Teufel System 6 THX Select

Reaction score
0
καλησπέρα.υπάρχει καποιος που να έχει ακούσει κάποια απο τα ηχεία της Teufel??
Προσπαθώ να βρω info αλλα σκούρα τα πράγματα
έλεγα για System 6 THX Select με onkyo 876 ή Harman kendon 255.Για ταινίες πρέπει να είναι καλά αλλα για μουσική????
χώρος 25-30τμ σαλόνι μαζί με κουζίνα.

βέβαια μερική γνωστή μου μου πρότειναν ενα καλό 2,1 παρά ενα μέτριο 5,1 οπότε οποιος γνωρίζει παρακαλώ να απαντήση ευχαριστώ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Teufel System 6 THX Select

καλησπέρα.υπάρχει καποιος που να έχει ακούσει κάποια απο τα ηχεία της Teufel??
Προσπαθώ να βρω info αλλα σκούρα τα πράγματα
έλεγα για System 6 THX Select με onkyo 876 ή Harman kendon 255.Για ταινίες πρέπει να είναι καλά αλλα για μουσική????
χώρος 25-30τμ σαλόνι μαζί με κουζίνα.

βέβαια μερική γνωστή μου μου πρότειναν ενα καλό 2,1 παρά ενα μέτριο 5,1 οπότε οποιος γνωρίζει παρακαλώ να απαντήση ευχαριστώ
Μερικοι γνωστοι εννοεις
δεν μας λες και ποιο 2,1 ανταπαντησαν να δουμε τι πσαρια πιανει το καθενα

Reaction score
0
Σε 2.1
για ενισχυτή YAMAHA A-S2000,Harman Kardon HK990 και έναν NAD που δεν έχω το μοντέλο
για ηχεία Diamond 9.6 (B) Wharfedale με sub YST-SW515 YAMAHA ,Kef IQ90 με sub (νομίζω) Kef C4
Audio Spectrum Artemis χωρις sub ,klipsch RF-82

για home cinema εκτος απο τα Teufel System 6 THX Select
μου είπαν τα Kef C1, C5, C6Lcr, C4 Sub

θα προτιμουσα ενα home cinema αλλα το 2.1 μάλλων είναι σε άλλη κατηγορία ήχου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

σιγουρα ενα ποιοτικο συστημα ειναι προτιμοτερο
αλλα
απο τη στιγμη που μιλαμε για σινε καταστασεις τα 5 ηχεια ειναι κανανος
Οποτε ακομα και να μην ειναι τοσο ποιοτικα το εφε του περιφεριακου ηχου δεν καλυπτεται ευκολα
οποτε πας σε 5,1

Reaction score
0
ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ 5,1 ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ(AΠO 1600 KAI ΠΑΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ)

Reaction score
0
Προφανως τα Teufel δεν βλεπω να τα εχει αγορασει κανενας οποτε το πηρα το μήνυμα θα κοιταξω για αλλα 5,1.

exs

Reaction score
3

Γιατί ρε παιδιά pm , εμείς δε θέλουμε να μάθουμε;

Reaction score
0
Storman μας σωζεις....γραψε οτι εχεις διαπιστωση εως τώρα για τα teufel γιατι βλέπω είναι αρκετη που θέλουν να μάθουν..
τα πίσω ηχεια της teufel(δίπολα)είναι εύκολα στην τοποθέτηση ή θα ψάχνουμε 5 ώρες το καλύτερο σημείο??
είμαι ανάμεσα στα Teufel System 6 THX Select και στα Theater 8 THX Ultra 2
και το σημαντικότερο σε μουσική τι λένε??

Reaction score
0
Κοίτα κατά την γνώμη μου τα ηχέια είναι πάαααρα πολυ καλά για home cinema, αλλά για thx ηχείο είναι καλά και για μουσική!
Ενυσχιτή έχω έναν Onkyo 906 ο οποίος δεν ενδείκνιτε και για μουσική (δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για τα μεσάια), βέβαια είναι το κάτι άλλο για home cinema.
Μην κάνεις το σφάλμα και πάρεις οτιδήποτε πιο μεγάλο από αυτά!
Πήγαινα για τα 9 και οι τεχνικοί της Teufel με κορόιδευαν, δεν καταλάβαινα γιατί ως ότου το βίωσα.
Έχω 20 τ.μ και τα ηχεία πνίγοντε στον χώρο μου.
Είναι δηλαδή πολύ μεγάλα. Σε μεγαλήτερο χώρο θα έδιναν ρέστα πιστεύω!
Τα δίπολα είναι φανταστικά και έχουν διακοπτάκι για να τα μετατρεπεις σε μονόπολα ώστε να ακούς και κανα sacd βρε αδερφέ!
Εμένα δεν με δυσκόλεψαν γιατί έχω πλαινούς τοίχους σε ιδανικό σημείο. Αν δεν έχεις πήγαινε σε απλά. Είναι πανέμορφα, ιδικά σε μαύρη λάκα!
Το μπάσο τους δεν ήταν αυτό που αναζητούσα αλλά με μια καλή ρύθμιση στο sub, ακούγετε σαν να βγαίνει από τα ηχέια.
Το sub είναι πολύ καλό αλλα cinemaτζίδικο.
Το μόνο που δεν μου αρέσει τόσο είναι ότι ακούγοντε πολλά μεσαία, αν έχεις ενυσχιτή που μπορείς να τα μειώσεις είσαι οκ!
Η εταιρία κατά την γνώμη μου είναι από τις σοβαρότερες του είδους.
Περιμένω να κανονίσω και μια ακρόαση με τον μετρ του είδους argi που η γνώμη του έχει μεγάλο βάρος, για να μπορώ να πω πιο πολλά!
Ότι θέλεις με ρωτάς....

Reaction score
2

Σε πόσες μέρες σας τα έφεραν; Εμένα κοντεύει εβδομάδα..και ακόμα το τρακινγκ τα δείχνει να είναι γερμανία..

Reaction score
2
οι μεταφορικές στα ογκωδη πράγματα (πχ παλέτες) κάνουν φορτώσεις συνήθως κάθε Παρασκευή με παράδοση Τρίτη-Τετάρτη της επόμενης, οπότε εαν τα πήραν την περασμένη εβδομάδα, αυτή την εβδομάδα θα σου έρθουν.
εαν έχεις to tracking number μπορείς να πάρεις τον μεταφορεα να σου πει πότε είναι η άφιξη.

Reaction score
2

This is to let you know that your order 7002539 was dispatched on 11.09.2009 to the delivery address supplied by you.

http://wwwapps.ups.com/WebTracking/...s=1Z6F49A86860565331&track.x=Status+ermitteln

Αυτά τα στοιχεία έχω και γερμανικά δε γνωρίζω. Κάτι για 21 βλέπω και ξενερώνω. Καμιά βοήθεια κανείς;;;

Reaction score
2

Καλά το κατάλαβα....πω θα με φάει η αναμονή..ευτυχώς ούτε ο ενισχυτής έχει έρθει ακόμα από Γερμανία αν και βλέπω οτι από το Σάββατο είναι εντός Ελλάδος!!

Reaction score
2
http://wwwapps.ups.com/WebTracking/track?HTMLVersion=5.0&loc=en_DE&trackNums=1Z6F49A86860565331&track.y=10&Requester=TRK_MOD&showMultipiece=N&detailNumber=undefined&WBPM_lid=homepage%2Fct1.html_pnl_trk

expected λέει 21/09 αλλά δεν είναι στάνταρ, μπορεί να έρθει κανά 2-3 μέρες νωρίτερα. πιστεύω την Παρασκευη θα τα εχεις εκτος και αν έχει πτήση Σαββατοκύριακο οπότε πάνε για Δευτέρα.

Reaction score
2

Δεν έπαιζα τζόκερ καλύτερα..μόλις έφερα σπίτι τον ενισχυτή το κουτί ασήκωτο..σε λίγο ξεπακετάρω!!!

Reaction score
2

Μόλις μπήκα στη σελίδα και μου βγάζει 18/9 παράδοση Παρασκευή. Μίλησα με το εδω παράρτημα της UPS και μου λέει αν σήμερα πρωι 9:15 έφτασε ΣΠΑΤΑ τότε αύριο θα το έχετε.... :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.281
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale