T-shirt/ Παραγγελίες

Reaction score
50
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Θα υπαρχει και εκδοση με τρυπα για οσους θελουν να φαινονται οι κοιλιακοι τους (μονο σε μεγεθη L και πανω).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τα 3 από τα 5 τα θέλω ΕΤΣΙ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
Μην ξεχνάτε, ότι αύριο θα πάω για παραγγελίες, οπότε όσοι επιθυμείτε ένα μπλουζάκι από το αγαπημένο σας site μην αργείτε.!

Reaction score
14
Λοιπόν, τα μπλουζάκια παραγγέλθηκαν σήμερα. Θα τα παραλάβω την Πέμπτη και θα αποσταλούν πλην Αθηνών άμεσα. Τα μπλουζάκια που πάνε για Αθήνα, θα τα φέρω εγώ το Σάββατο.

Reaction score
7
Λοιπόν, τα μπλουζάκια παραγγέλθηκαν σήμερα. Θα τα παραλάβω την Πέμπτη και θα αποσταλούν πλην Αθηνών άμεσα. Τα μπλουζάκια που πάνε για Αθήνα, θα τα φέρω εγώ το Σάββατο.
Θα τα πουμε το Σαββατο ή θα τα πουμε την Κυριακη στο σινεμα :?:

(να ξερω για να προετοιμαστω ψυχολογικα)

Reaction score
14
'Η το Σάββατο το απόγευμα ή νωρίς την Κυριακή το πρωί. Στο σινεμά δεν μπορώ να έρθω, πρέπει να φύγω πάλι για Πάτρα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και εμείς μπορούμε να συναντηθούμε ή να τα δώσεις στον Γιώργο. Αν δώσεις και τα δικά μου στον Γιώργο μπορώ να σου βάλω τα χρήματα στην Τράπεζα...

Reaction score
7
Βασικα θα συναντηθω με τον giotamike για να παρω ολα τα μπλουζακια για τους αθηναιους που θα εχει ετοιμα (δεν ξερω αν ειναι οσων εχουν πληρωσει ηδη, αυτο το κανονιζει o mike).

Παντως οσα μπλουζακια ειναι ετοιμα γι αυτους που εχουν παραγγειλει (θα περιμενω και μια λιστα ονοματων απο τον mike, ειτε να υπαρχουν τα ονοματα στα μπλουζακια...κατι τελος παντων για να μη γινει κανενα μπερδεμα) θα μπορουν οι παραληπτες να τα παρουν απο το ΤΡΙΑΝΟΝ την Κυριακη, αν ερθουν.
Αν δεν ερθουν, μαλλον θα τα αφησω στην Ηχοεκφραση, που ειναι πιο πολλες ωρες στη θεση της :) απο οσες ειμαι εγω στο σπιτι μου...!!!

Υποθετω οτι οσοι εχουν παραγγειλει και εχουν επιβεβαιωσει τις παραγγελιες (και εχουν πληρωσει, μαλλον) και θα ερθουν την Κυριακη, ας στειλουν και σε εμενα ενα pm.

Τωρα αν δεν ερθω εγω την Κυριακη (λογω απροοπτου) ειναι αλλο θεμα :):) αλλα κατι θα γινει και σ αυτη την περιπτωση.

Reaction score
14
Λοιπόν, ανεξάρτητα με το αν έχουν πληρώσει ή όχι τα μέλη που παράγγειλαν, εγώ θα τα δώσω στον Γιώργο το Σάββατο. Είμαστε όλοι ενήλικες και για εμένα δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης.
Επίσης, θα τα συσκευάσω έτσι ώστε να είναι αναλυτικά ποιό πάει σε ποιόν. Φυσικά αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, εδώ είμαστε.

Reaction score
14
:D Αγαπητά Μέλη, τα μπλουζάκια είναι έτοιμα.
Θα τα παραλάβει ο κ.Ανδρεάδης το Σάββατο το μεσημέρι και θα μπορείτε να τα παραλαμβάνετε είτε από το Τριανόν είτε από την Ηχοέκφραση στο νέο κόσμο.

Ήταν η πρώτη προσπάθεια και θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα πρώτα μπλουζάκια και φυσικά για νέες παραγγελίες.!

Reaction score
7
Εχω παραλαβει απο το giotamike τα μπλουζακια απο οσους (Αθηναιους) του ειχαν παραγγειλει (ειναι και ονοματισμενα, για να μην μπερδευτω :) ).

Επισης εχω τα 5 για τους κερδισαντες στα δωρα...

Θα τα εχω ΟΛΑ αυριο στο σινεμα Τριανον, οποτε μπορειτε να τα παραλαβετε απο εκει, αλλιως θα δουμε...

Reaction score
14
Να είσαι καλά Χρήστο. Τα επόμενα που θα βγούν θα είναι καλύτερα.

Σημερα εστάλησαν και αυτά της επαρχίας.!!

Reaction score
14
[align=justify]Αγαπητά μέλη, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να με ενημερώσετε αν έχετε λάβει τα μπλουζάκια που έχω στείλει και αν ήταν όλα όπως τα περιμένατε ή υπήρχε κανένα πρόβλημα

Ευχαριστώ.
[/align]

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
σήμερα αξιώθηκα και πήγα ταχυδρομείο να τα πάρω...

Mike θα σε πάρω τηλέφωνο το απογευματάκι...

Reaction score
7
Μιχαλη, τωρα που σε βλεπω το θυμηθηκα.....

Το last Σ-Κ δεν ηρθες Αθηνα? Περιμενα τηλεφωνο (το οτι το ξεχασα ειναι αλλο θεμα!).

Αν κατεβεις αυτο call me...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494