- Reaction score
- 3.412
Μόλις μου ήρθε στο email, 23 Απριλίου η παρουσίαση !
.8" Adam στα 118db (pair) με $299.![]()
Πωλούνται 5 ηχεία T7V σε τιμή ευκαιρίας...θα προτιμούσα το 7.
τα 8ιντσα γουφερ εχουν πρόβλημα να δέσουν με το ribbon
Ναι είσαι λάθος, εννοεί το “δέσιμο” στο κρος μεταξύ μιντγούφερ/ τουίτερΌσο για το δέσιμο με τα τουϊτερ δε νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα, από τη στιγμή που τα κροσάρουμε στα 80 KHz, είμαι λάθος ?
προφανώς δεν έχεις ιδέα από τεχνικά.Πωλούνται 5 ηχεία T7V σε τιμή ευκαιρίας...
Άνευ πλάκας, ο μόνος λόγος που ίσως το σκεφτώ για τα 8άρια (τουλάχιστον τα τρία μπροστινά) είναι οι μεγαλύτερες στάθμες και λίγο μεγαλύτερη απόσταση ακρόασης, ίδωμεν...
Όσο για το δέσιμο με τα τουϊτερ δε νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα, από τη στιγμή που τα κροσάρουμε στα 80 KHz, είμαι λάθος ?
Ναι, έχω φύσημα, ακούγεται μέχρι τα 80-90 εκ περίπου με απόλυτη ησυχία στο δωμάτιο χωρίς μουσική και το ρυθμιστικό της έντασης στο τέρμα.@anton φύσημα έχουν τα 7ρια; Αν ναι σε πόση αποσταση ακούγεται; -χωρίς μουσική
Δεν θέλω σου λέω, άσε με...μην με πιέζεις...με τα παλιο-Adam...σιγά το ηχείο....Η αλήθεια είναι πως με τέτοιο μαξ εσπιελ, με 8"-αρι γουφερ και την εγγύηση της Άνταμ, σε αυτό το κοστολογιο, είναι εκπληκτικό.
Προφανώς πρόκειται για φανταστική επιλογή..
Μολις τωρα ξαναεκανα μια δοκιμη με απολυτη ησυχια και τερμα το βολιουμ ακουγοταν πολύ λιγο εως τα 5 εκατοστα. Στα 6 όχι.@anton φύσημα έχουν τα 7ρια; Αν ναι σε πόση αποσταση ακούγεται; -χωρίς μουσική
Μολις τωρα ξαναεκανα μια δοκιμη με απολυτη ησυχια και τερμα το βολιουμ ακουγοταν πολύ λιγο εως τα 5 εκατοστα. Στα 6 όχι.