TEAC IN GREECE FROM ELASYN A.E.E

Μηνύματα
9
Reaction score
1
http://www.avmentor.gr/news_2011/teac_in_greece.htm

Ένας από τους πλέον γνωστούς και καταξιωμένους Ιάπωνες κατασκευαστές, η Teac, μπαίνει και πάλι στην ελληνική αγορά. Καθώς η εταιρία ακολουθεί την στρατηγική διαχωρισμού των επιμέρους δραστηριοτήτων της με βάση την αγορά, το συγκεκριμένο κομμάτι -των συστημάτων audio/hi-fi- ήταν αδρανές για κάποιο χρονικό διάστημα, σε αντίθεση με τα επαγγελματικά προϊόντα (Tascam) και τα high-end συστήματα (Esoteric) τα οποία έχουν ήδη μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά.
Η Teac διαθέτει μια ενδιαφέρουσα σειρά προϊόντων η οποία ξεκινά από τα Reference (πέντε συστήματα με μικρό πλάτος στα οποία περιλαμβάνονται media players, ενισχυτές με δυνατότητα δικτύωσης και ολοκληρωμένες μονάδες), συνεχίζεται με μια πλήρη σειρά full size συσκευών (στην οποία, εκτός των άλλων, θα βρείτε και... κασετόφωνο με θύρα USB και CD player), και συμπληρώνεται από μίνι συστήματα, προσωπικά media players και ηχεία.
Με βάση τα όσα είδαμε, η Teac δεν έχει ξεχάσει την... τέχνη. Οι συσκευές φαίνονται καλοκατασκευασμένες και με έξυπνες δυνατότητες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον νέο αντιπρόσωπο της εταιρίας στην ελληνική αγορά, την Ελασύν.
AΠΟ AVMENTOR!
 


Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
Απάντηση: TEAC IN GREECE FROM ELASYN A.E.E

Tην έχει .
Απλά υπήρξε μια περίοδος που η TEAC ήταν στον αέρα, λόγω εξαγοράς της απ την ΟΝΚΥΟ.
 


Μηνύματα
4.690
Reaction score
1.815
Απάντηση: TEAC IN GREECE FROM ELASYN A.E.E

Ναιιιιιιι!!!!!!!!!
Σκεψου να χα και την αντιπροσωπια επισημα!!!:roflmao:
(Γιατι ανεπισημα, εχω περισοτερα απ τον αντιπροσωπο!):biggrin:
 

Μηνύματα
3.998
Reaction score
3.831
Απάντηση: TEAC IN GREECE FROM ELASYN A.E.E

Ναιιιιιιι!!!!!!!!!
Σκεψου να χα και την αντιπροσωπια επισημα!!!:roflmao:
(Γιατι ανεπισημα, εχω περισοτερα απ τον αντιπροσωπο!):biggrin:
Ολόψυχα σου εύχομαι φίλε, ναποκτήσεις κάθε αντιπροσωπεία που γουστάρεις!
 


Μηνύματα
3.060
Reaction score
632
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω μ' αυτή την Elasyn. Έχω πάρει τόσες φορές τηλέφωνο και ρωτώ για τη σειρά 501 της TEAC και όλο μου λένε ότι τα πάντα έχουν εξαντληθεί και να ξαναπάρω σε 15 μέρες. Ξέρει κανείς τι παίζει?
 





Μηνύματα
4
Reaction score
1
πριν από δέκα μέρες αγόρασα ένα TEAC AD-RW900 αντί 535 ευρώ μέσω skroutz από τον Πετρόπουλο-SOUND&IMAGE, γιατί αφού δεν ξέρω με πόσους μίλησα και άκουσα τα απίστευτα .............. από το ότι πλέον δεν υπάρχει αντιπροσωπεία έως ότι το μοντέλο δεν υπάρχει στην Ελλάδα και δεν θα ξανάρθει παίρνοντας ένα τηλ. στον κ.Πετρόπουλο έμαθα ότι το είχε σε απόθεμα .............. και πράγματι το είχα σε δύο μέρες! Το θέμα είναι όμως αλλού μέσα στο κουτί του δεν είχε Ελληνικές οδηγίες χρήσις αλλά με ένα τηλ στον κ.Πετρόπουλο την άλλη μέρα με πήραν τηλ από την Ελασύν και με mail μου έστειλαν τις Ελληνικές οδηγίες!!! ένα μεγάλο μπράβο και στούς δύο!
Και το λέω γιατί πριν από ένα χρόνο αγόρασα τον av ενισχυτή YAMAHA RX-A1030 (αντί 1230 ευρώ) βέβαια μετά ανακάλυψα ότι η επίσημη YAMAHA δεν ξέρει καν που είναι η Ελλάδα μιας και έχει όλες τις γλώσσες του κόσμου εκτός από την Ελληνική και ας είναι μια από τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ. Οι οδηγίες στο ίντερνετ είναι 150 σελίδες καταλαβαίνετε πόσο πολύπλοκο είναι να καταλάβεις ακριβώς την χρήση του μηχανήματος (φαίνεται ότι οι Έλληνες είναι ο πιο έξυπνος λαός του κόσμου μιας και είναι ο μόνος που δεν χρειάζεται οδηγίες) μετά από επαφή με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα του ΝΑΚΑ και πολλούς μήνες αναμονής μου έστειλαν οδηγίες 41 σελίδων με τα απολύτως απαραίτητα ................... όταν τους έκανα τα παράπονα μου απάντησαν ότι δεν τους συμφέρει η μετάφραση όλων των οδηγιών γιατί στοιχίζει πολλά και από αυτά τα μηχανήματα δεν θα πουλήσουν πολλά!!! Καταλαβαίνετε την διαφορά νοοτροπίας των δύο αντιπροσωπιών ....... πόσα δηλαδή παρά πάνω κασετόφωνα θα πουλήσει η Ελασύν στην Ελλάδα από ότι η YAMAHA ενισχυτές! Κάποια στιγμή θα πρέπει και ο ειδικός τύπος που τεστάρει τα μηχανήματα να καυτηριάζει το θέμα της έλλειψης Ελληνικών οδηγιών μπας και αλλάξει κάτι!!! Το ακούς κ. Μωραίτη?
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.313
Μηνύματα
2.858.216
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top