ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Μόλις γράφω σε σκληρό δίσκο το: Belgium The Movie...ven vil dis monster hit da shops?
κάνα νέο για τιμή και για διαθεσιμότητα?
Γιατί εχω βαρεθεί να μην βλέπω HD απο δορυφόρο?
Σόρρυ λάθος το έγραψα εδώ...Αν δεν δουλεψει το "δικτυο' δεν τον βλεπω να περπαταει, παρ΄ολο το ...φιγουρινι του!
Χρηστο "φοβερη εικονα" στην ΑΜΟΙ; ε, τοτε να τον παρουμε!
Γι αυτο θα παω (απο Σεπτεμβρη) για Dreambox, εγκαταλειποντας τα αμφιβολα κολπα του...Νανου!Σόρρυ λάθος το έγραψα εδώ...
Δεν κάνω pvr με τον συγκεκριμένο δέκτη...
Και φυσικά εννοούσα την εικόνα από το HD5 καθώς σε HD κανάλια δεν έχω δει ιδιαίτερες διαφορές από δέκτη σε δέκτη...
Και φυσικά το δίκτυο ή τα έξτρα λογισμικά παίζουν ρόλο...
720euro ,ven vil dis monster hit da shops?
κάνα νέο για τιμή και για διαθεσιμότητα?
Γιατί εχω βαρεθεί να μην βλέπω HD απο δορυφόρο?
πάρε έναν HUMAX icore και δες εικόνα σε sd και HD κανάλια, και έχει και τον πιο εβεστιτο τουνέρ που έχω di ποτε σε δεκτη. και twin lnb pvrΣόρρυ λάθος το έγραψα εδώ...
Δεν κάνω pvr με τον συγκεκριμένο δέκτη...
Και φυσικά εννοούσα την εικόνα από το HD5 καθώς σε HD κανάλια δεν έχω δει ιδιαίτερες διαφορές από δέκτη σε δέκτη...
Και φυσικά το δίκτυο ή τα έξτρα λογισμικά παίζουν ρόλο...
εφόσον είναι διπλό τουνέρ μπορείς να κανεις εγγραφη ταυτόχρονα μέχρις 5 κανάλια από δυο traspoder.Η εγγραφή του καναλιού SD μπορεί να είναι σε διαφορετικό transponder από αυτό των δύο καναλιών HD ?
Σωστά, και από 2 δορυφόρους π.χ. Astra & HotBird, ταυτόχρονα.εφόσον είναι διπλό τουνέρ μπορείς να κανεις εγγραφη ταυτόχρονα μέχρις 5 κανάλια από δυο traspoder.