THE HOLIDAY

Reaction score
59
THE HOLIDAY

Η Αγγλίδα Άιρις και η Αμερικανίδα Αμάντα, αν και διαφορετικές μεταξύ τους - η μία ζει σε αγρόκτημα και η άλλη σε χολιγουντιανή βίλα - έχουν ένα κοινό: ατυχία στους άντρες. Όταν, προσπαθώντας να αποδράσουν από τις ζωές τους, γνωρίζονται στο Ίντερνετ και ανταλλάζουν σπίτια, βρίσκουν το τελευταίο πράγμα που περίμεναν ποτέ - τον έρωτα! Και ανακαλύπτουν ότι μία αλλαγή διεύθυνσης μπορεί να σου αλλάξει ακόμη και τη... ζωή!
Η ΚΑΜΕΡΟΝ ΝΤΙΑΖ (`Κάτι τρέχει με τη Μαίρη`), οι πολλαπλά υποψήφιοι για OSCAR® ΚΕΪΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ (`Τιτανικός`), ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ (`Εξ επαφής`) και ο ΤΖΑΚ ΜΠΛΑΚ (`Κινγκ Κονγκ`), στην απόλυτη αισθηματική κωμωδία από την επιτυχημένη δημιουργό ΝΑΝΣΙ ΜΕΓΙΕΡΣ, που έχει υπογράψει τις εξαιρετικές κωμωδίες `Αυτό που θέλουν οι γυναίκες` και `Κάλλιο αργά παρά αργότερα`. Η πιο απρόβλεπτη ταινία της χρονιάς που έκανε $180.000.000 εισπράξεις παγκοσμίως!

Κυκλοφορει 6/4/2007 απο την AUDIOVISUAL

Reaction score
6
Απάντηση: THE HOLIDAY

Όπως είπε και ένα φιλος που την πρωτοείδε ζουζουνιάρικη.
Βέβαια όταν το άκουσα αυτό ειπα θα ξενερώσω βλέποντας μια ακόμα γκομενοταινία.
Κάθε άλλο.
Ηταν από τις ωραίες εκπλήξεις που μην περιμένοντας τιποτα σημαντικό περνάς ένα ευχάριστο δίωρο.
Άψογοι οι πρωταγωνιστές στους ρολους τους έδειχναν να διασκεδάζουν την κάθε σκηνη .
Μεχρι και ο Τζουντ Λο που τελευταίως το βλεπω με το ιδιο μουτρωμένο ύφος, μου αρεσε.
Υπαρχουν σημεία αυτοσαρκασμού των δυο φύλλων αλλα και αυθόρμητου γέλιου σε αρκετες σκηνες. ( στην σκηνη του video club ξεκαρδίστηκα)

Για το ειδος της 7.5/10

Οσοι δεν την προλάβατε στους κινηματογράφους νοικιάστε την σε dvd

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.804
Συμφωνώ με τον Αντρέα για την ταινία.
Αρχικά, την αντιμετώπισα όπως ο διάολος το λιβάνι, όταν η γυναίκα μου μου πρότεινε τη θέασή της.
Μετά από λίγη ώρα άρχισα να μαλακώνω και να μη γκρινιάζω και τελικά είχα και θετικά λόγια να πω. Χάλασα μου φαίνεται...:happy_5:

Reaction score
0
Συμφωνώ με τον Αντρέα για την ταινία.
Αρχικά, την αντιμετώπισα όπως ο διάολος το λιβάνι, όταν η γυναίκα μου μου πρότεινε τη θέασή της.
Μετά από λίγη ώρα άρχισα να μαλακώνω και να μη γκρινιάζω και τελικά είχα και θετικά λόγια να πω. Χάλασα μου φαίνεται...:happy_5:
...και πολυ θα ελεγα!!!:happy_8:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Μου άρεσε πολύ...είναι όμορφες οι ευχάριστες εκπλήξεις στη ζωή μας.....και δεν έχει σημασία η συνέχεια, απλά να ζούμε τη στιγμή,πριν αυτή χαθεί....

Reaction score
51
Την είδα και μου άρεσε πολύ!!!!!
Ευαίσθητη ευρηματική και ζεστή ταινία!!!!

Ομως συγκινήθηκα γιατί είδα τον συμπαθέστατο γεράκο!!!!

Που δεν είναι άλλος απο τον τρομερό πάλαι ποτέ..."ΑΣΧΗΜΟ"

από την ταινία..του Sergio LEone!!!

:cool_4: :respect:

Reaction score
7
Tην είδαμε πριν λίγες ημέρες και τολμώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Και η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Τζουντ Λο. Είναι άλλη φάση οι Αγγλοι ηθοποιοί ρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε.

Και βέβαια αξίζουν συγχαρητήρια στο τμήμα casting για την επιλογή του Eli Wallach. 41 χρόνια έχουν περάσει από το αριστούργημα του Sergio Leone.

Reaction score
8
Απάντηση: THE HOLIDAY

Οκ!Αν δεν εχεις κατι καλυτερο να δεις περνας ενα 2 ωρο
ελαφρυ με ομορφες παρουσιες & ως συνηθως μετα απο 1-2
μερες το εχεις ξεχασει..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ