TEAC REFERENCE 600

Μηνύματα
9
Reaction score
1
http://www.avmentor.gr/reviews/teac_pdh600_agh600nt_0.htm

Η άποψη που έχει κανείς για την Teac, έχω την εντύπωση ότι εξαρτάται από την ηλικία του. Όχι τόσο την βιολογική, όσο με αυτήν που αντιστοιχεί στα χρόνια ενασχόλησής του με τα του ήχου. Οι παλαιότεροι, σίγουρα αναγνωρίζουν στο όνομα έναν από τους σημαντικότερους Ιάπωνες κατασκευαστές ο οποίος έχει παρουσιάσει ενδιαφέροντα προϊόντα τόσο στον χώρο της οικιακής υψηλής πιστότητας όσο και στον χώρο του επαγγελματικού ήχου. Όσοι ενεργοποιήθηκαν την δεκαετία του 90, θυμούνται σίγουρα την αίσθηση που δημιούργησαν τα πρώτα κορυφαία players με μηχανισμούς VRDS καθώς και το τελευταίο κορυφαίο αναλογικό κασετόφωνο με Dolby S. Οι της νέας χιλιετίας ταυτίζουν την Teac με το high end παρακλάδι της, την Esoteric.
Καθώς η εταιρία ακολουθεί την στρατηγική διαχωρισμού των επιμέρους δραστηριοτήτων της, το κομμάτι των συστημάτων audio/hi-fi ήταν αδρανές για κάποιο χρονικό διάστημα στην ελληνική αγορά, κάτι που άλλαξε τους τελευταίους μήνες.
Η Teac διαθέτει μια ενδιαφέρουσα σειρά προϊόντων η οποία ξεκινά από τα Reference (πέντε συστήματα με μικρό πλάτος στα οποία περιλαμβάνονται media players, ενισχυτές με δυνατότητα δικτύωσης και ολοκληρωμένες μονάδες), συνεχίζεται με μια πλήρη σειρά full size συσκευών (στην οποία, εκτός των άλλων, θα βρείτε και... κασετόφωνο με θύρα USB και CD player), και συμπληρώνεται από μίνι συστήματα, προσωπικά media players και ηχεία.
Οι συσκευές που δοκιμάζουμε στις σελίδες που ακολουθούν είναι οι κορυφαίες της σειράς Reference. Πρόκειται για ένα CD player με δυνατότητες αναπαραγωγής αρχείων από οπτικούς δίσκους (mp3 και wma) καθώς και για έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή ο οποίος προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης με iPod (μέσω προαιρετικού docking station) και streaming διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών. Ας δούμε τις λεπτομέρειες.
AΠΟ ΑVMENTOR!:112::112::112:
 

Μηνύματα
9
Reaction score
1
Απάντηση: TEAC REFERENCE 600

Τελικώς...

... ίσως η “στενή” εμφάνιση των δύο Teac να παρασύρει ορισμένους προς το συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε με ένα απλό μίνι σύστημα. Αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Το PD-H600 και ο AG-H600NT είναι δύο πλήρεις συσκευές με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ καλό ήχο που μπορούν άνετα να καλύψουν τις ανάγκες ενός σοβαρού συστήματος σε έναν μικρό ή μεσαίο χώρο. Ο ενισχυτής είναι ένας από τους λίγους δικαναλικούς της αγοράς με δυνατότητα streaming και οι υπόλοιπες δυνατότητες δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητες (αν και η απουσία USB χαλάει λίγο τη συνταγή...). Συστήνεται ανεπιφύλακτα!
 

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Μηνύματα
9.622
Reaction score
12.187
Με τιμές 633 ευρώ για την πηγή και 985 για τον ενισχυτή <<συστήνεται ανεπιφύλακτα>>???
Μήπως να βλέπαμε τι υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά, ακόμα και σε χαμηλότερες τιμές?
 


Μηνύματα
9
Reaction score
1
Απάντηση: TEAC REFERENCE 600

Το συγκεκριμενο κειμενο εχει γραφτει απο το av mentor και οχι απο μενα των ιδιο. Πιστευω οτι ο κ. Σταματακος εχει αρκετη πειρα και γνωση της αγορας για να μπορει να εκφερει καποια σοβαρη αποψη που βεβαια παντα εμπεριεχει και καποια δοση υποκειμενισμου.Βεβαια αυτος ο υποκειμενισμος δεν μπορει να αφορα τις εργαστηριακες μετρησεις που ηταν πολυ καλες επισης.Οσον αφορα τη δικη μας αποψη ειναι επισης πολυ καλη κατοπιν βεβαια αρκετων ωρων ακροασεων και σε συνεργασια με επαγγελματιες-εμπορους-συνεργατες του χωρου.Εννοειται οτι οποιοσδηποτε θελει μπορει να ερθει στο χωρο μας για να εχει την δυνατοτητα να ακουσει οχι μονο τα συγκεκριμενα μοντελα αλλα και οποιο αλλο υπαρχει διαθεσιμο.
Καλο θα ηταν να διαβασετε και τι εχει γραφτει στον διεθνη τυπο για τα συγκεκριμενα μοντελα.
 



Μηνύματα
13.610
Reaction score
6.566
Απάντηση: TEAC REFERENCE 600

Nομιζω οτι το σαιτ δεν θα επρεπε να λειτουργει ως διαφημιστικη πλατφορμα εισαγωγεων.
Οποιος θελει πιστευω μπορει να επικοινωνησει με την διαχειρηση και με καποιο τιμημα να αναρτησει διαφημιση εδω αλλα το να πλασαρει τα προιοντα του ειναι κατι αρκετα ακομψο.

Οσο για το συστημα.....δεν ξερω τι λεει ο οποιος κυριος Σταματακος αλλα πρεπει να καταλαβουν καποιοι οτι τους διαβαζουν χομπιστες με αριστη γνωση των επιλογων που ειναι διαθεσιμες στα χρηματα αυτα.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.153
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top