TELLAS Zisto 4 Mbps INTERNET ADSL2+ ...!!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά ορισμένα πράγματα αξίζουν.

Μεχρι τέλος του ετους 31/12 προσφορά απο την TELLAS , πραγματική τρέλλα.

Συγκεκριμένα το Zisto TEL+DSL σας προσφέρει:

Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας

- Απλή τηλεφωνική ψηφιακή γραμμή και αριθμό χωρίς πάγιο
- Λαμβάνετε μόνο ένα λογαριασμό, από την Tellas
- Δυνατότητα μεταφοράς της υπάρχουσας γραμμής με τον ισχύοντα αριθμό χωρίς χρέωση
- Απεριόριστες κλήσεις προς αστικούς και υπεραστικούς προορισμούς οποιαδήποτε ώρα και μέρα
- Ανταγωνιστικές χρεώσεις προς όλους τους υπόλοιπους προορισμούς
- Δωρεάν βασικές Tellas Zisto υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας

Υπηρεσίες Internet

ΑDSL2+ σύνδεση

- Μόνιμη και συνεχής πρόσβαση στο Internet χωρίς περιορισμούς
- Ταχύτητα σύνδεσης 4096kbps/512kbps
- Δωρεάν εξοπλισμό (Eth&USB modem/router και splitter)
- Δυνατότητα απόκτησης εξοπλισμού WiFi
- 3 λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail 50 MB) της μορφής [email protected].
- Πρόσβαση στο e-mail από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο (web mail interface)
- Χώρο για φιλοξενία προσωπικών ιστοσελίδων (web space 20 MB) στο users.tellas.gr.
- Δωρεάν αποστολή γραπτών μηνυμάτων (SMS) σε κινητά τηλέφωνα
- Ολοκληρωμένη προστασία με λειτουργία antispam για αποφυγή ανεπιθύμητων μηνυμάτων
(junk e-mails) και λειτουργία real-time antivirus για προστασία από ιούς
- Πρόσβαση στην υπηρεσία newsgroups
- Δυνατότητα μεταφοράς αρχείων μέσω πρωτοκόλλου ftp
- Δυνατότητα dialup πρόσβασης (αριθμός κλήσης: 896 500 5050 - Username: dialup - Password: zisto)

και όλα αυτά ΜΟΝΟ με 46,95 ευρώ το μήνα...!!!

Εγώ ήδη δήλωσα συμμετοχή και έγινα σήμερα συνδρομητης στο τηλ. 13800
Περιμένω πλέον εναγωνίως την γραμμή ADSL2+ 4 MBps και έρχονται και οι υπηρεσίες TriplePlay...

Αυτό βεβαια θα γίνει αρχές Φεβρουαρίου καθότι τότε θα είναι έτοιμες οι γραμμές στην περιοχή μου και ως τότε θα παίζω με 1 Mbit προσωρινά απο την Tellas. Τα υπόλοιπα ισχύουν ώς έχουν αλλά το κόστος μέχρι τότε θα είναι 32 ευρώ το μήνα αντί 47 ευρώ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Δεν έχεις και άδικο, την ήξερα βέβαια την προσφορά απο την αρχή, δεν είχα όμως διαβάσει τα αλλα topics, αλλά τώρα που είμαι και εγώ συνδρομητής ...το έριξα.!!!

Πάντως πραγματικα πιστεύω θα ακολουθήσουν και άλλες προσφορές απο άλλες εταιρίες , αλλά αυτή η προσφορά είναι μια φοβερή τη στιγμή αυτή.

Reaction score
0
Έχει βγάλει κάτι ανάλογο εδώ και λίγες μέρες και η vivodi, και μάλιστα το ένα από τα 2 προγράμματα περιλαμβάνει και δωρεάν χρόνο προς χώρες της ΕΕ, εκτός από τα εθνικά σταθερά. Συνολικά βέβαια το zisto φαίνεται πιο ελκυστικό, αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα αρχίζουν και κινούνται.
Για όποιον ενδιαφέρεται μόνο για internet πάντως, χωρίς τηλεφωνία, το νέο πακέτο του dsl cube φαίνεται ανπαιχταμπλ: για όσους είναι πάνω στο ιδιόκτητο δίκτυο της vivodi με 99 ευρώ παιρνουν 8 μήνες adsl στα 4 mbit! Μέσω δικτύου ΟΤΕ είναι πάλι 8 μήνες αλλά στο 1 mbit.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis