tyler durden
Μη ριβγιούερ
- Reaction score
- 2.743
Απάντηση: TANGENT DVD-200 (SACD!!!) 20 € !!!
περιεργα αγορια, fotan, manolispap, εχετε pm:617:
περιεργα αγορια, fotan, manolispap, εχετε pm:617:
Φίλε (η) bibika, επειδή με ενδιαφέρει, μήπως το πουλάς;Εγω στηθηκα πρωι πρωι και ισα που προλαβα ενα, αλλα εμενα μονο αυτο με ενδιαφερει δλδ να υποστηριζει ελληνικους υποτιτιλους :204:
Αν ξερει κανεις κανα DVD με USB και υποστηριξη ελληνικα (και να μην το πληρωσω για χρυσαφι εννοειται :105ας μου πει. Oποτε αυριο το επιστρεφω (βαζω και κατιτις ακομα και παιρνω το καινουργιο βιβλιο του Dan Brown)
thanks
Καποια LG γυρω στα 70 ευρα απο οτι ειχα δει ηταν συμβατα με ελληνικους υποτιτλους. κοιταξες για update firmware?Εγω στηθηκα πρωι πρωι και ισα που προλαβα ενα, αλλα εμενα μονο αυτο με ενδιαφερει δλδ να υποστηριζει ελληνικους υποτιτιλους :204:
Αν ξερει κανεις κανα DVD με USB και υποστηριξη ελληνικα (και να μην το πληρωσω για χρυσαφι εννοειται :105ας μου πει. Oποτε αυριο το επιστρεφω (βαζω και κατιτις ακομα και παιρνω το καινουργιο βιβλιο του Dan Brown)
thanks
Επιβεβαιώνεται ότι τελείωσε;
:111:
Δεν απαντάνε! Πάντως ευχαριστώ!To πρωι, στην πρωτη ηρωικη εισοδο, οσα κορμια δεν καταπατηθηκαν, καταφεραν ως κολεοπτερα να μην αφησουν ουτε δειγμα:114:. Απλα αργοτερα ισως ανανεωσαν το στοκ απο την αποθηκη. παρε ενα τηλ, ευκολο ειναι..
Μην στεναχωριέσαι....., αν το πήραν πολλοί, σε λίγο καιρό θα το βρεις "αναβαθμισμένο" και φθηνά..:126:Eπιβεβαιώθηκε! Μεγειά σε όσους πρόλαβαν!
:107: