TCP/IP network vs USB port music streaming

Reaction score
209
Re: Απάντηση: Re: TCP/IP network vs USB port music streaming

Επειδή προφανως δεν εχω το δικο σου βαθος σκεψεως και διορατικοτητα και γραφω μόνο για αυτά τα οποία έχω δοκιμάσει ο ίδιος και γνωρίζω, μήπως δοκίμασες αυτά που πρότεινα και έβγαλες τα αντίθετα συμπερασματα ? η σαν γνήσιος νεοέλληνας θεωρητικολογείς ατερμονα. Καποιοι αλλοι το λενε ακριβεστερα intelectual masturbation (με την Sophia η μονος του δεν εχει σημασια !).

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.366
Απάντηση: TCP/IP network vs USB port music streaming

Τώρα με θίγεις! Όχι και ατέρμονα! Κάνω και διάλειμμα, για ένα τσιγάρο... :114:

Reaction score
11
Απάντηση: TCP/IP network vs USB port music streaming

Διάλογοι Θεού-ημίθεου!

Θεϊκό!

(Ένας μαθητευόμενος ημίθεος.)

(Εσείς οι κοινοί θνητοί μην προσπαθείτε! Δεν θα καταλάβετε!).

:107:

Reaction score
777
αστο βρε φιλε το ρημαδι, ειδικα το καινουργιο.
παρε ενα squizebox touch να παθεις πλακα.
κάτσε βρε...θέλω να στείλω ασύρματα απο το apple στο dac.τί λύση υπάρχει?και να μήν έχει πάνω απο 100 ευρώ..:137:

επίσης ΟΧΙ δέν έχω ακούσει διαφορά με τα πολύπριζα που χρησιμοποιώ.

τώρα αν εσείς ακούτε...επενδύστε...:142:

Reaction score
777
ρε συ θεε!!!καλά τα λές...

δώσε όμως μία λύση σε τα μάς!!!έχω γεμίσει καλώδια βρε παιδιά...ξυπνάω και βλέπω 3 usb πάνω απο το κεφάλι μου!!!!δέν μπορώ άλλο!!!!:143:

D

deleted user 10898

Guest
κάτσε βρε...θέλω να στείλω ασύρματα απο το apple στο dac.τί λύση υπάρχει?και να μήν έχει πάνω απο 100 ευρώ..:137:

επίσης ΟΧΙ δέν έχω ακούσει διαφορά με τα πολύπριζα που χρησιμοποιώ.

τώρα αν εσείς ακούτε...επενδύστε...:142:
το airport express ειναι η επιβεβαιωση αυτων που γραφω.
τεεελειοι αλγοριθμοι μεταφορας των δεδομενων που οταν πλεον φτανουν δεν χρονιζονται με τιποτα. η οπτικη του εξοδος εχει μετρημενα το μεγαλυτερο jitter απο ολες τις συσκευες της αγορας.
παρτο εαν το dac σου ειναι ικανο να επαναχρονισει.
(ασε παιδι μου τα πολυμπριζα, μολις τελειωσαμε με το hd/βινυλιο)

Reaction score
209
Το ανέφερα και στη αρχή του thread. Mια λύση που δοκίμασα προϋποθέτει τα εξής ενα Desktop pc και ενα laptop η καλύτερα ακόμη ενα netbook β) Δικτυο γ) μια ωρα το πολυ ενασχόληση με μεσες γνώσεις Υ/Η.
Υποθέτουμε ότι ο σκληρός με την μουσική είναι στο Desktop και το Dac είναι συνδεμένο στο laptop η netbook (μέσω USB η Firewire δεν έχει σημασία). Προφανώς το laptop είναι συνδεμένο ασύρματα στο δίκτυο. Εκτελείς τα εξής βήματα.

1. κάνεις 'share' τον σκληρό στο τοπικο δίκτυο έτσι ώστε να τον 'βλέπει' το netbook, βλέπε

http://www.howtogeek.com/howto/windows-7/share-files-and-printers-between-windows-7-and-xp/

2. κανεις διαθεσιμο τον δικτυακό πια σκληρό στο Foobar (η ότι άλλο έχεις) του netbook.

3. παιζεις μουσικη η και ότι αλλο θελεις.

Εχει τα εξεις πλεονεκτηματα 1) 0 εξοδα 2) μπορεις να τοποθετησεις το Desktop σε αλλο δωματιο απο εκει που ακους μουσικη επομενως 0 θορυβο. 3) εχεις διαθεσιμο σκληρο σε παραπανω απο εναν υπολογιστη. 4) Δεν υπερφορτωνεις της θυρες USB με πολλες συσκευες.

Reaction score
777
εγώ που λέτε αυτό που έχω κάνει είναι να ελέγχω την συλλογή στο itunes μέσα απο το κινητό iphone.

όμως θέλω απο το λάπτοπ να κάνω τον όποιο έλεγχο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.630
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7