The Lens Gathering

Reaction score
7
Επειδή ο Andrew είναι στην δουλειά και δεν έχει σύνδεση μου είπε να του κρατήσετε και αυτουνού μια θέση αν γίνεται...

Reaction score
298
Νομιζω πως εως εδω ειμαστε μια χαρα.
Παρακαλω οχι αλλες δηλωσεις συμμετοχης;)
Αντρέα, μήπως έφτασε η ώρα να συμμορφωθείς με τις υποδείξεις και τις πρακτικές των τιμητών σου? Δεν θα ήταν σκόπιμο, επί παραδείγματι, να χρεώνεις 50 λεπτά εισιτήριο τον κάθε συμμετέχοντα? Να βγάλεις και τη λάμπα, βρε αδερφέ! Στην ανάγκη επιβάρυνε το εισιτήριο και με ΦΠΑ :p

Reaction score
3
Μια και δεν πρόλαβα, γίνεται να έρθω σε περίπτωση που δεν έρθει κάποιος από τους δηλώσαντες;

Reaction score
298
Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν πρακτικά προβλήματα. Π.χ. 50 λεπτά πλέον 19% ΦΠΑ = 59.5 λεπτά. Άντε να βρείς μισό λεπτό να δίνεις ρέστα. Άσε και το άλλο. Φαντάσου τον υπερήλικα Αντρέα να πηγαίνει να πάρει καινούργια λάμπα ζαλωμένος με ένα σακκί γεμάτο 800 πενηντάλεπτα. Το έχει το έμφραγμα στο τσεπάκι :cool:

Reaction score
0
Απάντηση: The Lens Gathering

Θα ελεγα παντως οτι εισαι ρε παιδακι μου.

Ολο φυτιλιες βαζεις κι εσυ (?)!

Reaction score
298
Σκηνικό στην Ηχοέκφραση: ο Καφάτος, ως άλλος φιλάργυρος νάνος Άλμπεριχ, μετράει με μοχθηρό υποχθόνιο χαμόγελο τα πενηνταράκια: "797, 798, 799! Λείπει ένα! Ακρατόπουλεεεεεεεεεε παλιοκλέφτη, φέρε πίσω το πενηνταράκι γιατί σ' έφαγα!"

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.234
Κρατήστε μια πολυθρόνα για μένα (έχω τα αρθριτικά μου, δεν μπορώ να στέκομαι όρθιος).

Reaction score
453
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω.
Μία θέση κενή λοιπόν για τους ενδιαφερόμενους.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Μόλις έφτασα και τα λέμε με τον Αντρέα.
Πάω βουρ να ετοιμάσω τα παιχνίδια για να ατ βρείτε έτοιμα με την άφιξη σας.
Ελπίζω, χωρις άγχος πρωτιάς μηχανημάτων σήμερα, να βγάλουμε κάποια καλά συμπεράσματα.
CU Later folks

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος