Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
2.248
Απάντηση: Technics SL-1200 CLUB

Πολύ καλή επιλογή και ταιριάζει με τον βραχιονά σου. Ελπίζω να έχεις και το κατάλληλο phono stage γιατί είναι χαμηλοέξοδη (0.24mV)

Reaction score
0

Το ξερω φιλτατε GeoVaz ειναι η μουσιτσα ειναι χαμηλοεξοδη,περιμενω ενα λαμπατο pro και phono stage τα οποια ειναι προσαρμοσμενα και φτιαγμενα για τους τελικους που εχω και για Moving Coil κεφαλη αντιστοιχα!!!!!!!!!!

Reaction score
2.248

Ρώτα την ευαισθησία εισόδου της phono line που σου ετοιμάζουν ή το gain που θα έχει. Τα 0.24mV της είναι λίγα. Ρώτα καλύτερα

Reaction score
2.248

Καλοάκουστη !!!

Παρατήρησα ότι δεν έχεις βάλει το shellweight (ένα πλακάκι που δίνει η technics) για τις χαμηλής μάζας κεφαλές (κάτω από 6.5γρ). Θα σου πρότεινα να το βάλεις και θα βελτιώσεις εκτός από το κέντρο βάρους της συνεδρίας και την ιδιοσυχνότητα του συστήματος στα 10Hz

Επίσης παρατήρησα από το ότι η κεφαλή έχει βιδωθεί πολύ μπροστά στο headshell, ότι έχεις βάλει πολύ υπερκρέμαση (overhang). Εαν έχεις το alligment tool της technics δες εάν είναι σωστά ρυθμισμένη όπως την έχεις.

Εάν δεν έχεις το alligment, δώσε μου το mail σου να σου στείλω έναν προτράκτορα για το technics σου να την ρυθμίσεις ακριβώς.

Για τις πρώτες 50 ώρες στρώσε την με 1.8-1.9γρ VTF και και plus 1.0-1.5 VTA για την ομαλή μεταβασή της από την αρχική καταστασή της (καινούργια κεφαλή) σε μία κατάσταση ιδανική για την υπόλοιπη ζωή της.

Καλές ακροάσεις !!!!

Reaction score
1.815

Άντε βρε καλορίζικη!!!! Καλές ακροάσεις!!!
Για βάλε μας και τον προ που πήρες και πες μας εντυπώσεις!
Πως τα πάει, γίνανε ζευγάρι ή τσακώνοντε?

Θα σας πω σε λίγο μια ιστορία που εξελίχθηκε χθες στην Αθήνα και είναι για πολλά γέλια!:143:

Reaction score
0

VOYALA MESSIER Delamostre SAK VOYAGE!!!!!!Εγω ετσι οπως τα βλεπω μαλλον ειναι ερωτευμενα!!!!!!

Reaction score
1.815

Ωραία πράματα!!
Καλορίζικα και τα δυό!! Τώρα ολοκληρώθηκε το πικάπιον!
Αυτά είναι.... θα μας πετάξουν με τις κλωτσιές οι γυναίκες μας!:143:

(Πάντως εμείς.. απτόητοι! Δε μασάμε με τίποτε!:602:)

Reaction score
0

Μα με τιποτα ρε παιδακι μου,εμεις ΗI END και αυτες SHOPPING!!!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.617

Μα με τιποτα ρε παιδακι μου,εμεις ΗI END και αυτες SHOPPING!!!!!!
Γιατί έχω μια υποψία ότι βγαίνουμε χαμένοι? :116:

Reaction score
0

Ελα που δεν ειναι υποψια,μετα σου ζητανε το μισο Hondos Center!!!!!!:430:

Reaction score
0

Σε ευχαριστω πολυ,περιμενω ακομα καλυτερα αποτελεσματα,να στρωσουν λιγο κεφαλη και προ, πιστευω μεχρι τελος του μηνα!!!!!!!!

Reaction score
802

Ενα SL 1200 mk2 12ετιας σε καλη κατάσταση τι service θέλει?Που και ποσο ? (περιπου)

Reaction score
29.579

Εαν δεν εχει κανιβαλλιστεί απο dj, τό μόνο που χρειάζεται είναι λίγο λάδι στο κουζινέτο του μοτέρ.
Αντε και αν το πάρεις και βάλεις δικιά σου κεφαλή να κάνεις τις κλασσικές ρυθμίσεις του βραχίονα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster