Technics SU-610 με ποια ηχεια?

Reaction score
1
καλησπερα,θα ηθελα τη γνωμη σας με ποια ηχεια δαπεδου η βιβλιοθηκης να συνδυασω τον παλιο αυτο ενισχυτη π ειναι στην κατοχη μου απο το 1990.budget ηχειων 300 ευρω ειτε μετ/μενα ειτε καινουρια.λογω της απειριας κ της ασχετοσυνης παρακαλω προτεινετε μοντελα κ κατασκευαστες ηχειων,γνωριζοντας ομως οτι δε θα ειναι κατι τρομερο σάυτο το φασμα τιμης,απλα θελω κατι να αξιοποιησω τον ενισχυτη μου.σας ευχαριστω εκ των προτερων,περιμενω μηνυματα σας.φιλικα,Μανος.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.875
Τωρα ειδα το post τυχαια... Εχω τον Technics su 810 δεν ξερω τι ζητας ηχητικα αλλα εγω ειχα δοκιμασει στον δικο μου τα μικρα q acoustics 2010i (170ευρω) και ο ηχος ηταν αρκετα καλος.. Αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω ειχα βαλει και τα john blue jb3 (νομιζω γυρω στα 400) ιδιαιτερος ηχος εμενα με μαγεψε... Αν δοκιμασεις και σου αρεσουν τα Q acoustics παρε τα 2020i λιγο μεγαλυτερα σε καμπινα και παλι χαμηλη τιμη 240 νομιζω... Και τα dali ειναι πολυ καλα σε αυτη την κατηγορια ακουγεται αλλα δεν τα δοκιμασα... Γενικως ομως θελει ακουσμα με τον ενισχυτη σου για να βρεις τι σου αρεσει... Μην αγορασεις τυχαια.. Καλησπερα. Ειναι πολυ καθυστερημενη η απαντηση αν εχεις βαλει πανω τιποτα καλο δωσε καμια πληροφορια...

Reaction score
1
καλησπερα,σε αντικατασταση του εν λογω ενισχυτη,ποιον ολοκληρωμενο προτεινετε μεχρι 300 ευρω?>
[DOUBLEPOST=1447346926][/DOUBLEPOST]Denon PMA-720AE ,
Yamaha A-S300,
Sherwood AX-5103R,
cambridge audio topaz,

παραθετω μερικους με το budget π διαθετω.
ηχεια θα χρησιμοποιησω τα Denon SC-F109

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.875
καλησπερα,σε αντικατασταση του εν λογω ενισχυτη,ποιον ολοκληρωμενο προτεινετε μεχρι 300 ευρω?>
[DOUBLEPOST=1447346926][/DOUBLEPOST]Denon PMA-720AE ,
Yamaha A-S300,
Sherwood AX-5103R,
cambridge audio topaz,

παραθετω μερικους με το budget π διαθετω.
ηχεια θα χρησιμοποιησω τα Denon SC-F109
Tα ηχεια τα εχεις παρει ηδη? Τι εγινε με τον Technics....? Αν παρεις νεο ενισχυτη να κοιταξεις να δεχεται ηχεια μεχρι 4ohm γιατι αυτα που πηρες (αν τα πηρες) λογικα θα κατεβαινουν και κατω απο τα 6ohm που λενε τα spec τους... Ο Yamaha φαινεται ικανος αλλα να το ψαξεις.. Να τους ακουσεις με τα ηχεια... Δεν υπαρχει αλλος τροπος... Εγω επαιζα τα q acoustics με τον Technics μετα αγορασα εναν Creek Destiny και νεα ηχεια φυσικα, αλλα τα q ακουγονται καλυτερα με τον Technics? Θελω να πω πως ασχετα με την ποιοτητα του ενισχυτη πρεπει να ταιριαζουν και ηχητικα...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67