
2 πιο
3 χαρμαν,
δεν ξερω αλλα τα χαρμαν μου δειχνουν λιγα σε εμφανιση+ κατι καταλοιπα 25ετιας απο την μεγαλη κομπανια.Δεν ξερω με στεναχωρει τετοια εμφανιση, μου θυμιζει αγγλο που θελει να δειχνει μοντερνος

Reaction score
29.546

επιτελους μια φορα εγραψες νηφαλιος, και εγραψες δικε μου:126:
Κάτσε καλά δικέ μου γιατί θα τον βάλω να σου τραγουδάει με το volume στο και πέντε.
Και θα σου πω εγω μετά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

στην πυρα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

οσο αφορ την εμφανιση διαλεγω
1 ντενον - γιαμι
2 πιο
3 χαρμαν,
δεν ξερω αλλα τα χαρμαν μου δειχνουν λιγα σε εμφανιση+ κατι καταλοιπα 25ετιας απο την μεγαλη κομπανια.Δεν ξερω με στεναχωρει τετοια εμφανιση, μου θυμιζει αγγλο που θελει να δειχνει μοντερνος

Περι ορεξεως....

:137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αυτα ειναι πρασα ρε δικε μου, εκει θα το ρειξουμε

Reaction score
29.546

Πάντως για το θέμα της ισοστάθμισης , θεωρώ οτι το έχετε παραξηλώσει .
Αλοίμονο αν αγοράζουμε ενισχυτή ανάλογα με το τι ισοστάθμιση κάνει.Καήκαμε μιλάμε , και καήκαμε και άσχημα.Πριν πάρω τον avp είχα τον avc a11 xv, και φυσικά ούτε σε αυτόν μου άρεσε η ισσοστάθμιση που έκανε.Και βέβαια και στον avp δεν μου αρέσει.
Γενικά απο πολύ παλιά που οι κατασκευαστές είχαν ασχοληθεί με το θέμα ισοστάθμιση χώρου τα έκαναν πάντα σκατά.Είναι κοινός τόπος.Περίπου στο 80 η sansui είχε ενα πανάκριβο equalizer γραφικό - παραμετρικό , με μικρόφωνο , και ροζ θόρυβο.Το se-99.
Μιλάμε για πολύ ψαγμένο εργαλείο, με 9 presets, και διάφορα άλλα που δεν θυμάμαι τώρα.Επίσης εισήγαγε την μικρότερη παραμόρφωση απο ολα τα eq της εποχής , και την μικρότερη διαφορά φάσης.Δεν θυμάμαι τώρα αλλά μιλάμε για λιγότερο απο 20 μοίρες στους 4 χιλιόκυκλους.
Αν το άφηνες να κάνει ισοστάθμιση του χώρου , τα έκανε και αυτό σκατά.Εβγαζε εναν άδειο στεγνό ξερό ηχο , όπως κάνουν και τα σημερινά.Εκοβε μπάσσο μεσόμπασσο , ανέβαζε μεσουψηλές και ψηλές, και γενικά στέγνωνε τον ηχο όπως είπα.Και μάλιστα ολα αυτά σε ειδικά διαμορφωμένο studio της ΕΛΙΝΑ που ελάχιστοι εχουν δει και ακούσει .Ντυμένο με μοκέτα ΟΛΟ και με ακανόνιστες πλευρές και διαστάσεις για αποφυγή στάσιμων και ανακλάσεων.Η ουσία είναι , όπως τότε ετσι και τώρα το μοντέλο του φλατ ηχου , τουλάχιστον το commercial , που προωθούν στον κοσμάκη είναι για κλωτσιές.
Αυτά τα ολίγα πρός το παρόν.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads