The best site in the world!

Reaction score
2
EDIT: Απο την στιγμή που υπάρχει έστω και ένας που έχει πρόβλημα με το λινκ το αποσύρω και ζητώ ταπεινά συγνώμη. Δεν θα επαναληφθεί.

Reaction score
666
Θα παρακαλούσα μέσα από αυτό το thread και με αφορμή αυτό το ίδιο το thread, να περιοριστούν οι παραπομπές σε τέτοια sites γιατί έχω την εντύπωση ότι ξεπερνάμε τήν αίσθηση του μέτρου! Κάτι για τρένα που μπαίναν, κάτι για Πάολες και σου ξου μου ξου, δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Κοντά σ' αυτά λοιπόν κάποιοι παρασύρονται και αν δεν προσέξουμε θα χαθεί ο έλεγχος. Σας επισημαίνω ότι το avsite δεν έχει ανάγκη τέτοιου είδους πρακτικές για να αυθηξεί η θέασή του. Δεν είναι μόνο τα σεξο-πορνο αστεία αυτά που βγάζουν γέλιο. Ούτε πουριτανός είμαι αλλά ούτε και υποκριτής. Απλά δε συμφωνώ με την υπερβολική τους χρήση και παρουσίαση.
Ευχαριστώ. :(

Reaction score
5
Τι έγινε βρε Γιάννη? Ομολογώ δεν πρόλαβα το link αλλά επειδή ζήλεψα με όσα αναφέρονται για την Πάολα του survivor 2 ετοιμαζόμουν να ανοίξω ένα νέο θέμα και στην ξαδέλφι μου Φραντζέσκα
του big brother 2 αλλά τώρα ομολογώ πως κάνω δεύτερες σκέψης. :lol:

Reaction score
666
Οι απόψεις μου νομίζω ότι έχουν διατυπωθεί με σαφήνεια στο παραπάνω post μου.
Από εκεί και πέρα δεν είναι δική μου δουλειά να σας πω τι να γράψετε και πως πρέπει να το γράψετε. Δεν θέλω να στερήσω την ελευθερία έκφρασης κανενός.

Απλά δε συμφωνώ με την υπερβολική τους χρήση και παρουσίαση.

Αυτή η τελευταία πρόταση στο παραπάνω post μου νομίζω ότι δεν αφήνει ασάφειες και εκφράζει επακριβώς την άποψή μου.

Reaction score
14
Θα τολμήσω να ομολογήσδω ότι μου άρεσαν πολύ οι σελίδες που πρότεινε ο φίλος.

Ιδαίτερα ο διαγωνισμός ήταν super.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιάννη σε βρίσκω λίγο υπερβολικό...

Δεν παρεκτράπηκε κανένας περισσότερο από όσο έπρεπε, περισσότερο από όσο παρακτρέπεται στην καθημερινή του ζωή, κομάτι της οποία είναι και το avsite. Και μιλάω έχοντας στο μυαλό μου μέσους όρους. Ούτε μίλησε νομίζω κάποιος χυδαία. Οποιοσδήποτε με λίγη κοινή λογική, διαβάζοντας θα καταλάβει ότι πρόκειται για χιούμορ (μην ξεχνάς ότι τα χειρότερα βρισίδια τα έριχνε ο Αριστοφάνης).
Εξάλλου νομίζω ότι την στιγμή που κάποιος από εμάς θα παρεκτραπεί κανονικά και όχι όπως στα υπάρχοντα post (που τζάμπα συζητάμε), όλο και κάποιος θα του την πει να σαι σίγουρος (άμα τα πάρει ο Γενικός την κάτσαμε).

Γνώμη μου όμως είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει λόγος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis