The 4th Coming - Kingdom of Goldmoon

Reaction score
5

Κάποιο πρωινό του 1999( μπορει και 1998 )...

Όπως ήθελε το καθημερινό μου πρόγραμμα, ήμουν στην σχολή για να σπουδάξω. Εγώ στην σχολή ήμουν, αλλα χρησιμοποιούσα την γραμμή του ΕΜΠ για να παίξω Ultima OnLine :)happy_9:). Στα χέρια μου κρατούσα το PCMaster εκείνου του μήνα (ούτε και θυμάμαι, ειλικρινά) και έπειτα απο 2 ώρες gaming (σαν να λέμε τίποτα), αποφάσισα να του ρίξω μια ματιά. Είχε μέσα ένα κουπονάκι για 30 μέρες δωρεαν, λέει, στο πρώτο mmorpg σε ελληνικο server, λέει, με πολλά quests, λέει, φανταστικα items, λεει, και άλλα τέτοια πολλά. Το συμπλήρωσα και 2-3 μέρες μετά, πάλι στον ίδιο χώρο, το στέκι τον Ηλεκτρολόγων, έκανα εγκατάσταση/update τον client του παιχνιδιου...

Το παιχνίδι είναι παλιό. Πολύ παλιό. 180-200ΜΒ ειναι όλος ο client για να καταλάβετε. midi μουσική, αθλια γραφικά (μαξιμουμ αναλυση 800x600). Το παιχνίδι παρατήθηκε από την Vircom κάπου το 2002 για να το αναλάβει η Dialsoft και να το εξελίξει με την ονομασία T4CV2 (The 4th Coming Version 2).

Είχα να παίξω πολύ καιρό. Πάρα πολύ καιρό... Όταν εχθές, έλαβα ένα email από την Dialsoft που με καλούσε να δω το Kingdom of Goldmoon, ενα παιχνίδι βασισμένο στην μηχανή του The 4th Coming. Tα μάτια μου γούρλωσαν και το download του client έγιναν χωρίς καμία σκέψη απολυτως.

Δεν θέλω να γράψω τίποτε απολύτως για το παιχνίδι. Θέλω να μπείτε και να δείτε μόνοι σας. Θέλω να δειτε την αρχή του κακού.

Είναι και δωρεάν :happy_6:

http://goldmoont4c.com/main/news.php

Attachments

Reaction score
4
Θα το βαλω σιγουρα σημερα!!!
Ειναι ενας σερβερ μονο?
Δηλαδη θα σε βρω μεσα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306