The Bourne Supremacy (2004)

Reaction score
51

Action/Adventure, Drama and Thriller
1 hr. 48 min. 'The Bourne Supremacy' re-enters the shadowy world of expert assassin Jason Bourne (Matt Damon), who continues to find himself plagued by splintered nightmares from his former life. The stakes are now even higher for the agent as he coolly maneuvers through the dangerous waters of international espionage - replete with CIA plots, turncoat agents and ever-shifting covert alliances - all the while hoping to find the truth behind his haunted memories and answers to his own fragmented past.
Release Date: July 23rd, 2004 (wide).
MPAA Rating: PG-13 for violence and intense action, and for brief language.
Distributor: Universal Pictures
Starring: Matt Damon, Franka Potente, Brian Cox, Joan Allen, Julia Stiles
Directed by: Paul Greengrass
Produced by: Pat Crowley, Paul Sandberg, Frank Marshall, Paul L Sandberg, Patrick Crowley

Μόλις κυκλοφόρησε στα videoclubs
Για να δούμε τι θα δούμε....................

Reaction score
51
Γιώργο "χτύπα" το........
Είναι και το 1ο ("The Bourne Identity") πολύ καλό!!
Το 2ο δεν το έχω δει ακόμα αλλά λογικά θα μου αρέσει.

Πιστεύω ότι ο Matt Damon "έδεσε" πολύ καλά.

Ίσως πάντως στην θέση σου, να περίμενα άλλον ένα χρόνο γιατί του χρόνου θα κυκλοφορήσει και 3ο μέρος
(Μια και το Supremacy είναι η δεύτερη ταινία της διάσημης τριλογίας βιβλίων του βραβευμένου συγγραφέα Robert Ludlum!!!) :wink: :wink:

Reaction score
13
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Λεει σαν ταινια?
Δεν θα σηκωθείς από τον καναπέ όσπου να τελειώσει η ταινία....είπαμε για δράση αλλά όχι και έτσι... :shock:  :)
Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι σε μια σκηνή πάλης (και αργότερα σε ένα αυτοκυνηγητό) η κάμερα μετακινείται τόσο γρόγορα που χάνεις τον μπούσουλα (εγώ κάποια στιγμή δεν ήξερα ποιος είναι ποιος!!!!).
Κατά τα άλλα άψογη με πολά σκοτεινά πλάνα και την μπάντα DTS που υπήρχε στο 1ο μέρος εδώ να απουσιάζει  :| Από υπότιτλους τα παέι μια χαρά και (περιέχει ακόμη το Director's comments στα Ελληνικά).Επίσης και το πλούσιο υλικό στο στα Extras (Bonus material).

Πολύ καλό Συστήνεται Ανεπιφίλακτα!

Reaction score
7
Volga πρέπει να είναι η μάρκα του ταξί ε?:D.Ναι όντως κατι σαν τισ ντούρασελ των αυτοκινήτων...Και συνεχίζει,και συνεχίζει...Και αυτό εξαιρετικόι.Το είδα χθές.Σήμερα το πρόγραμμα έχει Οι γυναίκες του Στέπφορντ.Πάντως η τελευταία φουρνιά ταινιών είναι πολύ καλές.Καιρό είχα να δώ να κυκλοφορούν μαζί δυο και τρείς εξαιρετικές ταινίες

Reaction score
51
Nαι Μάριε στο ταξί αναφέρομαι!!!
Μιλάμε για τάνκ........!!! :lol:

Αν δεις την "Οι γυναίκες του Στέπφορντ" πες μας πως σου φάνηκε!
Άνοιξε νέο post για να διαβάσουμε τι παίζει......

Όντως, περίεργο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να βγουν τόσες καλές ταινίες!!

Reaction score
7
Με τα πολλα πολλα με πεισατε. Θα το παραγγειλω... (μου τη σπαει ο ταχυδρομος που δεν τις φερνει ολες την ιδια μερα, και τις φερνει σε δοσεις... δε χωρανε στην τσαντα του? σιγα....?)

Reaction score
51
Με τα πολλα πολλα με πεισατε. Θα το παραγγειλω... (μου τη σπαει ο ταχυδρομος που δεν τις φερνει ολες την ιδια μερα, και τις φερνει σε δοσεις... δε χωρανε στην τσαντα του? σιγα....?)
Καλά ρε Γιώργο.....
Πας καλά?
Πότε θα προλάβει να τις δει το παλικάρι? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Βλέπει την πρώτη και στην φέρνει.......
Όταν δει και την δεύτερη θα στην φέρει κι αυτή......κ.ο.κ.

Παραλογίσεσαι φίλε!! :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
7
Χθες ειδα το B Identity και πριν λιγο το B Supremacy...

Πολυ καλα και τα δυο... Ισως το 1ο να μου αρεσε περισσοτερο, αλλα ουτε στο ενα ουτε στο αλλο σηκωθηκα απο την πολυθρονα...!!

Οσο για το ΤΑΧΙ... εχω την εντυπωση οτι σε μια στουκα του εφυγε ο πισω προφυλακτηρας, αλλα στην επομενη σκηνη τον ειχαν βαλει παλι (μαλλον το Pit-stop θα ειναι απο τις κομμενες σκηνες).

Εκτος τοπου το 4x4 της Merchedes στη Ρωσια...τα LADA δεν τους εκαναν?... οπως και τα ακουστικα σπιναρισματα απο τα λαστιχα... βρεγμενος και χιονισμενος ηταν ο δρομος...

Ωραιο και ο Moby. Τουλαχιστο το τραγουδι ηταν σχετικο με την υποθεση...

Reaction score
51
Τέλος καλό, όλα καλά φίλε! :D
Τα Volga ταξί τελικά είναι πολύ γερά (υπερβάλουν βέβαια στην ταινία......γύρευε πόσα θα χάλασαν μέχρι να πετύχουν τις σκηνές.....) :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.037
Members
38.639