Technisat Skystar HD2 πρόβλημα

Reaction score
0
Καλησπέρα,

ένας ξάδελφός μου κατόπιν δικής μου προτροπής αγόρασε την εν λόγω κάρτα αλλα στάθηκε αδύνατο να την κάνουμε να δουλέψει. Προσπαθήσαμε σε XP όπου την βλέπει το σύστημα αλλά στο LNB δεν πάει καμμία τάση αφού το sat finder παραμένει σιωπηλο (είναι σίγουρα ενταξει το πιατο-LNB αφού με άλλον δέκτη κατεβαζει τα πάντα). Προσπαθήσαμε σε windows 7 οπου το σύστημα ναι μεν την βλέπει αλλά οι driver αδυνατούν να την εκκινήσουν (δοκιμάσαμε ότι κυκλοφορεί στο νετ από drivers).

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να είναι καμμένη ή χαλασμένη αφού όπου και να κοίταξα στο δίκτυο η εγκατάστασή της και μόνο δεν δείχνει να έχει προβλήματα.

Καμμιά ιδέα?

Reaction score
0
Απάντηση: Technisat Skystar HD2 πρόβλημα

Εχω την Skystar σε Asus μητρικη με AMD τσιπακι σε Windows 7 x64 και δουλευει απροβληματιστα. Αν εχεις αρκετες PCI θυρες προτεινεται να μπει στην τελευταια οπως κοιτας τη μητρικη.

Με το επιπλεον βυσμα του ρευματος την εχεις συνδεσει;

Οι οδηγοι να μη γινουν αυτοματα εγκατασταση απο το εκτελεσιμο αρχειο. Πηγαινε στη διαχειριση συσκευων και κανε χειροκινητα προσθηκη αυτων. Με αυτον τον τροπο θα αναγνωριστει κατευθειαν.

Reaction score
0

Για δες αν έχεις πέσει στο παρακάτω πρόβλημα...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=75432
Ωχ... Νομίζω ότι και τα 2 pc που προσπαθήσαμε είχαν asus μητρική αλλά δεν θυμάμαι το chipset τους....

@geofak
βρε και το επιπλέον ρεύμα βάλαμε και χειροκίνητα τους driver περάσαμε αλλά στα 7άρια τίποτα. Τελειώνει με error code 10 (drivers cannot start the card). Στα XP οι drivers περνανε αλλά στο lnb δεν παει τιποτα από ρεύμα.

Θα ψάξω μηχανάκι με non ASUS motherboard μηπως και φταίει η ασυμβατότητα που έγραψε ο NikosK αλλιώς πίσω και αλλαγή με άλλη...

Ευχαριστώ anyway

Reaction score
1

και εγω με asus και καρτα ολο προβληματα εχω :101:
βεβαια σε αλλη καρτα αλλα λεμε τωρα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.511