Thεεεεεεε

Reaction score
0
λοιπον για αλλη μια φορα θα γινω αιρετικος αυτη τη φορα με τον απατεωνα το Λουκα μετα απο μια γερη κατακραυγη αποφασισε να δωσει καποια στανταρτς απο τις προδιαγραφες του αυτος που οπως δηλωνε εξελισε το συστημα του με τα dolby laboratories και κολαγε σφραγιδες απο ηχεια και καλωδια μεχρι ηχειακια για pc αρκετες αναφορες υπαρχουν σε αμερικανικα περιοδικα και γραματτα αλλα ευτυχως εκει ειναι αλλιως δεν παει να πει κατι πιστοποιημενο παιζει καλυτερα απο κατι που δεν ειναι Και πως κατι ειναι ultra στα 120βατ και κατι στα 200 Πως λεει καποιους av ultra 2 με 160 η 200 βατ και μολις τους βαλεις πιστοποιημενα utlra 2 4ομα γονατιζουν ολοι οι av ακουω γνωμες

Reaction score
0
Εγώ δεν μπορώ να τα διαβάσω αυτά που γράφεις Αργύρη, με πιάνει η ανάσα μου!! Σόρυ!! Κρίμα δεν είναι?

Reaction score
0
well o Z9 ειναι ultra 2 του ριχνω τα d7 που ειναι και αυτα ultra 2 και ζοριζεται χοντρα δεν με νοιαζει αν ειναι 4ομα με νοιαζει το ultra 2 Βασικα ολοι οι ολοκληρομενοι ζοριζονται χοντρα δεν τα οδηγουν σαν ενα τελικο στα ιδια βατ νοιωθεις οτι ρουφανε καθε ολοκληρομενο και θελουν πολλα βατ για να δειξουν που μπορουν να φτασουν εκει γιατι δινεις πιστοποιηση αφου δεν μπορουν φυσικα για το select ουτε κουβεντα

Reaction score
1
Κανένα κόμμα ή καμμιά τελεία που και πού δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν (το αντίθετο μάλιστα).

Reaction score
313
Φίλε Αργύρη, μην τους ακούς...μπορείς να γράψεις και αλλιώς:

Αντίναχρησιμοποιείςτασημείαστίξηςμπορείςναενώσειςτιςλέξεις... :mrgreen:

Reaction score
0
επειδη υπαρχει ελευθερια λογου και γραφης γραφω οπως θελω. Σε οποιον δεν αρεσει ας μην τα διαβαζει ,αν νομιζει οτι γινομαι κουραστικος .Και τελος δεν εχω καλη σχεση με τα pc απλα τα χρησιμοποιω για επαφη do not be slaves to computers ...Grand Master Melle mel 1984 ...

Reaction score
0
ανεκδοτο πως λενε στη θεζαλλονικη τη βομβα μολοτωφ ...μπουγατσα με ζτουπι

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.457
Members
38.703
Νεότερο μέλος