The Ladykillers - Η Συμμορία Των Πέντε

Reaction score
13

Υπόθεση

Στη Νέα Ορλεάνη, ο απατεώνας καθηγητής Ντορ έχει συγκεντρώσει μια ομάδα «ειδικών» για τη ληστεία της δεκαετίας! Οι επίδοξοι ληστές παρουσιάζονται ως καλλιτέχνες … εκκλησιαστικής μουσικής και νοικιάζουν ένα δωμάτιο στο σπίτι μιας θρησκευόμενης ηλικιωμένης κυρίας που, για κακή τους τύχη, ανακαλύπτει το σχέδιό τους. Θα πρέπει αναγκαστικά να τη σκοτώσουν. Κάτι όμως που όπως Αποδεικνύεται δεν είναι και τόσο εύκολο, ειδικά όταν η ομάδα δεν διακρίνεται για την ευφυΐα της… Απολαύστε την επιστροφή του βραβευμένου με Oscar Τομ Χάνκς σε μια ταινία που φέρει το σημάδι του ανατρεπτικού χιούμορ των αδερφών Κοέν
Χαρακτηριστικά

Σκηνοθεσία : Τζοέλ και Ήθαν Κοέν
Πρωταγωνιστές : Τομ Χανκς, Μάρλον Γουεϊάνς
Χρονολογία : 2004
Δίσκοι : 1
Διάρκεια : 100 λεπτά
Οθόνη : Widescreen 1,85:1
Ήχος : Dolby Digital (5.1)
Πλευρές : 1
Στρώσεις : 2
Γλώσσα : Αγγλικά, Ουγγρικά, Πολωνικά, Ρώσικα
Ελληνικοί Υπότιτλοι : Ναί

Πολύ σύντομα στα ράφια των videoclub....

Reaction score
51
Έχει πολύ γέλιο η προφορά του ΤΟΜ HANKS στην ταινία.........
Η γιαγιά τους έφερε τα πάνω-κάτω!!!
Light ταινία και αρκετά εύπεπτη.
Βλέπεται ευχάριστα! :D

Reaction score
13
Μέτρια ταινία (για μένα) ....στην κατηγορία του ΤΟΜ HANKS.Και αυτό το color ρε παιδιά....πολύ μετρό!

Reaction score
786
Την ειδα προχθες μαζι με την συμβία, η οποια... κοιμηθηκε πριν τα μισά του εργου! Και να σκεφτειτε οτι της αρεσουν οι ταινιες με αργο ρυθμο.

Εγω επισης απογοητευτηκα, αλλα αντεξα ως το τελος λογω του Tom Hanks και μονο. Δεν περιμενα ξεφρενο χαχανητο αλλα οταν γυριζεις κωμωδια πρεπει να την κάνεις λιγο "ζωντανή", εστω και αν εισαι οι αφοι Κοεν. Να σημειωσω εδω οτι εχω δει σχεδον ολες τις προηγουμενες ταινιες τους και τις χαρηκα. Το Ladykillers ομως, για μενα, ειναι η χειροτερη τους.

Απολαυστικος πάντως ο Tom Hanks! Ειναι κατα την ταπεινη μου αποψη ο μονος λογος να δει καποιος την ταινια. Πολυ καλος επισης ο J.K. Simmons στον ρολο του τρελου μπουρλοτιερη. Ο συγκεκριμενος μου αρεσε πολυ και στα δυο Spiderman που επαιζε τον αρχισυντακτη της εφημεριδας, με το ιδιο τρελο στυλ.

Reaction score
807
Πολυ μετρια κωμωδια.Το γελιο του Τομ Χανκς και οι σφαλιαρες της γριας αξιζαν μονο....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.133
Members
38.659
Νεότερο μέλος
nvg