TEAC TN-300 γκομενοπαγιδα

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
εχει κανεις αναλογες εμπειριες να μας ενημερωσει?

με ενδιαφερει κυριως η αισθηση της αφης μετα ή κατα την ακροαση με παρεα

αισθηση της ακοης ερχεται τελευταια στα κριτηρια μου

ευχαριστω προκαταβολικα

http://www.skroutz.gr/s/7905128/Teac-TN-300.html?keyphrase=TEAC+TN-300+Turntable.

Reaction score
1.391
Καλησπέρα!
Εξαρτάται. Πόσες γκόμενες σου έβγαλε;

(Όμορφο είναι πάντως)
Δημητριε δεν εχω το rega εγω για να ξερω ποσες θα μου εβγαζε αλλα το πρότεινα στην κατηγορία του τεακ..

το δικό μου πάντως εχει βγάλει αρκετές...

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
νομιζω οτι αποκλινουμε του στοχου μας...

χριστουγεννα ερχονται να καλεσω καμια φιλη να φαμε κανα μελομακαρονο να πιουμε κανενα ζεστο κρασι, να γυρισει κανας τροχος (δισκος) να γαμ... και ο φτωχος...

τα ειδαμε τα ψηφιακα....
[DOUBLEPOST=1481483652][/DOUBLEPOST]Dimitris top of the pops τι τροχό προτείνεις???

Reaction score
715
Πάντως η αισθητική της TEAK μου πάει και εμένα. Έχω στην κατοχή μου ένα CD5 και ένα v5010 κασετόφωνο και παρότι τα έχω παροπλισμένα τα λατρεύω!

(αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θέλω ραντεβού lol)

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
με αυτα βλεπω να ερχονται δυο δυο οι φιλες... που τα βρισκουμε? θελω να παρω 2

το tone arm το θελω βαρυ, αντρικο

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.382
Η προταση μου (ως παλαιμαχη μαιμου που εχει αποσυρθει καιρο απο την ενεργο δραση) ..παρε το εξτρα εξαρτημα..που να ανασηκωνει το βραχιωνα (στο τελος του δισκου)... μη στο κοβει στη μεση .. το μελομακαρονο.. εκτως και αν το θες για στατικη επιδειξη...ή σε φαση...φερε τους δισκους σου...τεσπα δε μου πεφτει λογος..
Ωραιο ειναι , προτιμω rega , η νεκροψια θα δειξει αν αρεσει και στο εταιρο φυλο.. (ανεξαρτητως ταργκετ γκρουπ) τινουν προς το hype/hiψter...κοκ.. οποτε το (πικαπ ως) αξεσουαρ ειναι στα +
cheers!
υγ:λερωνει λιγοτερο απο κατοικιδιο... που ηταν ειναι και θα ειναι η απολυτη παγιδα..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv