Technics SL-1200G εναντίον Continuum Caliburn - SAT Arm

Reaction score
4.250
Αναρωτιεμαι εαν η τιμη του ακριβου πικαπ ειναι πταγματι στα 150.000 και εαν υπαρχουν οντως λογικοι ανθρωποι που θα τα εδιναν..;

Γιατι νομιζω πως ενας τετοιος ανθρωπος δεν λειτουργει με γνωμονα την λογικη;;;

Κανω λαθος;
Δεν τα λες μια χαρα!

Σενα σωρο πραγματα υπαρχουν και καποιες τιμες που είναι ακραιες. Πχ και στα αυτοκίνητα υπαρχουν τιμες από πχ 10.000 εως, εως χμ, χμ απίστευτα υψηλες. Δες κι ένα ρετρο αμαξι. Εχει πολύ υψηλη τιμη κι ας μην τρεχει σε αγωνες ταχύτητας. Είναι όμως χαρμα οφθαλμων.

Στα ρολογια χειρος να δεις και κει τι υπαρχουν για να σου προσφερουν ένα κλασμα του δευτερολεπτου μεγαλυτερη ακριβεια. Ο ΕΑΡ το εχει σπουδασει κι αυτό το θεμα! Δεν αγοράζεις μονο ρολοι αλλα ένα κόσμημα (ενταξει εχει και καποια τεχνολογια).

Κατι αναλογο μπορει να συμβαινει και με τα πικαπ. Εγω εάν ειχα την δυνατοτητα θα ηθελα ένα τετοιο πικαπ κι ας μην επαιζε! Απλα να γυριζε τον δισκο κι από πισω στα κρυφα θα επαιζε ένα dac. Σιγα μην χαλαω την πανακριβη κεφαλή.

Reaction score
236
Οκ.. Τι να πω..? Εαν τα εχουνε τα "μαρουλια" οτι θελουν τα κανουν οι ανθρωποι.

Αλλα αυτο το μπλε φωτακι απο κατω, δεν ειναι καρακιτς για ενα πικαπ 150.000 ρε παιδια?

Μου θυμιζει φτηνια.. Του χαλαει το image.
Βαλε του λιγο παραπανω ξυλο, λιγο χρυσο ισως, να εχει λιγο φινετσα..

Αλουμινιο ειναι και το Technics...
Τοσα λεφτα κανει ρε γμτ..

Reaction score
29.654
Σορρυ που σε στενοχωρώ , αλλά το αλουμίνιο είναι ένα από τα ευγενή μέταλλα. Είναι μέταλλο με ιδιαίτερες ιδιότητες.
Δεν είναι του κώλου.
Μην το υποτιμάς έτσι.
Από αλουμίνιο έχουν φιαχτεί έργα τέχνης. Πχ από αλουμίνιο είναι οι κυλινδροκεφαλές αλλά και το μπλοκ των κυλίνδρων πολλών supercars.
Από αλουμίνιο είναι φιαγμένα και πολλά μέρη αεροσκαφών.
Από αλουμίνιο είναι φιαγμένα και πολλά κυριλέ High end μηχανήματα, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.
Από αλουμίνιο φιαχνόντουσαν τα SANSUI
Από αλουμίνο φιάχνονται τα περισσότερα μεγάφωνα. Ακόμα και από αλουμινόσυρμα , τα πηνία μερικών εξαιρετικών μεγαφώνων.

Αρα , respect.

Reaction score
236
Σορρυ που σε στενοχωρώ , αλλά το αλουμίνιο είναι ένα από τα ευγενή μέταλλα. Είναι μέταλλο με ιδιαίτερες ιδιότητες.
Δεν είναι του κώλου.
Μην το υποτιμάς έτσι.
Και εγω δεν θελω να σε στενοχωρησω, αλλα απο αποψη χημικης ταξινομησης, νομιζω πως κανεις λαθος.
Το αργιλιο δεν ανηκει στα ευγενη μεταλλα.

Ουτε ειναι ιδιαιτερα πολυτιμο.
Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν ειναι χρησιμο!

Αλλα εγω δεν εννουσα αυτο.

Ενα πικαπ που εχει τοσα λεφτα, υποτιθεται οτι πρωτα απο ολα ειναι ενα status statement.
"Φιγουρα" δηλαδη..!
Και με σωμα απο αργιλιο και μπλε λαμπακια δεν πολυκανει νομιζω..

Αλλα βεβαια γουστα ειναι αυτα.

Reaction score
29.654
Οπως το έγραψες ! γούστα είναι αυτά .
Αλλά παρόλα ταύτα το αλουμίνιο παραμένει ένα εξαιρετικά χρήσιμο μέταλο .
Ναι δεν είναι ευγενές μέταλο με την μορφή του ευγενούς μετάλου , αλλά δεν είναι και τσίγκος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988