Heavy Metal

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.527

Η συναυλία έγινε στο σωφρονιστικό κατάστημα του San Quentin την 1η Μαΐου 2003. Η μπάντα έπαιξε δέκα τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα εμβληματικά “Master Of Puppets” και “Enter Sandman“....

Εκτός από συναυλία, οι Metallica γύρισαν και βίντεο κλιπ στις φυλακές του San Quentin. Ήταν για το τραγούδι “St. Anger“, ο τίτλος του οποίου αποτέλεσε και τον τίτλο του όγδοου άλμπουμ του συγκροτήματο...

http://www.mixanitouxronou.gr/ti-sy...natopoiniton-tis-amerikis-to-tragoydi-minyma/

Reaction score
3.531

Reaction score
1.379
Έχω ξαναπεί ότι δεν μου αρέσει να βλέπω μπαρμπαδορόκερς στην σκηνή, βάζοντας το αισθητικό μέρος στην άκρη και μουσικά οι 9/10 μπάντες είναι πιο ενδιαφέρον (καλύτερες) στην αρχή που έχουν την καύλα να παίξουν και όχι αργότερα που τα χουν πιάσει και η μουσική έχει γίνει από δουλειά μέχρι αγγαρεία.

Με τους συγκεκριμένους σταμάτησα να ασχολούμαι μετά το Rust in Peace και ειδικά όταν αντέγραψαν τους black album Metallica σε ένδυση αλλά και σε μείωση ταχύτητας για να τα πιάσουν χοντρά και αυτοί. Ο Mustaine ανέκαθεν δεν μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής αλλά ο born again christian Mustaine μου τη δίνει στα νεύρα.

Ελπίζω όντως να μην ξαναπαίξουν γιατί πολλοί έχουν πει σταματάμε αλλά απλά ξαποσταίνουν...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης