Teac ud-503 dac-pro

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4.327
Πωλείται ο παραπάνω pro-dac σε μαύρο χρώμα και υπέρ - άριστη κατάσταση 1,5 έτους περίπου. Τα specs του εδώ. Είναι true balanced και έχει dual mono τροφοδοσία και σαν προ έχει τα "cojones" :p να κουνήσει τελικούς μέχρι την τελευταία τους ρανίδα καθώς δίνει 12.0Vrms (XLR), 6Vrms (RCA)
Φωτογραφίες από το δικό μου προς το παρόν δεν καθώς το κινητό μου τα 'φτυσε.... (ίσως από βδομάδα). Τιμή 690€.

Παρακαλούνται τα γνωστά αλάνια των αγγελιών (zizik, τούρτα, 666, Akarl) να κάνουν ταχτικά up στην αγγελία έτσι ώστε αυτή να μένει πάντα στον αφρό και γω δεν θα τους ξεχάσω κάτι θα τους δώκω.
Την ευχή μου :D:roflmao:

Ανταλλαγή με dali zensor 1 μαύρα + διαφορά.

Last edited by a moderator:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.347
Πολυ μου αρέσει αυτο το dac ...
ε άντε αγόρασε...γιατί δεν αγοράζεις?
μόνο να ρωτάτε,να σχολιάζτε και να χαλνάτε αγγελίες ξέρτε:roflmao::roflmao:

Φωτογραφίες από το δικό μου προς το παρόν δεν καθώς το κινητό μου τα 'φτυσε.... (ίσως από βδομάδα).
φτιάξε σκίτσο με το χέρι:roflmao::lol:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Μου αρέσει το μηχανάκι, αλλά.... δύσκολες εποχές για συνταξιούχους!

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
7.089
συγγνωμη που χωνομαι,αν και η αγγελια εχει ανεβει λιγο πανω απο μηνα,μηπως να μεταφερθει στις πηγες? Κυριως πηγη ειναι και οχι ενισχυτης,θελω να πω καποιος που ψαχνει για dac στις πηγες κοιταει.

Reaction score
4.327
συγγνωμη που χωνομαι,αν και η αγγελια εχει ανεβει λιγο πανω απο μηνα,μηπως να μεταφερθει στις πηγες? Κυριως πηγη ειναι και οχι ενισχυτης,θελω να πω καποιος που ψαχνει για dac στις πηγες κοιταει.
Δίκιο έχεις αν και είναι παράλληλα και pro

Reaction score
4.327
Up ρε
Ανταλλαγή με dali zensor1 (μαύρα κατά προτίμηση) μπας και φτιάξουμε 5.1.4 :newrussian:

Reaction score
30.455
Απ στα 550€. Πιο κάτω δεν......

Παρακαλούνται τα γνωστά αλάνια των αγγελιών (zizik, τούρτα, 666, Akarl) να κάνουν ταχτικά up στην αγγελία έτσι ώστε αυτή να μένει πάντα στον αφρό και γω δεν θα τους ξεχάσω κάτι θα τους δώκω.
Up στα 690 και η διαφορά στην τσέπη μου!:p

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster