The "Jackal " my tube line preamplifier .

Μηνύματα
4.046
Reaction score
1.788
Απάντηση: The "Jackal " my tube line preamplifier .

Τακη εισαι τσακαλι ! , με μια απλη περιγραφη και μονο , καταλαβες το 70 με 80 % του πως λειτουργει το κυκλωμα , οσο για τους πυκνωτες φανταζομαι οτι εννοεις του σηματος ( ποια ειναι η ενσταση σου ? οτι ειναι πολλοι αναμεσα στα σταδια , η οτι φταιει η ποιοτητα τους ? ) , σχετικα με αυτους της τροφοδοσιας που ειναι οι μπλε 100μF/400V ( αυτους τους ειχα απο καιρο και ειπα να τους βαλω ) καποια στιγμη θα αντικατασταθουν με 220μF/400V ( καφε πυκνωτες 105 βαθους C ) για να ειναι ολοι η πυκνωτες ιδιοι για ευνοητους λογους .
Δημητρη οντως γι αυτους που εχεισς στο σημα κανω αναφορα. Δυστυχος δεν υπαρχη συνταγη να συστησω , παντα με την υποκειμενικη εννοια!! Παρ οτι παιζεις με αναδραση θα ακουστει η διαφορα!!!! Πιστευω οτι καποια στιγμη αν μπορεις να πας σε auricap θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα!!!! Τωρα αν μπορεις να πας και σε τιποτα teflon θα ειναι εντελως αλλου!!!!!!
 

Μηνύματα
569
Reaction score
488
Απάντηση: The "Jackal " my tube line preamplifier .

Tακη τα ξερω για τους πυκνωτες εχω φαει πολλους στην μαπα παλια οταν εκανα τα αντιστοιχα πειραματα και ετσι εμειναι με τους Philips/BC που μου αρεσει αρκετα ο ηχος τους , εαν τους αλλαξω τωρα με auricap οπως λες θα ανοιξουν "οι ασκοι του αιολου" , δλδ θα πρεπει να αλλαξω ολους τους σηματος σε ολα τα μηχανηματα μου που ειναι Philips/BC , καταλαβαινεις τι λεω!! αλυσιδα παει αυτο !! .
Εκτος αυτου ειμαι της αποψης οτι οι πυκνωτες ακουγονται παραπανω σε κυκλωματα χωρις αναδραση η με λιγη αναδραση ενω σε κυκλωματα με μπολικη αναδραση η διαφορες θα υπαρχουν μεν αλλα θα ειναι λιγοστες .
 


Μηνύματα
569
Reaction score
488
Απάντηση: The "Jackal " my tube line preamplifier .

Φιλε charas , θα κοιταξω να δω τι εχω και θα σε ενημερωσω .
 

Μηνύματα
4.690
Reaction score
1.815
Απάντηση: The "Jackal " my tube line preamplifier .

Μπράβο ρε παίδες!
Δημήτρη συγχαρητήρια για την εξαιρετική σου δουλειά!:thumbsup:
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Μηνύματα
3.032.360
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis
Top