Tο τσουζετε?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Σας αρεσει να το τσουζετε καπου καπου?
Η κρασοκατανυξη ειναι must για εσας αλλα μετα πρεπει να οδηγησετε?
Κανενα προβλημα πλεον.
Με το νεο κινητο της LG , LP-4100 Sobriety , μπορειτε να κατεβασετε τον Ταμεση και ολους τους παραποταμους του αλλα μετα να κανετε και ενα τεστακι-μεσω του τηλεφωνου παντα- για να δειτε σε ποσα χρονια θα σας καταδικασουν ετσι και σας σταματησουν για αλκοοτεστ.

Ξερω εγω κατι μελη που θα τρεξουν με τα χιλια να το παρουν... :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Εγώ πάντως εαν πιώ, δεν χρειάζομαι την LG για να μου πεί οτι κυλάει "οινόπνευμα" στο αίμα μου και οτι χάνω το δίπλωμά μου εαν ελεγχθώ με αλκοτέστ.

Reaction score
0
χρήσιμο. εγώ επειδή όταν πίνω νομίζω ότι μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο ή ότι είμαι ξάδερφος
του vatanen, έψαχνα να βρω diy αλκοτεστ για να το εντιχοίσω στο αμάξι

χρήσιμο αλλα εγώ σκεφτόμουνα να μην παίρνει μπροστά το αμάξι αμα περνάει το όριο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

VG

Reaction score
0
Ε,αμα εισαι τυφλα δεν θα βρισκεις καν το κινητο σου :lol
Νομιζω η volvo ή η Saab ετοιμαζει ενα κλειδι που θα μας τσεκαρει, και αν δεν ειμαστε ΟΚ δεν θα μας αφηνει να ξεκινησουμε...

Reaction score
0
Εγω παιδια εχω το Sony Ericsson K750i!!

Εσεις;;Λοιπον ποιο εχετε!!

Α εχει camera 2mp 64mb κινητου 512 καρτας μνημης και χωραει ακομα αλλα 2GB!!Ειναι ενα απο τα καλυτερα κινητα τηλεφωνα!

Reaction score
14
takeda said:
χρήσιμο. εγώ επειδή όταν πίνω νομίζω ότι μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο ή ότι είμαι ξάδερφος
του vatanen, έψαχνα να βρω diy αλκοτεστ για να το εντιχοίσω στο αμάξι

χρήσιμο αλλα εγώ σκεφτόμουνα να μην παίρνει μπροστά το αμάξι αμα περνάει το όριο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
που τον θυμήθηκες τον Βατάνεν!!!!!!!! :p :p

Reaction score
5
πάντως καλό θα ήταν όταν πιάνει επίπεδα αλκοόλ άνω του επιτρεπτού ορίου, να στέλνει αυτόματα HELP ME μήνυμα είτε σε αριθμό της επιλογής μας είτε στο 100 :p

minas

Πισιά
Reaction score
4.279
VG said:
Ε,αμα εισαι τυφλα δεν θα βρισκεις καν το κινητο σου :lol
Νομιζω η volvo ή η Saab ετοιμαζει ενα κλειδι που θα μας τσεκαρει, και αν δεν ειμαστε ΟΚ δεν θα μας αφηνει να ξεκινησουμε...
Γι' αυτό όταν πίνουμε, πρέπει πάντα να συνοδευόμαστε από κάποιον που δεν πίνει. Τον βάζουμε να περάσει το αλκοτέστ του αυτοκινήτου και οδηγούμε χωρίς πρόβλημα! :mrgreen:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead