gkontoletas
trouble in my brain
- Reaction score
- 2.192
The Hobbit production video 4
[YOUTUBE]6e-3i1ploR4#![/YOUTUBE]
[YOUTUBE]6e-3i1ploR4#![/YOUTUBE]
Και τι ειναι 980 ευρω.....πες οτι επερνες ακομα εναν 8"ιντσο..:116:Λάθος μου το δεύτερο! ή και το πρώτο όπως θέλετε πάρτε το, με τρέλανε ο φίλος μου ο Κώστας!!! και η ΔΕΗ με τα 980 ευρώ!!!:119::119::119:
μα και εγω ειρωνικα το εγραψα Λιακο μου :403:.....ειναι δυνατον το μουσειο να εχει προβληματα εμφανη...:116:Βρε Κώστα μου δεν ''διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές'' !!!!! ειρωνικά το έγραψα, γιατί πάντα έβλεπα έτσι, και ποτέ δεν είχα προβλήματα!!! :116:
Δε πειράζει. Μετά από 5 χρόνια που θα υποστηρίζονται τα καινούρια φορμά από τα οικιακά μέσα αναπαραγωγής θα έχουμε επιπλέον λόγους για να ξαναδούμε αγαπημένες ταινίεςτο γυριζουν σε 4K οχι για να το δωσουν ετσι στο ευρυ κοινο, αλλα για να εχουν ενα αρχειο μεγαλης αναλυσης για τα μελοντικα format και για καλυτερη επεξεργασια.
και αυτο που λετε για τον καινουργιο εξοπλισμο, καινουργια τηλεοραση δεν χρειαζεται, στο Blu-ray ειναι το προβλημα. απ' οσο ξερω δεν υποστηριζει (δεν ειναι θεμα του δισκου, θεμα των εταιρειων ειναι) 48fps οποτε στο σπιτι θα ρθει σε 24fps. και να υποστηριζε θα επρεπε να βαζανε μια ταινια σε πολλα δισκακια ή να κυκλοφορουσαν επιτελους στην αγορα τα BD μεγαλυτερης χωρητικότητας. χλωμο λοιπον