TAKEN 2002

Reaction score
0
Αυτη την σειρα δεν την εχω δει και νομιζω φαινεται καλη... την εχω βρει σε 6 dvd 42 ευρο περιπου, την εχει δει κανενας να μου πει αμα λεει.

Reaction score
0
είναι κορυφαία σειρά, αλλωστε ο Spielberg βάζει την υπογραφή του αλλά και τα ρέστα του μαζί! Ξεκινάει απο τη δεκαετία του 1960 και φτάνει μέχρι τις μέρες μας δίνοντας απαντήσεις για τις απαγωγές από εξωγήινους(όπως το βλέπει αυτός βέβαια)! αξίζει να την δεις ακόμα και αν δεν τρελλαίνεσαι με ταινίες επιστημονικής φαντασίας!!10+

Reaction score
0
είναι κορυφαία σειρά, αλλωστε ο Spielberg βάζει την υπογραφή του αλλά και τα ρέστα του μαζί! Ξεκινάει απο τη δεκαετία του 1960 και φτάνει μέχρι τις μέρες μας δίνοντας απαντήσεις για τις απαγωγές από εξωγήινους(όπως το βλέπει αυτός βέβαια)! αξίζει να την δεις ακόμα και αν δεν τρελλαίνεσαι με ταινίες επιστημονικής φαντασίας!!10+
Mου αρεσουν η ταινιες με εξωγηινους, και οτι εχει σχεση με εξωγηινους, και δεν ξερω πως μου ξεφυγε και τοσο καιρο δεν την εχω δει..:crazy_1:
αλλα την πατησα... μολις τωρα ανακαλυψα οτι δεν ειναι διαθεσιμη για παραγγελια αλλα ουτε και για Προπαραγγελια.wall_1 θα ψαξω μηπως την βρω πουθενα αλλου..:mad_2:

Reaction score
59
Kαλη σειρα επιστημονικης φαντασιας που αποτελειται απο 10 επεισοδια των 90 λεπτων .

Το Taken καλύπτει χρονικά 5 δεκαετίες από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι τη 2η χιλιετία και τέσσερις γενιές, εστιάζοντας σε τρεις οικογένειες: τους Keys, τους Crawfords και τους Clarkes. Ο Russel Keys βασανίζεται από τους εφιάλτες της απαγωγής του από εξωγήινους κατά τη διάρκεια του πολέμου, το συμβάν του Roswell μετατρέπει τον Owen Crawford από φιλόδοξο σμηναγό σε κακό συνωμότη κατά της κυβέρνησης. Η Sally Clarke μένει έγκυος από εξωγήινο επισκέπτη. Καθώς οι δεκαετίες περνούν, οι απόγονοι αυτών επηρεάζονται από τις μηχανορραφίες των εξωγήινων, με αποκορύφωμα τη γέννηση της Allie Keys που είναι το τελικό προϊόν των εξωγήινων πειραματισμών και κρατά το κλειδί για το μέλλον τους...

Αξιζει να την δεις !!!

δες κι εδω λεπτομεριες

http://en.wikipedia.org/wiki/Taken

Reaction score
0
Παντως είναι διαθέσιμη για ενοικίαση σε κάθε βιντεοκλαμπ!
Θα δω πρωτα τι θα μου πουν εκει που την βρηκα 42 ευρο,και αμα δεν γινει τιποτα θα παω να την νοικιασω..οπου αλλου εψαξα για αγορα την εχουν πολυ ακριβα 70 80 ευρο:shock:

Reaction score
59
https://secure.videoland.gr/shop/details.asp?id=25033

ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ 50 ΕΥΡΩ.

Eγω την ειχα πετυχει περυσι τα χριστουγεννα σε προσφορα στα carrefour στα 35 ευρω και την πηρα αμεσως.

Παντως εδω στο ηρακλειο την ειδα δει και στα Metropolis σε καλη τιμη κατω απο 40 ευρω αν θυμαμαι καλα.
για ρωτα κι εκει !!!

Reaction score
0
https://secure.videoland.gr/shop/details.asp?id=25033

ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ 50 ΕΥΡΩ.

Eγω την ειχα πετυχει περυσι τα χριστουγεννα σε προσφορα στα carrefour στα 35 ευρω και την πηρα αμεσως.

Παντως εδω στο ηρακλειο την ειδα δει και στα Metropolis σε καλη τιμη κατω απο 40 ευρω αν θυμαμαι καλα.
για ρωτα κι εκει !!!
Πολυ καλη τιμη 35 ευρο...εμενα μου βγηκε 65 με τα Φ.Π.Α και Courier ..αλλα δεν με χαλαει καθολου θελω πολυ να την δω αυτη την σειρα και να την βαλω στην συλλογη μου:cool_3:

Reaction score
59
για ρωτα κι εκει !!!
Τελικα καλα το ελεγα !! Σημερα που περασα απο το metropolis στο ηρακλειο την εχουν ολόκληρη την σειρα 34.90 ευρω μονο !!

Επισης εχουν και αλλη μια προσφορα σε dvd της sony - prooptiki. Me 9.90 αγοραζεις ενα dvd με το κοκκινο αυτοκολλητο και παιρνεις δωρεαν ενα ακομα dvd απο την συλλογη με το μπλε αυτοκολλητο ( μπορει να γινει και το αναποδο φυσικα )

Reaction score
0
Τοσο φτηνα:mad_2: εγω την χρυσοπληρωσα...:happy_8:

τωρα εχω βαλει στο ματι μια αλλη σειρα λεγετε Roswel Season 1 ειχα δει 2 επεισοδια σε καποιο καναλι πριν 2 χρονια και μου αρεσε..

Reaction score
802
Τo media markt καποια στιγμη το ειχε βαλει προσφορα για 15 μολις ευρω (δεν κανω πλακα)
Φυσικα εκανα την χαζομαρα και ΔΕΝ το αγορασα τοτε.

Reaction score
0
Τo media markt καποια στιγμη το ειχε βαλει προσφορα για 15 μολις ευρω (δεν κανω πλακα)
Φυσικα εκανα την χαζομαρα και ΔΕΝ το αγορασα τοτε.
15ευρο:shock: και να φανταστεις οτι μερικοι το δινουν και 80ευρο.:mad_3:

Reaction score
0
Ενα dvd μου εμεινε να δω, κριμα τελειωνει:mad_2:
εχω εντυπωσιαστει με την σειρα, αλλα και με τους ηθοποιους της σειρα, που ειναι καταπληκτικοι.... μερικους ουτε που τους ειχα ξαναδει..

VG

Reaction score
0
Προσπαθω να το δω αυτες τις μερες,λειτουργει ΑΨΟΓΑ ως υπνωτικο για τα βράδια.Ειναι μονο για πολυ φανατικους sci-fi.
Το ανταλλαζω με οτι αλλο box set μου προσφερετε,αρκει να μην το εχω ηδη!

Reaction score
802
12.99 το αγορασα σημερα το boxset!Καλη η κακη η σειρα, τουλαχιστον δεν θα την κλαψω!

VG

Reaction score
0
Εγω την ξεφορτωσα στα σκουπιδια τελικα.
Εκει ηταν η θεση της εξαρχης αλλωστε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης