The Matador DVD

Reaction score
6

Σε έναν διαφορετικό ρολο από αυτους που έχουμε συνηθίσει τον Πιρς Μπρόσναν.
Ακόμα και οι δολοφόνοι χρειάζονται ένα φίλο...
Ο Τζούλιαν Νομπλ, ένας επαγγελματίας εκτελεστής δολοφόνος και ένας οικογενειάρχης που εργάζεται ως στέλεχος σε μια εταιρεία, του οποίου ο γάμος του και τα οικονομικά του βρίσκονται σε δεινή θέση, θα συναντηθούν σε ένα μπαρ του Μεξικό. Χωρίς ο δεύτερος να γνωρίζει με ποιον έχει να κάνει, θα αρχίσει να κυκλοφορεί μαζί του και γρήγορα θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια δολοφονική ιστορία που θα ανατρέψει τις ζωές και των δύο για πάντα.

Ο Μπρόσναν φλερτάρει σε αυτην την ταινια με τον ρόλο του κακού αλλα μεσα από τις κωμικές καταστάσεις που συναντάμε καταφέρνει να κερδίσει την συμπάθεια.
Παράξενη ταινια που δύσκολα μπορείς να την κατατάξεις σε καποια κατηγόρια.Τουλάχιστον βλέπετε ευχάριστα
6/10

Reaction score
49
Σοκ!!! Brosnan σε στυλ....λετόνι. Μουστακάκι, μαγκιά, καδένα, παρδαλό πουκάμισο.
Ο μάγκας δεν κωλώνει να "στραπατσάρει" το υπέρκομψο στυλ που χρόνια τώρα καλιεργούσε στις ταινίες του (007, Tomas Crown κ.ο.κ)
Εύπεπτη ταινία, έχει το γέλιο της, τις στιγμές τις και γεμίζει πολύ ευχάριστα ένα βράδυ μπροστά στην οθόνη.
Στο τριήμερο είδα Matador, Goodnight & Goodluck και Inside Man
Αν κάποια με ικανοποίησε περισσότερο ήταν το Matador.
Όχι γιατί ήταν καλύτερη αλλά γιατί δεν μου υποσχέθηκε τίποτα περισσότερο από αυτό που μου έδωσε.
Και αυτό μου αρκεί!!! :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης