The Mandalorian ...



Μηνύματα
625
Reaction score
577
Νεος κοσμος ανοιγεται μπροστα μας αλλα δεν ξετρελαθηκα καιολας...
Προσεγμενη παραγωγη και εφε με τον ηχο να χανει λιγο..
Αναμενω την συνεχεια
 

minas

Πισιά
Μηνύματα
3.907
Reaction score
3.700
Είδα 1-2 λετπά από την αρχή σε 4Κ/HDR. Η εικόνα ήταν χαμηλότερη των προσδοκιών μου.
Από τον ήχο δεν μπορώ να πω ότι είχα παράπονο...
 







Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Πώς λοιπόν μια σειρά που θα φάνταζε αρχικά ως ΄΄Star Wars της παρηγοριάς΄΄ ενόψει της ενάτης κινηματογραφικής... ασυμφωνίας κατορθώνει ν'αφήνει τόσο ισχυρές εντυπώσεις εξελισσόμενη σε κορυφαίο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς;

Πώς κάνει πάταγο με τόσο απλοϊκό σενάριο - λες και η νέα τριλογία ταινιών είχε πιο πρωτότυπο - χωρίς...δράκους ή λοιπά φαντασμαγορικά εφέ και με γνήσιο οπτικοακουστικό...κόκκο παραπέμποντα στην εποχή της αυθεντικής τριλογίας;

Εδώ όμως βρίσκεται ίσως το μυστικό...Εναρμονισμένη με έργα που συνυφάνθηκαν με τη συλλογική συνείδηση,προσφέρει έναν δεσμό που μας υποβάλλει ν'αγωνιούμε χωρίς...ενδοιασμούς για την κατάληξή του,αφού όσα διακυβεύονται έχουν αυθεντική βαρύτητα.Ξυπνά τη νοσταλγία όχι με προκάτ καταστάσεις αλλά οδηγώντας το κοινό σε αυθεντική πηγή της.

Σμίγει ένα γαλαξιακό μωράκι που παραπέμπει στον πλέον συμβολικό Jedi κι έναν ΄΄παλιοχαρακτήρα΄΄ με συνείδηση στα χνάρια του Han Solo.Ο ρόλος του τελευταίου περικλείει το εύρημα να μένει μεν ΄΄αόρατος΄΄ στα μάτια του κοινού,αλλά με τον εκάστοτε θεατή να τσαλακώνει στη δική του φαντασία μέσα από την πανοπλία τη μορφή του γνωστού ηθοποιού που τον υποδύεται.

Αντιμετωπίζουν γνωστούς κακόβουλους χαρακτήρες με άγνωστες ακόμη προθέσεις και υποστηρίζονται από δεύτερους ρόλους με ποικιλία χαρακτηριστικών που δεν φαντάζει καταναγκαστική,αφού οι ιδιότητες των δεύτερων είναι δικαιολογημένες και όχι...ουρανοκατέβατες.

Μετά απ'όλα αυτά δεν χρειάζεται ν'αναρωτηθούμε ποια συνέχεια θα γίνει το πιο πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό γεγονός την προσεχή σεζόν,ποια φιγούρα θα γίνει περιζήτητη ούτε και σε ποιους ιθύνοντες θ'ανατεθούν οι επόμενες κινηματογραφικές παραφυάδες του Star Wars.

1576682824038.png
 









MAD

Σιαρτάκιας
Μηνύματα
5.251
Reaction score
1.161
Και με την επανεμφάνιση του Λούκ, έγινε ο κακός χαμός στο Ίντερνετ! πράγματι, το τέλος του κύκλου ήταν ανεπανάληπτο! με τον Λούκ να έχει (όπως έδειξε), αποκτήσει τις δυνάμεις του Βέιντερ!
Ασφαλώς τις έχουμε τις σεζόν σε 4κ, και ας μην έχουμε τέτοιο προβόλι ακόμα! που θα πάει, κάποιον θα αλλάξει ο Θεόφιλος κάποια στιγμή! θα τον τσιμπήσω! :laugh:
 
Last edited:


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.318
Μηνύματα
2.858.401
Members
37.893
Νεότερο μέλος
tassos249
Top