Tι αράχνη είναι αυτή;

Reaction score
29
Ξερω οτι είναι περίεργη ερώτηση σε ενα A/V forum, αλλά αν υπάρχει κάποιος που ασχολείται με αυτά ας βοηθήσει.

Σημερα το μεσημέρι εντόπισα αυτή την αράχνη.

spiderman.JPG

Πέρα απο την προφανή απάντηση οτι "είναι η αράχνη που τσίμπησε το spiderman", μπορεί καποιος να με διαφωτίσει ?

Ηταν αρκετά μεγάλη.Ο κορμος θα έλεγα οτι ήταν σε μεγεθος οσο περίπου το νύχι του δείκτη ενος μέσου ανθρώπου.Κι οπως είναι προφανές είχε έντονο κοκκινο χρώμα.

Reaction score
29
Ναι.Μολις το ανακάλυψα κι εγω (δεν έχει σχέση αυτό με το γνωστό ανέκδοτο "θεε μου κανε να βρω παρκινγκ κι οτι θες") :)

Ευχαριστω

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Πάντως πρόκειται για σπάνιο είδος.
Το συζητούσα με μια γνωστή το Πάσχα στη Μάνη, όπου είδαμε κι εμείς μια τέτοια.

Reaction score
14.799
μικρουλα ειναι αυτη..που να εβλεπες αυτην που μπηκε στο σαλονι μου προχθες , τερας.τις πεταξα την παντοφλα για να την σκοτωσω και αυτη την φορεσε και εφυγε δεν επαθε τιποτα..τι τρωνε ρε φουστι μου?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Μήπως είναι αυτό το σπάνιο είδος που κοστίζει μερικές χιλιάδες ευρώ;

:D :D :D
Nαι αυτο ειναι! Πωs ομωs, τηs ξυνειs την κοιλιτσα και αν εμφανίσει το μαγικο νουμερο..εισαι ο νικητηs! Αλλιώs τζακ-ποτ.

Reaction score
6.607
αν σε καποιο εξωτερικο χωρο η οποιο χωρο δεν ενοχλουν οι ιστοι που δημιουργουν οι αραχνες μην τις καταστρεψετε, εδω και καιρο εχω ανακαλυψει(τι ανακαλυψη θα μου πειτε...) οτι εχουν μειωθει στο ελαχιστο οι μυγες !!! σε χωρο που εχω ζωντανα..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas