The Adventures Of Tintin (2011)





Μηνύματα
3.732
Reaction score
89
waooo που τον θυμηθηκαν ρεσεις το τεντεν??? θα το δουμε οικογενειακα σιγουρα!!
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
νομιζα οτι θα το γυριζε με ηθοποιους αλλα βλεπω φωτορεαλιστικα κινουμενα σχεδια.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Οι περιπέτειες του Τεν-Τεν: το μυστικό του Μονόκερου

Με τον διάσημο Βέλγο ρεπόρτερ αποφάσισε να ασχοληθεί ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, μεταφέροντας τις περιπέτειες του Τεν-Τεν στο σινεμά, με τη μέθοδο του performance capture και τη συνδρομή του Πίτερ Τζάκσον στην παραγωγή. Στην ταινία ο Τεν-Τεν πληροφορείται πως σύντομα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην περιοχή του μια ύποπτη δοσοληψία. Τρεις μινιατούρες ενός διάσημου ιστιοφόρου του 17ου αιώνα και ένας πορτοφολάς θα τον οδηγήσουν ακόμη πιο κοντά στη βάσιμη υποψία, πως κάποιοι έχουν ανακαλύψει στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στο θησαυρό του Κόκκινου Ρακάμ: ενός θρυλικού κουρσάρου, ο οποίος κάποτε είχε βυθίσει το πλοίο του Σερ Φράνσις Χάντοκ, προγόνου του καλού φίλου του Τεντέν, Κάπτεν Χάντοκ.
Αν και ξένοι κριτικοί βρήκαν καλά στοιχεία στην ταινία, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι η τεχνική που χρησιμοποίησε ο Σπίλμπεργκ δεν βοηθάει το δημιούργημα του Ερζέ.


Στην ταινία ο ριψοκίνδυνος νεαρός δημοσιογράφος (τον ερμηνεύει ο Τζέιμι Μπελ), θα βρεθεί στο στόχαστρο του μυστηριώδους, αποφασισμένου για όλα συλλέκτη Ιβάν Ιβάνοβιτς Σακχαρίν, όταν από καθαρή σύμπτωση θα πέσει στα χέρια του μια ρέπλικα του «Μονόκερου», ενός φημισμένου ιστιοφόρου του 17ου αιώνα. Εν αγνοία του Τεν-Τεν, στα σπλάχνα της κρύβεται μια περγαμηνή, που αποτελεί το πρώτο από τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ανακάλυψη του ανεκτίμητου θησαυρού του Κόκκινου Ράκαμ, ενός θρυλικού κουρσάρου που σκορπούσε τον τρόμο στην εποχή του. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Σακχαρίν, ο οποίος θα επιχειρήσει να βγάλει από τη μέση τον Τεν-Τεν, γεγονός που θα οδηγήσει τον τελευταίο σε μια ανεπανάληπτη όσο και ριψοκίνδυνη περιπλάνηση στα πέρατα του κόσμου, με μοναδική συντροφιά του τον Καπετάνιο Χάντοκ και τον πιστό του σκύλο Μιλού.
Ο Πήτερ Τζάκσον θα είναι αυτός που θα αναλάβει να μεταφέρει στο σινεμά την επόμενη ταινία με ήρωα τον Τεν-Τεν, με τον Σπίλμπεργκ να περιορίζεται αυτή τη φορά στα καθήκοντα του παραγωγού.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζέιμι Μπελ, Άντι Σέρκις, Ντάνιελ Κρεγκ, Σάιμον Πεγκ, Μαρκ Φροστ, Τόμπι Τζόουνς, Γκαντ Ελμαλέ, Μακένζι Κρουκ, Ντάνιελ Μέις.

Στους κινηματογράφους θα προβάλλεται από τις 3 Νοεμβρίου 2011.
 


loyis7

Movies
Μηνύματα
5.310
Reaction score
4.142
Το πρώτο Τεν Τεν (που κυκλοφορεί ήδη στους κινηματογράφους) είχε αποφασιστεί πως σκηνοθέτης θα είναι ο Stieven Spielberg και παραγωγός ο Peter Jackson.

Και το δεύτερο Τεν Τεν (άγνωστη ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του) που θα ονομάζεται "The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun", θα είναι αντίστροφα οι ρόλοι.
Δηλαδή σκηνοθέτης ο Peter Jackson και παραγωγός ο Stieven Spielberg.

2 από τους κορυφαίους σκηνοθέτες στην ιστορία του κινηματογράφου δηλαδή ενώνουν τις δυνάμεις τους για 2 (και ίσως και παραπάνω) ταινίες. Αυτό από μόνο του είναι MUST SEE !!!
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.678
Μηνύματα
2.869.790
Members
37.944
Νεότερο μέλος
MORPH
Top