Test drive off topics

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.348
Είναι ανοησία όμως στο μποτιλιάρισμα. Σε πολλές χώρες το lane splitting είναι νόμιμο, αλλά αποκλειστικά σε τέτοιες συνθήκες.

Εδώ ανέκαθεν ο νομοθέτης ήταν ο δυσκοιλιότερος της δύσης.

Reaction score
30.222
Σας ρωτησα προχθες πως μπορω να ανεβασω βιντεο αν το εχω στον υπολογιστη κ με γραψατε γιατι ????
Τελος παντων.....
[DOUBLEPOST=1487694230][/DOUBLEPOST]Αυτο ειναι το χρωστουμενο!!!!!

Να σου πω Bill. Και εγώ μηχανή καβαλάω, ένα VTR αλλά το στυλ της οδήγησης στο συγκεκριμένο βίντεο το είχα στα 25 μου με ένα xt 500. Πλέον δεν διανοούμαι να κινηθώ έτσι πουθενά μέσα στην πόλη . Είναι αρκούντως επικίνδυνο , επιδεικτικό και ηλίθιο να κινείσαι έτσι στον δρόμο. Ο δρόμος είτε μας αρέσει είτε όχι είναι για όλους, όχι μόνο για τους αυτοκινητάδες Ή τους μηχανόβιους.
Πάρτε το χαμπάρι. Ο δρόμος είναι χώρος που κινούνται όλοι. Οποιος θέλει να ξεκαβλώσει πάει στην πίστα και κάνει ότι μαλακία θέλει, αν και εκεί υπάρχουν κανόνες και όποιος δεν τους σέβεται τρώει μπαν.
Είναι τουλάχιστον ηλίθιο να κατεβαίνεις την κηφισίας με 130 και να κάνεις αυτά που βλέπω στο βίντεο, μόνο και μόνο επειδή μπορείς. Και γω μπορώ να βγάλω με όρθια όλη την Συγγρού , αλλά δεν το κάνω γιατί είναι βλακεία.
Μιλώντας για βλακείες , ένα πρωινό πριν τρία χρόνια κυνηγιόμουνα με ένα R1 στην παραλιακή στο ρεύμα προς αεροδρόμιο. ήταν νωρίς, 07:30 το πρωί , περάσαμε έξω από το ΕΛΛΗΝΙΚΌ στο Δυτικό Αεροδρόμιο με 260 , ο ένας Αριστερά και ο άλλος Δεξιά ένα ταξί που ήταν στην μεσαία λωρίδα, όταν μετά από μερικά μέτρα συνηδητοποιώ ότι ο ταρίφας κάνει αναστροφή στο φανάρι του δυτικού. Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω τι θα είχε γίνει αν τον περνούσαμε 5 δλ αργότερα. Ο αριστερά κινούμενος με 260 θα είχε σφηνωθεί με 260 επάνω στον ταρίφα. Την συνέχεια την αφήνω στην φαντασία σου.
Οι αυτοκινητάδες δεν έχουν οι περισσότεροι την ικανότητα να προβλέψουν την ταχύτητα μιάς μηχανής που βλέπουν να τους πλησιάζει από μακριά. Δεν μπορούν να εκτιμήσουν το closure rate. Ας μην το κάνουμε εμείς χειρότερο. Λίγος σεβασμός στους άλλους οδηγούς-χρήστες του δρόμου δεν βλάπτει.
Τα άλλα για τους μαλάκες μηχανόβιους φασιστές τα έχω ξαναγράψει δεν τα ξαναγράφω.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.348

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members