Teac AI-3000

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
Χωρίς να τον έχω ακούσει, θα σου πω κρίνοντας από την κατασκευή του...
Πολύ καλή κατασκευή, όπως οφείλει να είναι ένας σοβαρός ενισχυτής.
Για δε τα χρήματα που κοστίζει, τον θεωρώ εξαιρετικό ως προς τη τιμή προς απόδοση!

Reaction score
29.725
Απάντηση: Teac AI-3000

Πολύ καλός για τα χρήματα που ζητάει θα έλεγα.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι οι 4 ημιαγωγοί ισχύος ανα κανάλι.Για τα 300/4 rms, κατά την ταπεινή μου άποψη , δεν θα έβλαπτε να είχε 8 ανα κανάλι.

• Like
Reactions: PPG

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Σας ευχαριστω παιδια

Απλα βαρεθηκα να ψαχνω προ με pass through να εχω ξεχωριστους τελικους και το βγαλε βαλε..
Λεω να δωσω τους τελικους και να τα εχω ολα σε ενα.
Οποτε θελω να ακουσω δικαναλο να παταω ενα κουμπακι..στα λεφτα του πρεπει να ειναι καλος και βγαζει και
αρκετα watt οποτε δεν νομιζω να εχει προβλημα στο θεμα οδηγησης! λεω τωρα..
Σε αυτα τα χρηματα υπαρχει κατι αλλο?
Υπαρχει μτχ και ο yamaha AS2000 αλλα λιγα watt δεν εχω ακουσει βεβαια κανενα και δεν εχω αποψη.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Απάντηση: Re: Teac AI-3000

Δεν παίρνεις πρώτα ηχεία καλέ? :biggrin:
Χαχαχαχαχα δεν εχεις αδικο 20 μερες τωρα ειμαι απων δουλεια βλεπεις...
Σημερα ειμαι λιγο χαλαρα και ειπα να δω τι γινεται...
Αυριο θα ειμαι Αθηνα για δουλεια αλλα το βραδυ πεταω πισω ρε γαμωτο.....να ειχα λιγο χρονο να εκανα μια βολτα Αθηνα..

Reaction score
195

με τον teac ai2000, που εχω στην κατοχη μου, ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
για τον 3000 ειχε τεστ προ καιρου ο ηχος , με πολυ καλη κριτικη!

Reaction score
13
ο "ήχος" πέρσι έσκιζε τα ρούχα του για πάρτυ του, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως ο διεθνής τύπος τον αγνόησε παντελώς....

Reaction score
29.725

Αν και κάπως καθυστερημένη η απάντηση, δεν είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής τύπος σνομπάρει την TEAC.
Είναι μαγαζί που δεν λαδώνει , και δεν λάδωσε ποτέ. Ως εκ τούτου έχει πολλάκις αντιμετωπισθεί ως σκληροπυρηνική , αντεξουσιάστρια , ριζοσπαστική και διάφορες λοιπές μαλακίες , του διεθνούς HIGH END. Ενα απο τα σοβαρότερα μαγαζιά στον πλανήτη ΓΗ. Λίγα είναι εξ "άλλου, και αξίζουν τον σεβασμό (μας- μου τουλάχιστον).

Reaction score
1.187

ο "ήχος" πέρσι έσκιζε τα ρούχα του για πάρτυ του, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως ο διεθνής τύπος τον αγνόησε παντελώς....
Ποιός διεθνής τύπος; Ο αγγλικός που πάντα θαυμάζει κάτι μηχανάκια που είναι για γέλια; Και που έχουν τόσο άθλια ποιότητα κατασκευής που έχουν ημερομηνία λήξεως σε μερικά χρόνια; Και σνομπάρει τα σοβαρά μηχανήματα; Κάτι λέει ο πάλαι ποτέ σοφός λαός μας για την αλεπού και τα κρεμαστάρια...

Απόδειξις: Δες πόσο πωλούνται π.χ. τα Sansui στο e-bay 30 χρόνια μετά! Πού είναι τα αντίστοιχα 30ετίας αγγλικά μηχανάκια για τα οποία έγραφαν κάποτε διθυράμβους; Δεν πωλείται κανένα! Γιατί; Μα επειδή κανένα δεν βρίσκεται εν λειτουργία! Εχουν παραδώσει το πνεύμα προ πολλών ετών...

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Πού είναι τα αντίστοιχα 30ετίας αγγλικά μηχανάκια για τα οποία έγραφαν κάποτε διθυράμβους; Δεν πωλείται κανένα! Γιατί; Μα επειδή κανένα δεν βρίσκεται εν λειτουργία! Εχουν παραδώσει το πνεύμα προ πολλών ετών...
Ας μην είμαστε τόσο αφοριστικοί.... πολλά NAD, AUDIOLAB, ARCAM, SUGDEN παίζουν απροβλημάτιστα, χρόνια μετά...
Εκτός αν αναφέρεσαι σε άλλα μηχανάκια.

Reaction score
29.725

Τα NAD παίζουν , τα υπόλοιπα τα έχει φάει η μαρμάγκα.

Πέρνα καμιά βόλτα απο ebay, yahoo japan , και οτι άλλο θέλεις , να δείς τι κυκλοφορεί ακόμα και τι οχι.

Gojakla

Reaction score
7.494

Τα NAD παίζουν , τα υπόλοιπα τα έχει φάει η μαρμάγκα.

Πέρνα καμιά βόλτα απο ebay, yahoo japan , και οτι άλλο θέλεις , να δείς τι κυκλοφορεί ακόμα και τι οχι.
Γιάννη δεν αναφέρομαι στο πόσα πωλούνται αλλά στο αν παίζουν.
Το ότι δεν πωλούνται σημαίνει ότι είν' και μπακατέλες που πεθάναν?

Μπορεί και να σημαίνει ότι παίζουν μια χαρά και δεν υπάρχει λόγος να πουληθούν!
Άρπα τη! :laugh:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.801
Τι λες ρε άσχετε; Mόνο τα ιαπωνικά παλιά παίζουν, ποτέ τα αγγλικά. :rolleyes:

Gojakla

Reaction score
7.494

Τι λες ρε άσχετε; Mόνο τα ιαπωνικά παλιά παίζουν, ποτέ τα αγγλικά. :rolleyes:
Καλά, μην αναφέρουμε για κάτι Γαλλικά που έχουν μερκοί μερκοί.... :roflmao:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.801
Αναλώσιμα αγαπητέ μου και τα γαλλικά.

Είπαμε, μόνο τα ιαπωνικά θα παίζουν τέλεια και για πάντα.

Θα γίνουν ανασκαφές το 3.000, θα ανακαλύψουν έναν Sansui, θα τον συνδέσουν στο ρεύμα* και θα παίξει. Τέλεια.

*Αν υπάρχει.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Teac AI-3000

Ποιός διεθνής τύπος; Ο αγγλικός που πάντα θαυμάζει κάτι μηχανάκια που είναι για γέλια; Και που έχουν τόσο άθλια ποιότητα κατασκευής που έχουν ημερομηνία λήξεως σε μερικά χρόνια; Και σνομπάρει τα σοβαρά μηχανήματα; Κάτι λέει ο πάλαι ποτέ σοφός λαός μας για την αλεπού και τα κρεμαστάρια...

Απόδειξις: Δες πόσο πωλούνται π.χ. τα Sansui στο e-bay 30 χρόνια μετά! Πού είναι τα αντίστοιχα 30ετίας αγγλικά μηχανάκια για τα οποία έγραφαν κάποτε διθυράμβους; Δεν πωλείται κανένα! Γιατί; Μα επειδή κανένα δεν βρίσκεται εν λειτουργία! Εχουν παραδώσει το πνεύμα προ πολλών ετών...

Σωστος !!!!

Reaction score
1.187

Αναλώσιμα αγαπητέ μου και τα γαλλικά.

Είπαμε, μόνο τα ιαπωνικά θα παίζουν τέλεια και για πάντα.

Θα γίνουν ανασκαφές το 3.000, θα ανακαλύψουν έναν Sansui, θα τον συνδέσουν στο ρεύμα* και θα παίξει. Τέλεια.

*Αν υπάρχει.
Πλάκα πλάκα έχεις δει πολλά AUDIOLAB, QUAD, ARCAM, SUGDEN. MUSICAL FIDELITY ηλικίας 20+ που να παίζουν ακόμα;
Εστω και ας μην τα πουλάνε οι ιδιοκτήτες τους;

Τα NAD και τα Rotel όντως παίζουν για πολλά πολλά χρόνια απροβλημάτιστα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.801
Γιατί κι αυτά είναι τα μεν NAD ταϊβανέζικα, τα δε Rotel γιαπωνέζικα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON