The Hobbit : 5K, 48fps and 3D

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: The Hobbit : 5K, 48fps and 3D

48 fps έ? δεν ξέρει αυτός, είναι χαζός, εμάς έπρεπε να ρωτήσει! τώρα τι θα κάνουμε το motion flow στους προβολείς μας που πληρώσαμε τόσα λεφτά ρε κύριε? γιατί δεν γυρνάτε σε 24 που έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία να το δούμε? και που έχουμε ρίξει ένα σωρό καυγάδες εδώ μέσα? άι να χαθείς χοντρέ που αδυνάτισες!!! :116:

Reaction score
15.548

48 και 60 πλεον Λιακο μου.....εχεις μεινει πισω βρε με το μουσειο που εχεις...:116:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.076
Έχουμε πολύ καιρό γιά players. Μέχρι τότε, και οι δικοί μας θα έχουν παλιώσει.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Βρε Κώστα μου δεν ''διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές'' !!!!! ειρωνικά το έγραψα, γιατί πάντα έβλεπα έτσι, και ποτέ δεν είχα προβλήματα!!! :116:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Λάθος μου το δεύτερο! ή και το πρώτο όπως θέλετε πάρτε το, με τρέλανε ο φίλος μου ο Κώστας!!! και η ΔΕΗ με τα 980 ευρώ!!!:119::119::119:

Reaction score
15.548

Λάθος μου το δεύτερο! ή και το πρώτο όπως θέλετε πάρτε το, με τρέλανε ο φίλος μου ο Κώστας!!! και η ΔΕΗ με τα 980 ευρώ!!!:119::119::119:
Και τι ειναι 980 ευρω.....πες οτι επερνες ακομα εναν 8"ιντσο..:116:

Reaction score
15.548

Βρε Κώστα μου δεν ''διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές'' !!!!! ειρωνικά το έγραψα, γιατί πάντα έβλεπα έτσι, και ποτέ δεν είχα προβλήματα!!! :116:
μα και εγω ειρωνικα το εγραψα Λιακο μου :403:.....ειναι δυνατον το μουσειο να εχει προβληματα εμφανη...:116:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Πω! πω! πρόσεξε βρε μην δαγκώσεις την γλώσσα σου! :405:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εχω τογνκ γκαρντ:606:

Reaction score
19

Επιτέλους θα δούμε Τolkien σε high ποιότητα. Μακάρι και το LOTR να γυριζόταν τώρα με τα υπάρχοντα μέσα.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Αν γυριζόταν με τι θα το βλέπατε? απ' ότι ξέρω, και διορθώστε με εάν κάνω λάθος, οι προβολείς 4k είναι ελάχιστοι και επαγγελματικοί! επίσης δεν υπάρχουν ούτε players αλλά ούτε και κάρτες γραφικών, προσιτές για 4k ανάλυση!
Και τόσα χρήματα, δυσανάλογα ως προς αυτό που προσφέρει αυτή η τεχνολογία! εδώ το blue ray,
και δεν έχει απήχηση στον πολύ κόσμο! θα πιάσουν τα 4k για να βλέπουμε σε 32 ή 42 ίντσες?
γιατί το πλείστον αυτό είναι το μέσον των πολλών σήμερα, και θα είναι και στο μέλλον απ' ότι φαίνεται!

Reaction score
19

Κάποτε και το FULL HD δε το βλέπαμε ούτε με κυάλια και τώρα δε μας φτάνει!

Σκέψου να γυριζόταν το LOTR με τα εργαλεία που χρησιμοποίσαν πχ στον "Σκοτεινό Ιππότη". Θα ήταν δυο φορές απολαυστικότερο

Reaction score
0

το γυριζουν σε 4K οχι για να το δωσουν ετσι στο ευρυ κοινο, αλλα για να εχουν ενα αρχειο μεγαλης αναλυσης για τα μελοντικα format και για καλυτερη επεξεργασια.

και αυτο που λετε για τον καινουργιο εξοπλισμο, καινουργια τηλεοραση δεν χρειαζεται, στο Blu-ray ειναι το προβλημα. απ' οσο ξερω δεν υποστηριζει (δεν ειναι θεμα του δισκου, θεμα των εταιρειων ειναι) 48fps οποτε στο σπιτι θα ρθει σε 24fps. και να υποστηριζε θα επρεπε να βαζανε μια ταινια σε πολλα δισκακια ή να κυκλοφορουσαν επιτελους στην αγορα τα BD μεγαλυτερης χωρητικότητας. χλωμο λοιπον

Reaction score
19

το γυριζουν σε 4K οχι για να το δωσουν ετσι στο ευρυ κοινο, αλλα για να εχουν ενα αρχειο μεγαλης αναλυσης για τα μελοντικα format και για καλυτερη επεξεργασια.

και αυτο που λετε για τον καινουργιο εξοπλισμο, καινουργια τηλεοραση δεν χρειαζεται, στο Blu-ray ειναι το προβλημα. απ' οσο ξερω δεν υποστηριζει (δεν ειναι θεμα του δισκου, θεμα των εταιρειων ειναι) 48fps οποτε στο σπιτι θα ρθει σε 24fps. και να υποστηριζε θα επρεπε να βαζανε μια ταινια σε πολλα δισκακια ή να κυκλοφορουσαν επιτελους στην αγορα τα BD μεγαλυτερης χωρητικότητας. χλωμο λοιπον
Δε πειράζει. Μετά από 5 χρόνια που θα υποστηρίζονται τα καινούρια φορμά από τα οικιακά μέσα αναπαραγωγής θα έχουμε επιπλέον λόγους για να ξαναδούμε αγαπημένες ταινίες :)

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.541
Σε πρώτη φάση η ιδέα είναι να απολαύσουμε το έργο σε κινηματογραφική αίθουσα σε 4k, 48 fps και 3d. Στο εξωτερικό σίγουρα υπάρχουν ή θα υπάρξουν τέτοιες αίθουσες. Στην Ελλάδα;

Reaction score
15.548

Σιγα σιγα Γιωργο ολα θα γινουν.....η κινηση της sony με τον 1000 δειχνει οτι εκει παμε.

Ειναι γεγονος οτι με το 4κ θα κοπουν αρκετα τα παρανομα.....πιστευω.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.561