Tabula Rasa (Pc)

HV

Reaction score
0
Meta apo 3 apanwta Alphas kai Betas tou paixnidiou omologw pws to exw bare8ei. Kala ta paixnidia ths etaireias opws ta City Of Villains kai Heroes alla bareta. Ws twra mono to PLANETSIDE ths SONY me exei krathsei 5 xronia.
Alla gia osous den to exoun paiksei to proteinw kai egw :)

Reaction score
5
Meta apo 3 apanwta Alphas kai Betas tou paixnidiou omologw pws to exw bare8ei. Kala ta paixnidia ths etaireias opws ta City Of Villains kai Heroes alla bareta. Ws twra mono to PLANETSIDE ths SONY me exei krathsei 5 xronia.
Alla gia osous den to exoun paiksei to proteinw kai egw :)
Richard Garriott και βαρετος;;; :pc:

Δώσε ντε κανα στοιχείο για το παιχνίδι! πως ανεβαίνεις; τι κανεις; επιλογες; δώσε κανα screenie :happy_9:

HV

Reaction score
0
Epilogh prwtou kai tritou proswpou ( Sto beta estw sto final den kserw ti ekanan ). Ta grafika arketa kala gia online paixnidi wstoso oxi kala opws px to Battlefield 2142. H kinhsh arketa kalh an kai sta beta pou kai pou kolouse o xarakthras logo lag. Genika se krataei gia kana dimhno ka8hlwmeno , pera apo ayto omws den exei megalh poikilia se apostoles.

Reaction score
0
Γεία χαρά και από εμένα.
Άν θέλει κάποιος ένα 3 day trial, ας γράψει εδώ ή σε pm ένα mail να του στείλω invitation.

Τα shooter στοιχεία του παιχνιδιού και τα "ελέυθερης επιλογής" quest το κάνουν μοναδικό στο είδος του. Όπως λέει και ο Garriot, οι παίχτες καθορίζουν το σενάριο.

ΥΓ. Richard Garriot = Ultima Online

Reaction score
5
Richard Garriott's Tabula Rasa

Με προβλημάτιζε το γεγονός ότι ήθελα να παίξω αυτό το παιχνίδι. Στα δέκα, περίπου, χρόνια που είμαι στον κόσμο των mmorpgs ποτέ δεν δέχθηκα να δω παιχνίδι τέτοιου είδους το οποίο δεν είχε να κάνει με δράκους, σπαθιά, τσεκούρια, orcs, goblins κ.α. τέτοια ωραία. Ένας λόγος παραπάνω να μην ασχοληθώ με τον τίτλο αυτό, ήταν το γεγονός ότι κυκλοφορούσε από την NCSoft. Μία εταιρία που δεν τις έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη καθώς ποτέ δεν μου άρεσε το Lineage 2, ένα παιχνίδι που, όλοι πια, το είχαν για το mmo του αιώνα. Είμαι δύσκολος στο να πω ότι ένα mmo μου αρέσει και το παραδέχομαι αλλά τι να κάνουμε;

Από την άλλη, ο τίτλος του παιχνιδιού έχει ένα όνομα που δεν είναι απλά "βαρύ σαν ιστορία". ΕΙΝΑΙ η ιστορια! Ο Richard Garriott, για όσους δεν ξέρουν, ειναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ των mmorpgs. Το πρώτο mmorpg, με την μεγαλύτερη επιτυχία και τον πιο χαοτικό κόσμο είναι δικο του. Το Ultima OnLine. Αλλά αυτός είναι άλλος τίτλος. Αυτός είναι ο ένας λόγος που αποφάσισα να δω το παιχνίδι. Ο δεύτερος, έχει να κάνει με το γεγονός οτι έδωσα μια ευκαιρία σε αυτή τη μπούρδα(sic) το RF Online, οπότε θα ήταν άδικο να μην δω και το TR. Έτσι κι έγινε...

Reaction score
5
Η εισαγωγή του... δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο. Μου άρεσε τοσο πολύ, όμως, που ήθελα να την ξαναδω. Δεν ήθελα να καθυστερήσω ιδιαίτερα όμως και βούτηξα στο ψητό. Η πρώτη απογοήτευση ήρθε στην οθόνη δημιουργίας χαρακτήρα την οποία θα δείτε και πιο πάνω.

Για δειτε την καλα... Την είδατε; Λείπει κάτι; Ναι ναι. Σωστα. Race? Class? Κύριε Garriott! Κάτι ξεχάσατε εδώ πέρα! Humans only και άμα σας αρέσει κύριοι. Από την μία μπορώ να το δεχτώ καθώς το παιχνίδι είναι Human VS Aliens. Οι εξωγήινοι είναι NPCs (non-player characters) αρά για εσας humans. Αυτό έχει ένα κακό. Στον κόσμο ενός mmorpg, οι παίχτες μεταξύ τους, δεν προσπαθούν να είναι μόνο καλοί ως προς το παιχνίδι. Θέλουν και να... ξεχωρίσουν λιγουλάκι βρε παιδί μου. Πως θα γίνει αυτό εδώ; Μόνο με ενα race; Αδύνατον! Δηλαδή θα ξεχωρίσει ΜΟΝΟ όποιος λοιώσει να παίζει και να βρει τα καλύτερα αντικείμενα για τον χαρακτήρα του; Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού το σκοτώνει, κατευθείαν, στα μάτια μου.

"Έλα τώρα. Garriott είναι. Κάτι θα σου έχει φτιάξει μέσα. Δεν μπορεί να σε αφήσει έτσι!"

Δημιούργούμε τον χαρακτήρα μας και μπαίνουμε στο παιχνίδι...

Reaction score
4
Σωστα τα λες.
Στα rpg η διαφορετικοτητα ειναι που κανει την διαφορα.
Το class ballancing .....
Αυτο παρασερνει σε μια μονοτονια και το PvP αμα υπαρχει?
Υπαρχει?

Reaction score
5
χμμμ

βλέπω παίχτες να μιλάνε στο chat, αλλα δεν εχω δει κανέναν μέχρι στιγμής. που ειναι οι παίχτες; ΟΕΟ!

Γιατι οταν ξαναμπαίνω στο παιχνίδι με βγάζει στην αρχη της περιοχής και όχι εκει που έκανα logout; ΟΕΟ!

Γιατί κύριε Garriott υπέγραψες κάτι που ΑΧ-ΒΑΧ-ΦΤΟΥ-ΚΑΚΑ-ΤΖΙΖ;;;;

Γιατί άραγε;;;

Σήμερα η τελευταία μου μερα στο παιχνίδι, θα το ολοκληρώσω και θα σας πω...

Reaction score
4
χμμμ

βλέπω παίχτες να μιλάνε στο chat, αλλα δεν εχω δει κανέναν μέχρι στιγμής. που ειναι οι παίχτες; ΟΕΟ!

Γιατι οταν ξαναμπαίνω στο παιχνίδι με βγάζει στην αρχη της περιοχής και όχι εκει που έκανα logout; ΟΕΟ!

Γιατί κύριε Garriott υπέγραψες κάτι που ΑΧ-ΒΑΧ-ΦΤΟΥ-ΚΑΚΑ-ΤΖΙΖ;;;;

Γιατί άραγε;;;

Σήμερα η τελευταία μου μερα στο παιχνίδι, θα το ολοκληρώσω και θα σας πω...
Εχουν αναφερθει πολλα bugs και απο οτι ακουσα για πρωτη φορα θα κυκλοφορησει patch για την beta....... wall_1

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.958