- Reaction score
- 11.740
Καλή η εμπειρία σου. Ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες. Αν ήμουν εσύ, δε θα έπαιρνα καινούριο βραχίονα.
Πέτρο PPZ καλημέρα,Ναι, το εχω δοκιμασει, και οντως καλυτερευει, αλλα δεν ειναι το καλο, οπως θα επρεπε να ειναι.Και, πρεπει να λασκαρω πολυ την βιδα για να εχω καποιο αποτελεσμα.
Οσο αφορα το προβλημα, τελικα μιλησα με τον πωλητη, και τωρα ειλικρινα λυπαμαι που ημουν τοσο αποτομος.Ο ανθρωπος οταν ακουσε το προβλημα, μου εδωσε εναν αλλο βραχιονα
Ο βραχιονας ειναι απο SL-1200, και ειναι σε ασημι, αλλα δεν πειραζει, δεν θα ειναι ασχημο.
Εξ'αλλου θα ειναι προσωρινη λυση, επιδη τσεκαρα και με την Intertech (επισημος αντιπροσωπος, και εταιρια που εργαζομαι ειμαστε εξουσιοδοτημενο service αλλα για αλλα πραγματα) και εχω μια πολυ καλη τιμη για καινουργιο βραχιονα, οποτε θα βαλω καινουργιο μολις ερθει.
Το θεμα λυθηκε, μεσα στο σ/κ θα μονταρω πρωτα το βραχιονα, και μετα και την Denon DL-160 που πηρα, και θα ενημερωσω...
Παντως αν τυχει σε καποιον να αγωρασει κατι απο το χρηστη st@r στο emarket.gr, να ξερετε οτι ειναι εξαιρετικος ανθρωπος, και μπορειτε να κανετε δουλεια μαζι του ανεπιφυλακτα.
Αυτο που συνεβει με μενα ειναι ατυχημα, απλα το πικαπ ηταν μερικα χρονια στο παταρι, στο κουτι του, και πριν το παρω κανενας δεν το δοκιμασε.
Τεσπα, τελος καλο, ολα καλα.
To μυαλό είναι το ταχύτερο πράγμα στη γη..Βρε φίλτατε Πέτρο αφού σου είπα όταν με πήρες τηλέφωνο οτι όπως και να έχει αν το κρατήσεις το πικάπ θα επιβαρυνθώ οικονομικά την όποια ζημιά...
Οφείλω να αναγνωρίσω το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος που έκανα πριν στο παραδώσω που δεν το δοκίμασα, τουλάχιστον εγώ.
Πάντως τέτοιου είδους βλάβες δεν συμβαίνουν από εκτεταμένη χρήση αλλά από απροσεξίες χτυπήματα κλπ.
Καμιά φορά τελικά όταν κάτι δεν μας πάει καλά εξ' αρχής το μυαλό τρέχει και ξεπερνάει πολλές φορές την πραγματικότητα...Κάτι σαν το ανέκδοτο με τον γρύλλο!
Δημήτρη Dimpas σε ευχαριστώ ειλικρινά για τα καλά σου λόγια!