Taken

Reaction score
6

Taken

Θέμα
Στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού ο στρατός συλλέγει τα συντρίμια ενός σκάφους άγνωστης προέλευσης. Παράλληλα, τα μέλη τριών οικογενειών βιώνουν εμπειρίες με όντα από άλλους κόσμους. Παρακολουθούμε τις ιστορίες τους, όπως εξελίσσονται από τη δεκαετία του 1940 μέχρι το 1990.

Διαβάζοντας το εξωφυλο του dvd μεταξυ αλλων αναφέρει.
Από τον παραγωγο Στηβεν Σπιλμπεργκ με επιλεγμένους σκηνοθέτες από τον ιδιο …

Ε λες δεν μπορεί , κατι καλο θα σκαρφίστηκε.
Αμ δε.
Απιστευτα βαρετο , χωρις κατι καινούργιο που να σου κινήσει το ενδιαφέρον.
Τα μικρα πράσινα ανθρωπάκια με φοντο το Ροσγουελ και τις απαγωγές από εξωγήινους εν ετη 2007 μονο την προσοχή δεν μπορουν να προκαλέσουν.
Από την άλλη τα 90λεπτα επεισόδια κανουν το ολο εγχείρημα ακομα πιο κουραστικό.

Αλλα μια σειρά που με κανει να εκτιμώ ακομα περισσότερο τις ώρες που σπαταλώ με το Lost.

Reaction score
4.484
εμένα πάλι μου άρεσε πάρα πολύ!!!
τόσο που περίμενα και δεύτερη σεζόν...

πράσινα ανθρωπάκια δεν "παίζουν" αλλά για να επεκταθώ πρέπει να αποκαλύψω το τέλος!

Reaction score
14
Κι εμένα μου άρεσε.

Χωρίς να σκίζω...κανά καλσόν βέβαια... :happy_8: :happy_5:

Reaction score
59
Για τηλεοπτικη παραγωγη ηταν παρα πολυ καλη !!

μπορει να σε κουρασε αντρεα η μεγαλη διαρκεια

για οσους δεν την εχουν δει να πω οτι ειναι ειναι 10 επεισοδια της 1,30 ωρας εκαστο.

Αξιζει να την δειτε !

Reaction score
50
Εμένα μου άρεσε πολύ εκτός απ' το τελευταίο (ή κάνα δυο τελευταία) επισόδεια. Νομίζω ότι έμπαζαν σεναριακά αγρίως.

***************************SPOILERS*************************

Σε όλη την ταινία οι εξωγήινοι προστάτευαν άμεσα όσους εμπλέκονταν στη γέννηση του κοριτσιού. Στο τέλος δηλαδή πριν της φορέσουν το κράνος που την έκανε μη εντοπίσιμη δεν είχαν το χρόνο να τη βρουν και να την προστατέψουν;;; Γενικά μου φάνηκε η τελευταία σκηνή, όπου έφτιαξε με το μυαλό της όλο το σκηνικό έτσι ώστε να πιστεύουν οι στρατιώτες ότι έβλεπαν UFO εντυπωσιακή μεν αλλά ανούσια. Σα να φτιάχτηκε απλά για να υπάρχει εντυπωσιακό τέλος. Όλ' αυτά θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί με μια έγκαιρη παρέμβαση των εξωγήινων (που δε θα ήταν και τίποτα δύσκολο, κρίνοντας απ' τις υπόλοιπες ενέργειές τους). Γενικά θυμάμαι ότι έμπαζε κι από αλλού αλλά έχει περάσει πολύς χρόνος που το είδα και δε θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρειες.

Reaction score
0
Και εμένα μου άρεσε σχετικά αλλά το τέλος μου φάνηκε πρόχειρο και ίσως αρχικά αλλού να ήθελαν να καταλήξουν και αλλού να τους βγήκε..

Παραγωγή σκηνικά εφέ και σενάριο (στα πρώτα επεισόδια μεχρι και την δεκαετία του 1990 ) εξαιρετικο.. Πολύ καλή ερμηνεία η πιτσιρίκα (Allie) και ο επιστήμονας στα τελευταία 2-3 επεισόδια (Chet)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads