The Dark Knight Rises (Blu-Ray / DVD)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: The Dark Knight Rises (Blu-Ray / DVD)

Αυτό διάβαζα μόλις τώρα,πήγα να το ποστάρω...με πρόλαβες από χθες:107:

Θα περιμένω τον Pots του AVS.Τουλάχιστον αυτός έχει ένα αρκετά καλό σύστημα εικόνας.
''This is a terrific offering from Warner Home Video that boasts superlative DTS-HD Master Audio surround sound, reference quality high definition video and a worthy supplemental package that explores the making of the film and its ties to the Batman lore. This is a must have Blu-ray release plain and simple. Enjoy!''

Αναφοράς τελικά και από τον Ralph Potts με το καλό σύστημα:119:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Χα χα !!!για δες καλύτερα λίγο ποιο πάνω:

AUDIO/VIDEO - By The Numbers:
REFERENCE = 92-100 / EXCELLENT = 83-91 / GOOD = 74-82 / AVERAGE = 65-73 / BELOW AVERAGE = under 65

...και αυτό στο video έχει '94'...άρα,αναφοράς !!!!στο Audio βέβαια τόπιασε το '100' !!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Δλδ αυτά που έχουν 100άρι στο video τι πρέπει να πούν:116:

Reaction score
29.632

Ιέτσι ιέτσι.
Και η διαφορά απο το 94 στο 100 είναι μεγάλη.:116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Σωτήρη δε λέω ο αντίθετο.Η σκηνή π.χ. στο στάδιο είναι δώστε μου μάτια να βλέπω.Αλλά οι σκοτεινές σκηνές είναι καλύτερες στο Dark Knight και αυτό φαίνεται να είναι γενική άποψη,όχι μόνο δικιά μου παραξενιά.
Ε,όπως και να το κάνουμε περίμενα περισσότερα από το τελευταίο μέρος με όλη αυτή την αναμονή.
(Μιλάω για το τεχνικό κομμάτι.Στο καλλιτεχνικό δεν θα επεκταθώ:116:)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Α,επίσης το στοιχείο που θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε την ήρα απ' το στάρι είναι η φωνή του Bane.:435:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Σωτήρη δεν παίρνεις τον φίλο σου τον JD να έρθεται μια βόλτα από δω με δυο-τρία terra:116:...τα έχω δει όλα τα blue ray που υπάρχουν εδώ και λόγω κρίσης δεν φέρνουν !!!

Στο θέμα μας,ο συγκεκριμένος(Potts)και στο Dark Knight έβαλε την ίδια βαθμολογία στο video(94) και χαμηλότερη στο audio(96)...βέβαια τότε έβλεπε με τον HD1 και δεν άκουγε με τον Sherbourn:105:

Reaction score
5

Θα συμφωνησω και εγω.Παντως η προσοχη ισως να πρεπει να δοθει εδω

Slightly disappointed with the non-IMAX scenes but those IMAX scenes look incredible :) The sharpness/detail contrast between the IMAX/non-IMAX scenes is staggering

Reaction score
5

Σωτήρη δεν παίρνεις τον φίλο σου τον JD να έρθεται μια βόλτα από δω με δυο-τρία terra:116:...τα έχω δει όλα τα blue ray που υπάρχουν εδώ και λόγω κρίσης δεν φέρνουν !!!
Θα ερθουμε με οσα terra θελεις φιλε μου!!!!!!!!!!!:107:

Reaction score
29.632

Στο θέμα μας,ο συγκεκριμένος(Potts)και στο Dark Knight έβαλε την ίδια βαθμολογία στο video(94) και χαμηλότερη στο audio(96)...βέβαια τότε έβλεπε με τον HD1 και δεν άκουγε με τον Sherbourn:105:

Γιατί δλδ ? θεωρείς οτι ο shurbourn είναι κάτι special?:116:

Reaction score
29.632

Α,επίσης το στοιχείο που θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε την ήρα απ' το στάρι είναι η φωνή του Bane.:435:

Θυμίσου την φωνή του Bane στο πιο παλιό με την θερμαν. Ολα τα λ7.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Μου είχαν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες αλλά δυστυχώς η εικόνα δεν....
Τα πλάνα IMAX είναι καλά αλλά τα υπόλοιπα είναι πολύ πίσω

Reaction score
0

Μου είχαν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες αλλά δυστυχώς η εικόνα δεν....
Τα πλάνα IMAX είναι καλά αλλά τα υπόλοιπα είναι πολύ πίσω
Συμφωνω..αν και εχω ενα mkv,κι οχι το μπλου η διαφορα ειναι μεγαλη.Το θεμα ειναι οτι στο προηγουμενο ειχαν επεμβει με artificial sharpening και στις σκηνες που δεν ηταν IMAX..εδω δε το εκαναν..το bluraycom το εγραφε στη κριτικη,ο ralph potts δε το αγγιζει πολυ..

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Παιδια εχω δει δυο διαφορετικα εξωφυλα.τι διαφορες εχουν?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv