Technics SE-R1 Digital Amplifier Φτωχεια καταραμενη

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Άν (λέμε τώρα..), μου δίνανε αυτά τα 17.000 ευρώ... θα ένιωθα λιγάκι μπερδεμένος...
Τι να πρωτοδιάλεγα;...
1) Αυτό και με τα ρέστα παγωτό;
2)Αυτά πακέτο με αυτά, και με τα ρέστα κλείνουμε τη δουλειά;
3)Η μήπως (μιάς και τρελαίνουμαι κι εγώ για βούμετρα:gamer:) να ξέπεφτα
σε κάτι τέτοιο, και με τα ρέστα να συμπλήρωνα κατιτίς ακόμα...; 8-)

Μη με παρεξηγείτε, ακόμα με θυμάμαι να την κοπανάω απ'το λύκειο πιτσιρικάς και να χαζεύω στην Κάνιγγος Technics SU-V4 και SL-D3 και Q3, νομίζοντας ότι είναι ότι πιο τέλειο στερεοφωνικό υπάρχει στο σύμπαν...

Όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτοί οι τύποι στη Matsushita Panasonic Technics κλπ, δεν ξέρουν να πουλήσουν, και το τμήμα σχεδιασμού - μάρκετινκ πρέπει είτε να υποχρεωθεί σε χαρακίρι, η να αρχίσουν να κοπανιούνται μεταξύ τους με τις Katanes!:hunter:

ΥΓ. Πχ, αφού βλακωδώς έχεις διακόψει την παραγωγή του 1200, ενώ τα πικάπια πετάγονται από τη γή σα φρεσκοποτισμένα Ζόμπια, βγάζεις το 1200 GAE (μηχάνημα για 4 γενιές) με τέσσερας χιλιάδας ευρά, αλλά σχεδόν αμέσως λές: Στόπ, όσοι πήρατε, πήρατε! Τόσα μας άφησε η μαμά να φτιάξουμε! :headbang:
Και βγάζεις προχτές το 1200ΓΚΡ, στο 1\3 της τιμής του ΓΚΑΕ! Πώς το έφτιαξες με 60% οικονομία; Πώς να σε εμπιστευτώ εγώ ότι δεν μου πουλάς έναν κλώνο αλλά αυτή τη φορά με το αυθεντικό ταμπελάκι;
Το κούρασα, αλλά από αγάπη το έκανα. Απλά, στενοχωρήθηκα πρωί πρωί με τους άχρηστους γιαπωνέζους λογιστές... :devilish:

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Oλοι ειχαν τρελλα και πολυ αγαπησαν τους technics με τα vuμομετρα αν και για να λεμε την αληθεια ηταν απο τα πιο ωραια μηχανακια με τα βιουμομετρα, στην ελλαδα δεν πουλησαν και λιγα κοματια ειχα ολη τη τετραδα 900/909/1000/1010 τους ειχα αχτι απο μικρος τους απεκτησα μεγαλος η θεα τους ο ενας πανω στον αλλον ηταν απο της λιγες εικονες που μου εχουν μεινει στο μυαλο χρονια οσπου ανακαλυψα οτι δεν ελεγαν τιποτα ηχιτικα εκτος απο τον σπανιο σαμπανιζε 1010 οπου ηταν και ο μονος που ειχε πραγματικη μπαταρια, καλο προ, gain πισω στα καναλια, και ο προ του ηταν πολυκαναλος 5,1 στην αρχη της δημιουργιας του Home cinema.

Πιο πολυ με ειχε καθηλωσει ηχιτικα ενας μικροσκοπικος technics που ειχε ο μεγαλυτερος αδελφος μου
τη δεκαετια του 80 ενας μικροσκοπικος με 27 wattακια παρα τα θηρια με τα vuμομετρα.

Το καιν μκ2 ειχαν δηλωσει εξ αρχης οτι η παραγωγη του θα ηταν μονο 1500 κοματια για ολο το κοσμο
μην ξεχναμε οτι ειχαν το τιτλο της δημιουργιας του προγονου του που μπορει ναι μεν σαν στοκ απειραχτο να μην ελεγε πολλα ηχιτικα αλλα ηταν το πιο sexy και ασπαστο πικ απ δεν ειναι τυχαιο που πολλοι ψαχνουν ακομα μεταχειρα μκ2 που τωρα ειναι υπερηλικα με αρκετους dj να εχουν περασει απο πανω τους ομως που το λεει η καρδουλα τους!

Η technics ξαναμπηκε δυναμικα στο χωρο αλλα τα 17 χιλιαρικα τα θεωρω υπεραρκετα για μια εταιρια που κακα τα ψεματα δεν ειναι hi end πιο πολυ μου κανει οτι απευθυνετε σε συλλεκτες του τυπου ναι ρε μαγκα εχω και το καιν μκ2 και τον καιν ενισχυτη της νεας γενιας με τα vuμομετρα!

Με 17 χιλιαρικα πιστευω φτιαχνεις ενα σετ προ τελικο, ηχεια, και 2 πηγες που και θα τραβαει τα βλεμματα και θα σε καθηλωνει και με τον ηχο του και λογικα θα εχεις και ρεστα.

Ομως ειναι παθος και ολοι εχουμε υποκυψει σε αυτο!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.075
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494