Technics sl-1500

Reaction score
660
Καλημέρα σε όλους
Έχω ένα technics sl-1500 με μια stanton 681 eee , ρωτώ τους ειδήμονες των πικάπ αν αξίζει να ασχοληθώ να αναβαθμίσω τον ήχο του ή να το βάλω στο ράφι και να αγοράσω κανένα άλλο και αν ναι ποιό πικάπ θα προτείνατε (χρυσάφια και στολίδια δε με ενδιαφέρουν , θέλω κάτι να παίζει καθημερινά και όχι κάτι να το βιτρινιάσω)
Επίσης έχω ένα sony ps x2 με μια babele gold note και ούτε αυτό ξέρω αν αξίζει με τα κριτήρια των ειδικών ,δηλώνω παντελώς άσχετος με πικάπ παρόλο που είχα πικάπ από τα μέσα της δεκαετίας του 70 και τα διάφορα πόστ στο forum παρόλο που τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω δε μπορώ να καταλάβω τεχνκούς όρους κεφαλών , βραχιόνων headshell και πολυπολοκότητες γιατί δεν έχω ιδέα πως παίζει ένα καλό και αξιόλογο πικάπ κατά τα κριτήριά σας καθώς δεν είχα ποτέ και ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα να αγοράσω κάτι ακριβό, Επίσης από όλα τα πικάπ που είχα στο παρελθόν αυτά τα 2 ακούγονται καλύτερα αλλά δε ξέρω αν ο ήχος αυτών που έχω είναι αξιόλογος ή έχω μαύρα μεσάνυχτα.
Μου αρέσει η διαδικασία του πικάπ γιατί μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια και ξεφεύγει από τα σημερινά άψυχα πράγματα με τα κομπιουτεράκια που κάθεσαι ξάπλα και ακούς μουσική.
Θα ήθελα τη γνώμη σας και τη βοήθειά σας
Ευχαριστώ.

Reaction score
1.127
Καλημερα,εχεις δισκους;αυτο θα ηταν το πρωτο που θα σκεφτομουν.Δεν θα εμπαινα στη διαδικασια να αναβαθμισω κατι που παιζει μια χαρα και με ευχαριστει.
Εδω και καποια χρονια το πηρα αποφαση και εφτιαξα δισκοθηκη.Οτι μου αρεσε απο τα παιδικα μου χρονια το εχω πλεον σε δισκο
Φανταζεσαι να ειχα ριξει τα λεφτα σε κανενα ακριβο πικαπ και τωρα να εψαχνα τα τραγουδια στο youtube;

Reaction score
660
Καλημερα,εχεις δισκους;αυτο θα ηταν το πρωτο που θα σκεφτομουν.Δεν θα εμπαινα στη διαδικασια να αναβαθμισω κατι που παιζει μια χαρα και με ευχαριστει.
Εδω και καποια χρονια το πηρα αποφαση και εφτιαξα δισκοθηκη.Οτι μου αρεσε απο τα παιδικα μου χρονια το εχω πλεον σε δισκο
Φανταζεσαι να ειχα ριξει τα λεφτα σε κανενα ακριβο πικαπ και τωρα να εψαχνα τα τραγουδια στο youtube;
Από δίσκους ακούω μόνο Jazz , Fusion και κλασσική ,δυστυχώς πέταξα πολλούς πρόσφατα καθώς είχαν τραύματα από το παρελθόν και αγοράζω επιλεκτικά κάποιους καινούριους , η δισκοθήκη μου είναι μικρή προς το παρών αλλά αναμένεται να πλουτίσει στο μέλλον

Reaction score
1.127
Τα ιδια ακουσματα εχουμε..
Στη θεση σου λοιπον δεν θα ασχολιομουν με αναβαθμισεις εκτος αν το πικαπ εχει προβλημα.ειδικα στη κλασικη υπαρχει πολυ υλικο και σε χαμηλες τιμες.
Απο τα γραφομενα σου φαινεσαι νορμαλ ανθρωπος,μη " καεις"με αναβαθμισεις και ξεχασεις να ακους μουσικη!:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988